Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AE

189 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengeteg időt, energiát és pénzt fordítunk bőrünk megfelelő ápolására, hidratálására, miközben a legalapvetőbb, legfontosabb dologról megfeledkezünk. Eláruljuk a rugalmas, ragyogó bőr titkát?! Földünk felszínének kétharmadát borítja, sőt saját testünk két…..
Az utóbbi években a lézer az esztétikai kezelések legkülönbözőbb területein bukkant fel.  A már jól ismert lézeres szőrtelenítés mellett új területen vetette meg lábát a lézeres technológia, amelyben a tudomány legújabb vívmánya ötvöződik az érsebészet meglévő…..
Aesthetica Irány a szabadba 2009.09.03 11:27:00
Ne mulaszd el az utolsó nyári napsugarakat! Ha betartod a napozás szabályit és gondoskodsz a megfelelő védelemről, kiélvezheted a napsugarak ezernyi jótékony hatását. Tudtad, hogy a nap sugarai erősítik az immunrendszert és jótékonyan hatnak a szívműködésre és a…..
Bármilyen plasztikai műtétet (mellnagyobbítást, zsírleszívást, orrplasztikát, vagy hasplasztikát stb.) is szeretnél, a kórházi ellátásod költségeit most az Aesthetica állja! Szépülj mesés környezetben! A Telki kórházban végezzük el plasztikai műtéteinket, mert itt…..
 A „Királynő” szépségverseny tavalyi nyertese, Freire Szilvi  hosszas keresgélés után talált rá az Aesthetica Orvosi Központra, és azóta a klinika állandó ügyfele. A Miss World szépségversenyre ultrahangos alakformálással készült, jelenleg mezoterápiás…..
Aesthetica Rákkeltő szolárium 2009.08.28 10:42:00
A Nemzetközi Rákkutató Ügynökség (International Agency for Research on Cancer, IARC) legújabb állásfoglalása szerint a szolárium használat egyértelműen fokozza a bőrrák kialakulásának esélyét. Legnagyobb veszélynek a harminc év alatti korosztály van kitéve, hiszen az ő…..
Aesthetica Életmentő szűrés 2009.08.26 10:16:00
10 emberből 9 rendelkezik több-kevesebb anyajeggyel, azaz naevussal. Az anyajegyek nem véletlenül kerültek a figyelem középpontjába, hiszen belőlük alakulhat ki az akár életveszélyes melanoma. A korai diagnózis a gyógyulás kulcsa. Minél hamarabb fordulunk orvoshoz, annál…..
Manapság már nem csak a nők, a férfiak is odafigyelnek a megfelelő szépségápolásra, a jó megjelenésre, melyhez elengedhetetlenül hozzá tartozik a szőrtelenítés is. A lézeres szőrtelenítés töretlen népszerűségét jelzi, hogy egyre többen választják a végleges megoldást…..
Aesthetica Arcápolás nyáron 2009.08.19 12:16:00
A nyaralás után érdemes különleges figyelmet fordítani arcunkra, és kényeztetni otthon elkészített pakolásokkal vagy speciális kezelésekkel, amelyek segítik a bőr regenerálódását és felfrissülését. A nana.hu oldal összegyűjtötte azokat a házilag is elkészíthető…..
Aesthetica Miss Plastic Hungary 2009.08.14 12:03:00
Október 9-én első alkalommal rendezik meg Magyarországon az első szépségversenyt, amelyen csak plasztikázott hölgyek vehetnek részt.   A botox,  hiarulonsavas vagy kollagén kezelések önmagukban nem elegendőek a jelentkezéshez, kizárólag a helyi érzéstelenítésben…..
A bőr, különösen az anyajegy elváltozásait figyelni kell nyáron, mert a bőrrák első tünete lehet egy furcsa folt. Ha hazajöttünk nyaralásból, vagy ha napimádók vagyunk, kifejezetten ajánlott, hogy bőrgyógyászhoz menjünk, és alapos vizsgálaton vegyünk részt.  Itt a…..
Molnár Anikó fogyókúrába kezdett- adta hírül a storyonline.hu oldal -, és tervei szerint 15 kilótól szabadul meg, ami melleire is hatással lesz azért valószínűleg plasztikai sebészhez fog fordulni. A nagy súlyvesztés után megfigyelhető, hogy a mellek elveszítik formájukat,…..
Válaszd bármely plasztikai beavatkozást és élj az Aesthetica rendkívül változatos kedvezményeivel! Fizesd be augusztus 31-ig a plasztikai műtéted 31%-át és a maradék összegből 31% kedvezményt adunk Neked!Ahány százalék befizetését vállalod, mi ugyanannyi kedvezményt…..
