Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Big Dog

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ti megszoktátok már a VÉDA kapukat az utakon? Hogy jövet-menet figyelik mindent jól csináltok-e, nem telefonáltok, nem érintitek a záróvonalat, és azonnal megálltok, ha sárgára vált a jelzőlámpa? Hogy éjszaka sincs nyugalom, mert a vöröslő szemeikkel akkor is figyelnek? A "szupertrafipaxok" tavaszi…..
Big Dog 2022.11.02 14:57:33
@Mr. Big:
Szia!

Tudom, hogy nagy munka up-to-date tartani az adatbázist, de azért bepróbálkozom egy kéréssel. A jövőben rengeteg "Trafibox" telepítése várható országszerte, és már most is van jónéhány. Én bele is futottam egybe a minap, szerencsére alapból be szoktam tartani a sebességhatárokat és visszafelé láttam, hogy amúgy is üres a doboz, de azért először kicsit megijedtem.
www.vezess.hu/magazin/2022/11/02/trafibox-traffipax-sebessegmeres-gyorshajtas-trukkos-doboz-rendorseg/

Egyébként számomra nagyon hasznos a kütyü. A régi autómban rossz volt a sebességmérő óra és a tivédát használtam helyette. Az új autóban is inkább ezt nézem, mert ez legalább pontos, ráadásul ez az egyetlen dolog ami állandóan mutatja az időt és még állítgatni se kell. Szóval ha nem jelezne a VÉDA kapuknál akkor is hasznos lenne. Köszönöm, hogy megosztottad! :)
Doogee-ék odatették magukat az őszi szezonra. Bár egy kicsit talán megkéstek az iskolakezdéssel, hiszen ilyenkor sok szülőnek fontossá válik, hogy gyermeke elérhető legyen. A lényeg nem itt van, hanem a 20.000 forintos árcédulán, ami mellé EU Express szállítást is kérhetünk. Azaz, ha valaki olcsón…..
Bütyköltem TIVEDA beépítése 2016.09.10 23:23:57
Amikor az elkészült TIVEDA-t szeretnénk fixen beszerelni egy járműbe, az első probléma, amit meg kell oldani, az az, hogy a jármű áramellátása általában 12 voltos (ritkábban 6), a mi vezérlőnk viszont 5V-nál többet nem tolerál. Ezért egy feszültség átalakítóra (step down converter) lesz szükségünk,…..