Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Evajunior1983

4 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos Autizmussal élő felnőttként sokszor tapasztaltam, hogy mennyire nem segítőkészek a Magyar emberek ha egyedülálló gyermektelen, és nem idős ember él hátrányos helyzetben anyagilag is.  Facebook-os zárt közösségi oldalakon főleg a DK Gyurcsány Ferenc privát közösségi oldalán már nem…..
Hogy kezdjem. Egyenlőre szeretnék privát maradni mások számára privát blogíró maradni az interneten.  Eldönöttem szakíton egy 4 gyermekes Autista családdal, mert nem szeretném többé látni őket az Autista sétán. És meg is van rá az okom, nekem a család anyával volt a bajom amikor ígért mások előtt…..
Karácsonykor szinglinek lenni nem épp maga a főnyeremény. Hiszen még akkor is érhetnek kellemetlen pillanatok ezekben a napokban, ha egyébként azt mondhatom, hogy jól érzem magam, saját magam társaságában is. És bár már egészen megszoktam, hogy én vagyok az a bizonyos páratlan valaki – imádom a…..
Brittany Tagliareni tizenhat évesen kezdett el teniszezni. A huszonhét éves hölgy ma már férfiakkal játszik, sőt olyanokkal, akiknek semmilyen fogyatékossága sincsen. Ugyanis Brittany autista, ezért ő versenyezhet „épekkel és specisekkel” egyaránt...
Munkahelyi (T)error Az SSC világa 2018.06.08 06:00:00
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Kedves Munkahelyi Terror! A volt munkahelyemen tapasztalt szokatlan változások miatt kezdtem a levélbe, eredetileg korrupciós leleplezésnek indult, de annak még sovány.. A dolog közepébe vágok,…..
Evajunior1983 2019.05.15 15:59:12
Jól is tettem nem mentem be dolgozni a Fejlesztő foglalkoztatói munkahelyemre Május közepén a születésnapi hetemben, Hanem inkább otthon maradtam, mert amíg az érintett szociális ágazatban dolgozó személy nem dolgozót a Fejlesztő foglalkoztatói munkahelyemen addig olyan boldog voltam. Azóta utálok vele együtt dolgozni amióta 13 hónapja volt tavaly Novemberben, hogy a csoportvezetőm lett nekem is és hiába kaptam tavaly Szeptember elején másik csoportvezetőt de avval a csoportvezetővel nem dolgozhatok sajnos együtt. Mert ott olyan csoportot lát el akik középsúlyosan értelmileg korlátozókat és nem tudják a bérmunkákat elvégezni a Pszichikai terhelő képességeik miatt.

Amikor bér munkák vannak sajnos a volt csoportvezetőmnél kell állandóan dolgoznom, ha nincs ásványvizes üvegek átcímkézése akkor egyetlen egy gondom nincs vele a volt csoportvezetőmmel.

Szégyen nem szégyen nem rossz indulatból gondolom: de annak is örülök ha hiányzik az egyik munkatársam az érintett volt csoportvezetőm asztalánál, mert akkor át tudok oda ülni az ásvány vizes palackozás idején.

Ahogy átültem a hiányzó munkatársam székéhez, rögtön leült a saját helyemre a volt csoportvezetőm és úgy rakta be a zsugor fóliákba az ásvány vizes palackokat.

Pedig jó lenne a téglalap alakú sör asztal elején lenne mert akkor az elől ülő férfi fogyatékossággal élőknek nem kéne az asztal hátsó részébe menniük, hogy elvigyék a becsomagolt ásvány vizes palackokat.

Remélem nem ez a szociális ágazatban dolgozó volt csoportvezetőm nem fog kapni a hónap dolgozója kitüntetést, amíg erre a rohadt munkahelyre vagyok kénytelen járni amíg nem lesz meg a hiányzó 140.000 Ft-om a meglévő 110.000 Ft-hoz.
A TASZ jelenti Nekik is élni kell! 2018.07.31 15:54:35
Magdi és más, súlyosan-halmozottan fogyatékos gyermekek édesanyjai segítségünkkel beperelték az EMMI-t, mert az állam annak ellenére nem biztosítja, hogy a gondozásra szoruló felnőtt gyermekeiket támogatott lakhatásban helyezzék el, hogy ez kötelessége lenne. Az anyák rendszeresen összejárnak, hogy…..