Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barton86

165 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hatalomátmentésnek lehet még egy nem várt következménye is. Nem sok szó esett róla, pedig komoly fordulat történt pénteken: Orbán Viktor azzal ment ki Brüsszelbe tárgyalni Ursula von der Leyennel, hogy már minden sínen van az uniós helyreállítási alap pénzeivel kapcsolatban, aztán váratlanul…..
Az szinte biztos, hogy a trianoni országrablás óta nem loptak ennyit a magyaroktól, mint amennyit az elmúlt több mint tíz év alatt Orbánék. Ezt pedig ma újabb ezermilliárdok eltüntetésével fejelte meg a maffiakormány, hiszen a vagyonkezelő alapítványokról szóló törvények megszavazásával elképesztő…..
Tiborcz István ingatlancége és két hozzá kötődő vállalkozó cégei is nagy értékű kedvezményes hitelhez jutottak egy olyan programból, amelyet a Magyar Nemzeti Bank (MNB) hirdetett meg a járvány miatt nehéz helyzetbe jutott cégeknek – írja a Direkt36 cikkéra hivatkozva a Telex. A jegybank tavaly…..
Az Mfor.hu készített nagyinterjút Lázár János egykori kancelláriaminiszterrel, jelenlegi kormánybiztossal, aki egyebek mellett a mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság állami feladatainak koordinálásáért felel. A beszélgetés fő témája az agrárium, ezzel kapcsolatban az országgyűlési…..
Abból nem lehet megítélni egy párt erejét, hogy ki tud-e állítani 106 egyéni jelöltet, mert erre bármelyik, a Fidesz által támogatott kamupárt képes – mondta Jakab Péter hétfőn az ATV Egyenes beszéd című műsorában. A Jobbik elnöke szerint most nem pártérdekekről van szó, hanem arról, hogy minden…..
A Vállalkozásfejlesztési Bizottság kormánypárti többsége nemmel szavazott a Jobbik nyolcpontos Válságkezelő csomagjára - jelentette be közösségi oldalán Z. Kárpát Dániel. A Jobbik alelnökének bejegyzése szerint a Fidesz képviselői nemmel szavaztak az álláskeresési járadék időtartamának…..
A Demokratikus Koalíció elnöke Facebook-oldalán fakadt ki amiatt, hogy a kormány oltásellenességgel vádolja az ellenzéket. Gyurcsány Ferenc szerint ennek pont az ellenkezője igaz, hiszen a Publicus-intézet friss kutatása szerint az ellenzéki szavazóknál nagyobb az oltási hajlandóság. "Ezért is…..
Nem szokása felelőtlen ígéreteket tenni azoknak a betegeknek, akiket lélegeztetőgépre rak. Sok embernek az az utolsó mondata, hogy: de ugye meggyógyulok? Nem áltatja őket. A válasza ilyenkor az: ők mindent meg fognak tenni, hogy túléljék a koronavírust. Kormánybírálat az ország toxikológusától...
Magyarország vezeti az Európai Unió oltási rangsorát, de a vakcinák sajnos túl későn érkeztek: elkeserítőek a halálozási adataink, jó ideje a legrosszabbak a világon lakosságarányosan, már 23 ezren haltak meg itthon a járvány miatt. Tízezrek a párjukat, a szüleiket, a nagyszüleiket, a testvérüket…..
Az alapvető élelmiszerek ára rohamosan növekedett az elmúlt időszakban. Az étolaj 21 százalékkal drágább, mint egy évvel ezelőtt, a zöldségek ára 18 százalékkal nőtt, de jócskán megdrágult a liszt, a tojás és a cukor is - olvasható a Demokratikus Koalíció közleményében. A DK szerint a kormány…..
A politikus százezer forintos büntetést kapott a dudálós tüntetés miatt, ezt azonban inkább ledolgozza. "Fizetni nem fogok ezeknek egy fillért sem azért, mert tiltakozást mertem hirdetni az aljas húzásaik ellen!" - írta Hadházy a közösségi oldalán, utalva a tavalyi dudálós tüntetésre. A független…..
A koronavírus-járvány kezeléséről, a koronavírus elleni vakcinákról volt szó szerdán napirend előtt az Országgyűlésben. Jakab Péter (Jobbik) azt sérelmezte, hogy a kormány 67 milliárd forintért rendez vadászati világkiállítást, miközben az Országos Mentőszolgálatra egész évben 52 milliárd forintot…..