Aesthetica A hajszálak elvesztése 2009.07.27 13:01:00
A hajhullás leggyakoribb kiváltó oka a stressz és a fogyókúra, ezért ha hajszálaink nagyobb mennyiségben hullanak ki, akkor legjobb, ha életmódot váltunk, és  ha odafigyelünk az étkezésünkre. Többet szeretnél megtudni? Olvasd el a nana.hu cikkét!..
Válaszd akár a lábadat, hónaljadat, karodat vagy bikinivonaladat, most minden testrész lézeres szőrtelenítésére 25% kedvezményt adunk!Sőt! Fizesd be a kedvezményes lézeres szőrtelenítésed 25%-át, legyen esélyed, hogy megnyerd a  két, hosszú hétvége közül az egyiket!…..
Az Aesthetica és a Jazzy Rádió a közös játékát egy díjátadóval egybekötött kiállítás-megnyitóval zárta le, ahol sok díszvendég, köztük a híres fotóművész, Szipál Márton is megjelent. Több mint 100 vendég között ott volt az összes pályázó, ezenkívül számos…..
Bár a sztárok számos szépészeti eljárás közül választhatnak, és anyagi korlátaik sincsenek, mégis felfedezhetjük rajtuk a narancsbőr jeleit. Nyáron, fürdőruhában és rövid szoknyában sem Britney Spears, sem Misha Barton nem takarhatja el a girbe-gurba valóságot: cellulitisz…..
Aesthetica Hajszálerek az arcon 2009.07.15 12:19:00
Az arc vörösödése azért alakul ki, mert a bőrszövetben futó hajszálerek kitágulnak és az áramló vér kipirosítja az orcát és az orrot. A hormonháztartás zavarai, a túlzott alkoholfogyasztás, a nagy stresszhatás, vagy UV sugárzás válthatja ki a bőrnek ezt a reakcióját. A…..
Aesthetica Apokrin és ekrin 2009.07.13 12:11:00
A harmonet.hu oldal érdekes cikkben foglalta össze az izzadásról szóló információkat. Tudtad, hogy 2 fajta izzadság-mirigy található az emberi szervezetben?! Az egyik fajta izzadság-mirigyet ekrinnek nevezik, amely a test minden részén megtalálható és a test hűtése, a…..
A szem alatti karikák tényleg csökkenek a pulzáló fény hatására? Vagy a visszér kiküszöbölhető kombinát fénnyel? Hihetetlenül hangzik, de mégis igaz! A legmodernebb technikát vetik be a szépségiparban, hogy az öregedés és a stresszes életmód által hagyott nyomokat…..
Aesthetica Plasztika és protézis 2009.07.07 11:09:00
A mellrák diagnosztizálása után a női betegeknek szembe kell nézni a lehetőséggel, hogy melleiket elveszíthetik. A noilapozo.hu minden információt összegyűjtött, amit a protézisekről és a rekonstrukciós műtétekről tudni kell! Tájékozódj, tudj meg többet itt! ..
Miló Viktória, az egykori bokszolónő kés alá feküdt és melleit megnagyobbíttatta- számol be a blikk.hu egyik cikkében. 290 köbcentis implantátumokkal gyönyörű fesze melleket kapott, ami tökéletesen illik alkatához és a sportolónő alig várja, hogy új bikinifelsőt válasszon…..
Bizony, a nagy mellek is épp ugyanolyan gondokat tudnak okozni, mint a kisméretű keblek. A fürdőruha kiválasztásakor a nagy mellméretű nők nagyon sokáig kutatnak olyan felsőrészek után, ami megtartja mellüket, nem engedi, hogy kibuggyanjon, de nem szorítja le. Emellett az is nagyon…..
Aesthetica Pigmentfoltok 2009.06.25 13:23:00
Az erős UV sugárzás hatására pigmentfoltok, szeplők jelennek meg az arcbőrön, és a korai öregedés is veszélyezteti az olyan napozókat, akik nem elővigyázatosak. A vital.hu összegyűjtötte azokat a lehetőségeket, hogy mit tehetsz, ha megjelennek az apró pöttyök az arcodon:…..
Sok nőt nagyon zavar, hogy mellmérete kicsi és ez fokozottan igaz, amikor eljön a fürdőruhaszezon. A noilapozo.hu oldalon arról olvashatunk, hogyan lehet a mellméretet megnövelni, egy különleges fazonú, színű vagy mintájú darabbal. Olvasd el a teljes összeállítást, tudd meg,…..