Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BrePál

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orosz tankba bújt Putyin Budapest utcáin, de Trump is leselejtezi Obama guruló erődjét Trump vs Putyin - kié lesz a menőbb járgány 2017-ben?..
BrePál 2017.02.03 05:41:59
@Well...: Ja Trump cserélte le. Nyilván a megválasztása óta eltelt 3 hónapban fejlesztettek ki, teszteltek le, majd gyártottak le egy új limót, csak neki, mert ő kérte, mert ő olyan okos, hogy nem jár olyan darab szarral mint Obama. :) Mert ha egy limó fennakad egy meredekre vette kapubehajtón (egy db fekvőrendőr nincs a videón) akkor az autó a szar és nem a sofőr a hülye. Miért is nem lepődöm meg rajta, hogy Trump rajongó vagy? :)

Csak csendben megsúgom, hogy az új elnöki limuzin fejlesztése 2013-ban kezdődött.
BrePál 2017.02.03 05:58:17
@wartburg1963: Ha már egy vicces képaláírás is ilyen hisztériát vált ki belőled, akkor elég komoly baj lehet veled. Rossz lehet humorérzék nélkül élni.

"ostoba, hazug, s ráadásul teljesen felesleges-értelmetlen rájátszás ötvenhatra."

Hát igen, egyértelmű hogy a szerző célja ezzel az autós poszttal az 56-ra való rájátszás volt Mi más? És még HAZUG is, bizony! Ha nem mondod, az életben rá nem jön senki, hogy az ott valójában nem is egy TANK. :)
Tényleg, mi lenne velünk az éleslátásod nélkül?

Amúgy ha már felhoztad 56-ot, tudod miről jutott eszembe tegnap 56 meg az egész kommunizmus?
Arról a Putyin nevű, volt KGB-s, jelenlegi tömeggyilkos diktátorról akinek az újdönsült "Rákosi" Viktor nem győzte kinyalni a s..ét. Épp csak szájon nem csókolta. Meg arról a mindenhonnan áradó ruszki propagandáról, ami még ma is ott tart, hogy hanyatlik a nyugat. Meg arról a csapat szervilis hülyéről akik nem győznek tapsolni mindehhez.

Na erről tényleg eszembe jutott 56, kössz, hogy mondod!