Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Feindflug (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
azbeszt Ne légy már buzi! 2008.06.08 18:42:00
De komolyan! Hallod?! Minek vagy buzi? Az szar. És undorító! Én nem vagyok buzi, ezért folyton arra kell gondolnom, hogy ti buzik milyen gusztustalanok vagytok, amikor egymás faszát szopjátok! Te tényleg hülye vagy? Hallod? Nézd már azt a csajt! Annyira jó nő, úgy szétbasznám a…..
Feindflug (törölt) 2008.06.09 01:49:56
Még most is a zokogás és a hisztérikus kacaj között ingadozom, olyan fogyasztói élményem volt az előbb. Minden azzal kezdődött, hogy ma kivételesen Homárné Imola vitte magával Homár Kiflit, az 5 hónapos szálkás szőrű tacskót. Homárnénak egy számla ügyében 5 percre be…..
Vegán túrószeletet talált Béla az Auchanban valódi túrónak álcázva. A Homár nyomatékosan kéri (vagy különben!), hogy a T. áruházak legyenek szívesek ezentúl "hidrogenizált növényi zsírhabtortának" nevezni az ilyen és hasonló termékeiket. Köszönjük:Túró…..
Ez most kívételes eset lesz, mert ugyan mi értelme van betenni egy romlott kajás posztot a bomlásnak indult termék fotói nélkül, ugye Judit? sajna fénykép nincsen róla, mert nem volt nálam a gép az eset alatt... szóval tegnap úgy esett, hogy egészen délután 6-ig nem ettem szinte…..
w Szofi a vérzivatarban 2007.10.08 08:00:00
Nyilasok 1956-ban? Bizony, volt olyan is. De nemcsak olyan...
w Kis fekete ruci 2007.08.06 04:00:00
Tanulgatjuk még a demokráciát, és nincs szorgalomból ötösünk. Van ez a Jobbik nevű majomház. Legutóbb Csurkával együtt kettő százalékot teljesítettek a választásokon. Nulladik kézből tudom, hogy olvasni sem tudnak. Ebből aztán joggal következtetek arra, hogy a jobbikos…..
Most viccen kívül meg vagyunk rendülve. Az Unilever pályázatot hirdetett, miszerint az olvasók csináljanak magukról fotót reggelizés közben úgy, hogy a képen szerepeljen 2 darab margarinos doboz is. Nézzék végig a képeket, amik igazán megrendítő szögből mutatják…..
Nagy siker volt, nagy siker lesz az extrém hőmérsékleten (50C+ szélvédő mögött)  bomlásnak induló hőpapíros parkolójegy. Idei áldozatunk zsemlemorzsa, akinek férjét konkrétan azért büntették meg, mert a szar minősége miatt olvashatatlan jegyet nem vette észre a…..
Mindig megy a sírás, hogy le sem szarják a vásárlót, kisemmizik és utána még meg is alázzák, ha neadjisten reagálnak a panaszára. Bálintkának sikerült rácáfolnia erre, ráadásul a Homár közbenjárása nélkül, ami igazán dicséretes proaktivitás. Az egyre kisebb…..
A pénteki rohamrendőrösödő ellenőrök sztorigyűjteményre reagált a BKV szóvivője: Kedves Tékozló Homár Szerkesztőség! Kedves Hozzászólók! Soraikat olvasva néhány gondolat merült fel bennem, amit szeretnék Önökkel megosztani. Minden olyan esetben, amikor a BKV…..
w Nagy-Magyarország nem ország 2007.07.04 04:30:00
Ismerjük őket, találkozunk velük minden nap. Polgártársak, akik autójukon, szimatszatyrukon, ízeltlábú-dzsekijükön vagy péküzletükön térképet viselnek: az úgynevezett Nagy-Magyarország körvonalait. Az illetők nyilván ilyen alakú Magyarországot szeretnének a mostani helyett.…..
w Since November 7 2006.12.07 22:00:00
Egy hónapja indult ez a blog; és mivel az itt összegyűltek egy jó része azon az állásponton van, hogy igenis kellenek a szentségek, meg az ünnepek és az ilyesmi, hát nem bánom, emlékezzünk és vessünk számot. Majd legközelebb egy év múlva. Nem miattam: a community miatt. Az…..
w Agnosztikus hiszekegy 2006.12.06 14:30:00
Volt is, lesz is még vallási téma itt, ezért most szájbarágósan, ábra segítségével elmagyaráznám az alapokat. Remélem, ezzel elkerülhető lesz, hogy újra és újra feltegye a begőzölt olvasó a vaskos kérdést: honnan tudod, hogy nincs isten, he? Lássuk az első illusztrációt.…..
w Szellem a falban 2006.11.25 12:00:00
A kísértet visszaszorult mára a mumusok között, előretörtek a mutánsok és az űrlények; de a nagy vesztes mégsem ő, hanem a vámpír, akiben már nem hisz a hülyegyerek se. A kísértet azonban még olykor elegendő egy-egy Discovery-műsorhoz, úgyhogy bemutatok itt egy érdekes…..