Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vbence1

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak az életben dolgok, amik nem kerülnek semmibe, és sokkal szebbé lehet velük tenni a világot. Egy mosoly a pincértől, miközben megkérdezi, hogy ízlett az étel. Türelmesen megvárni, hogy előbb leszálljanak az emberek a villamosról, és csak aztán felszállni. Nem dudálni azonnal, ha a lámpánál…..
Mitől válik valaki igazán kiváló dolgozóvá? Mi különbözteti meg a kiválót az átlagostól? 5 olyan munkavállalói tulajdonságot gyűjtöttem ma össze, amely bármely munkatársat igazi kinccsé teheti a szervezetben...
GTA 30+ Business Update 2017.02.09 19:56:25
A Business Update névre hallgtó frissítés elég régi bútordarabnak mondható higyen 2014-ben hozták ki. Akkor ez az újítás tartalmi változásokt hozott mind a GTA V illetve GTA Online játékmódokhoz. Új járművek s fegyverek váltak elérhetővé mindkét módban. A stroy mode-ban az új fegyverek…..
Aki valaha játszott már a GTA V-el az biznyára tudja, hogy ezt a játékot is lehet online játszani másokkal. Ez az online világ azonban más. A Rockstar megalkotta az úgynevezett "szabad világot". A GTA V story mode-ban játszott pályán járkálhatunk, autózhatunk, mehetünk földön, vizen,…..
Az előző bejegyzésben röviden megemlítettem a három főszereplőt. Az alábbi videóban megtekintheted, hogy kik kölcsönözték hangjukat a szereplőknek. Elég érdekes, hogy pár esetben valamennyire hasonlítanak a színészek a karakterre.   ..
GTA 30+ GTA V röviden 2017.02.06 08:56:10
 A Grand Theft Auto V (rövidítve GTA V vagy GTA 5) egy akció-kaland videojáték, mely 2013. szeptember 17-én jelent meg PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokra. Továbbfejlesztett változata Xbox One, PlayStation 4 platformokra 2014. november 18-án érkezett meg, míg a PC-s verzió többszöri halasztás után…..