"Bár úgy lenne ötösöm a lottón, ahogy előre tudtam, még kedden meglesz a 2,5 millió beoltott, hogy aztán jöhessen a miniszterelnök és bejelenthesse a nyitási tervet! Ma kellett jelenteni az UEFA felé, hogy júniusban meg tudja-e rendezni Magyarország a Budapestre tervezett, nyári EB-meccseket. A…..
"2,5 millió honfitársunk beoltva. Újraindulhatnak az üzletek és a szolgáltatások!" - jelentette be Orbán Viktor...
A korábbi országgyűlési képviselő a 24.hu hírportálon megjelent véleménycikkében azt írja: Orbán Viktor a demokratikus kormányzattól elrabolt struktúrákat egyszemélyi irányítás alá helyezi. Ezzel garantálja, hogy kormányváltás esetén az új kormánynak olyan mélyállami párhuzamos kormánnyal kell…..
533 millió Facebook-használó személyes adatai érhetők el szabadon az interneten. Az információk ugyan többévesek, de ennek ellenére érdemes ellenőrizni, hogy a saját profilunk szerepel-e a kiszivárgott adatok között. Ennek érdekében jött létre egy nyílt forráskodú szoftver, ami a Facebookon…..
Megdöbbentő cikk jelent meg szerdán a Reutersen, ami a magyarországi roma közösség járvány sújtotta állapotairól mutat képet. Ebben megszólal Horváth Aladár roma polgárjogi aktivista, aki úgy fogalmazott, hogy „az embereink hullanak mint a legyek”. Egy másik aktivista, Bitó-Balogh Zsanett…..
Merkely Béla öt jól menő céget visz, Szlávik János csak egyet, és az is veszteséges – őt viszont pont a pandémia húzhatja ki a bajból. Müller Cecília sem panaszkodhat, Győrfi Pál pedig pont a járvány alatt kezd családi vállalkozásba. A járvány sok szakember karrierjét az egekbe repítette: naponta…..
Orbán Viktor miniszterelnök húsvétvasárnap reggel meglátogatta a Hungaropharma X. kerületi telephelyét, ahonnan minden hajnalban elindulnak a vakcinaszállítmányok az oltópontokra - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke. A miniszterelnök a helyszínen készült videójában,…..
2006-ban 1,7 millió háztartásba küldött levelet a nyugdíjasoknak a Fidesz. Ebben Schmitt Pál, a Fidesz akkori alelnöke (a később plágiumgyanúba keveredett, és ezért lemondott köztársasági elnök) azt írja, hogy a Fidesz ̲a̲ ̲1̲3̲.̲ ̲h̲a̲v̲i̲ ̲n̲y̲u̲g̲d̲í̲j̲ ̲m̲e̲g̲t̲a̲r̲t̲á̲s̲a̲ ̲m̲e̲l̲l̲e̲t̲t̲…..
"A járványkezelésben megbukott és a hatalmához betegesen ragaszkodó Orbánnak semmi sem drága: újabb hazugságkampányba kezd!" - írta közleményében a Jobbik. Sem nem nemzeti, sem nem keresztény, sokkal inkább gyomorforgató, hogy az Orbán-kormány éppen Nagypénteken jelentette be, miszerint egy újabb…..
Szombat reggel a Belügyminisztérium ügyeleti központjában az oltási terv végrehajtásáról egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnök - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke. Közlése szerint az értekezleten Pintér Sándor belügyminiszter, Rogán Antal, a miniszterelnök…..
A politikai demokráciában soha nem volt elég a sikerhez a jól szervezett párt, mindig még további erőforrások tették csak lehetővé az államhatalom megragadását és kormányhatalmon a hatékony kormányzást. Ha egy kormánypárthoz nem áll közel egyetlen gazdásági elit sem, ám az ellenzék dúskál a…..
"A miniszterelnök azt hazudta, hogy azért nyitják először az iskolákat, mert a" nemzeti konzultációban ezt mondták az emberek." Csakhogy a "nemzeti konzultáció" EGYETLEN KÉRDÉSE SEM SZÓLT AZ ISKOLÁK NYITÁSÁRÓL, így senki nem is mondhatott róla véleményt. A "konzultáció" indításakor amúgy még az…..
Jogerősen két év börtönre ítélt a Kiskunhalasi Járásbíróság egy ukrán férfit, aki öt szír migránst akart Ausztriába juttatni, de Kiskunhalason elfogták - közölte a Kecskeméti Törvényszék kedden az MTI-vel. A közlemény szerint a 33 éves ukrán férfi március 9-én Borotán vette fel autójába az öt szír…..