Regisztráció Blogot indítok
Adatok
icandoittoo blog

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-20%; -40%... Szerintem mindenki, aki valaha felújított tudja, hogy soha nem annyiba fog kerülni az egész, amennyit szánt rá vagy amennyire gondolt. Mi most a költözés előtt elég sok mindent megcsinálunk a lakásban. Hozzáteszem, egyre több és több dolgot. Például, a konyha is teljesen fel lesz…..
Roni Does ABOUT ME | Öt év múlva 2017.04.12 08:13:00
Ez egy személyesebb bejegyzés lesz, előre is elnézést - nem sokára érkeznek utazással kapcsolatos bejegyzések is. Egyrészről szó lesz Pozsonyról és egy újabb egynapos kirándulásról. Utána pedig szeretném elkezdeni a tavalyi utak elmesélését is :) De a mai poszt…..
Kicsit talán későn érkezem ezzel a bejegyzéssel, de úgy éreztem, hogy ülepednie kell az élményeknek az 1000 km-es kihívás után, illetve a költözés miatt váratott magára az internet bekötése is. Végre leülhetek és összeszedhetem a gondolataimat életem legtöbbet futó évéről. Ami talán így is marad…..
icandoittoo blog 2017.02.06 16:41:49
@Enikő Menczel: Köszönöm! Idén, a 30. évemben az első félmaratont terveztem, de most úgy vagyok vele, az orvos bólintson rá, hogy elmehessek futni esténként pár km-t. Volt egy kis baj a téedemmel sajnos. Röntgent már csináltattam pár napja, nekem tetszik :D Csak még orvosnak is látnia kell, addig nem nagyon ugrándozom, szóval idén még nagy terveim nincsenek, csak mehessek rendszeresen egy kicsit :)

A lakásvásárlás nem volt egyszerű, most már lakható, de még sok munka lesz vele :) A stílust nehéz megmondani, mert még a fejemben sem állt össze. Mivel pici és sötét a lakás, ezért világos színekben gondolkodtam, így fehérek a falak (mindenképpen fehérek lettek volna), a padló pedig antik tölgy, hogy ne legyen kórház hatása. Bútorok és kiegészítők még nincsenek, ez a tavaszi terv :)

Kitartást Nektek, bár a nehezén már túlvagytok - van hol laknotok :)