Regisztráció Blogot indítok
Adatok
belepo1

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Bazmeg.hu 2008.04.23 06:30:00
A kéz, az magam felé is hajlik persze, mint tartalomipari szakmunkásnak. Nekünk, mint Indexnek és mint internetezőknek, az internetadó nem jó. Hanem rossz. De nemcsak nekünk. Volt szerencsém több képmesében is felvilágosítani a tisztelt népet, milyen csuda dolog az internet. Nemcsak…..
belepo1 2008.04.23 13:37:54
Mindig is utáltam a nyakkendőt. Most jól tönkre fognak menni. Így kell ezt. Hajrá Magyarország.

"Az Abszurdisztáni Hivatalos Hírügynökség jelenti: Okos Timót abszurdisztáni állampolgár törvényjavaslatot kíván benyújtani a parlamentnek nevezett ingyenélő rablóbandának az adórendszer teljes átalakításáról, mellyel az adóbefizetési morál 100%-osan javul, jelentős adóbeszedési költségek takaríthatók meg, a bürokrácia pedig jelentősen egyszerűsödik. Az összes adót egyetlen adónembe kívánja összevonni, melynek neve: "AGGYÁ PÉZT VAZZE". (Az adónem nevét úgy lopta egy fórumozótól) Az adó beszedésére költséghatékony ukrán egyéni vállalkozókat kíván megbízni (csak fizakai erejükkel intézik ügyeiket, najó egykét Hummerjük is van), ezzel a teljes adóhivatali apparátus feleslegessé válik. Az ukrán vállalkozók önköltségük számla nélküli levonása után a fennmaradó összeget kp adják át pártunknak és kormányunknak, mint testvéri szervezetnek. A tervezett rendszerrel megszűnik a rivalizálás is ezen két üzleti vállalkozás között.

Alternatív javaslata is van az állampolgárnak. Minden áruért és szolgáltatásért a vevő rózsaszín postai csekken a kormánynak fizet. Ő aztán majd belátása szerint fizet vagy nem a rohadék vállalkozóknak. Minek azoknak pénz, úgyis kőgazdagok."

Na milyen egyszerű egy rendszer. Nem? Nem kell ezt cirkalmazni nyolcvankilencféle adónemben..