Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alphaws

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Egy nap a városban blog rendszeres olvasói kívülről fújják már András történetét, úgyhogy a következő bekezdés csak az újaknak szól, a rutinos olvasóink meg ugorjanak a következőre.  András egy hajléktalan volt a lakásom közelében, aki hiába élt az utcán,…..
A Youtube a világ legnépszerűbb videomegosztó oldala és a harmadik leglátogatottabb weboldal. Az oldalt 2005 februárjában alapította három korábbi PayPal-alkalmazott: Steve Chen, Chad Hurley, Jawed Karim. 2006 novemberében a céget felvásárolta a Google 1,65 milliárd dollárért. Az…..
Ismerjék meg az embert, aki - levelezgetésben kimerülő - harcot indított a híres hamburgeres ellen, mert az megerőszakolja a magyar ábécét. Mártont sérti, hogy a McDonald's CBH-nak nevezi a csirke-bacon-hagyma-szendvicset, pedig a csirke szó cs-vel kezdődik. Engem aztán nem zavarnak…..
Ezmiez namégegyszer csakazértis 2010.01.15 15:36:00
izé..
....W&H&M elfogadta a F-HYPER hadüzenetét.06.07.09 22:29 Olyannyira, hogy Vadkakadu serege száguldott Ladapower Jacko Emlékpark nevű csodafalujába az élen... örök kár a katapultjaiért, amelyek a csodaépítésnek estek áldozatul.. így is szép. Gratulálunk…..