Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rienn

26 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétgyerekes, igyekvő kismama lennék, de van, amikor az esti kicsike punnyadást semmiért nem vagyok hajlandó beáldozni - így előfordul, hogy a mosatlan edények egy éjszakát pihennek a konyhában. Legutóbb ez a lusta este egy hosszúhétvége 3. napján volt, mielőtt 2 éjszakát…..
A "nagyon utálom" dolgok listáján kétség kívül ott szerepel a: - vacak éjszaka - hétfő - taknyos, ködös idő. A 3 együttállása általában különösen zorddá tesz - de ma valahogy nem. Ezektől függetlenül is nagyon jól érzem magam, sőt, a tudat, hogy a fenti körülmények…..
"Örökké az enyém" számolás 2012.10.23 13:32:06
Miért van az, hogy egy hosszú, (relatví) jó hangulatban telő hétvége végére jutok el oda, hogy törnék, zúznék és azt érzem, én vagyok a földön a legszerencsétlenebb? Ez persze nincs így, távolról sem, csak azt érzem, hogy a mellemen ül megint az a qrva elefánt és az…..
laza kihagyás után a történet folytatódik - 2 gyerekkel később meg sem próbálom leírni, pótolni, ami kimaradt, röviden legyen elég annyi, hogy minden csodálatos, jelenleg itthonülő vagyok a két aprósággal és menny és pokol között lavírozok. Ez rettenetesen túlzott azonban,…..
Született egy kisfiunk, és vele együtt egy apuka és anyuka.Tegnap hajnalban múlt 4 hete, hogy család lettünk - még tanulom a dolgot. Ezerszer érzem, hogy nem bírom, meg fogok őrülni, de mindezt feledtetik azok a pillanatok, amikor csak nézem a kisfiam és ömlenek a könnyeim.…..
Ez egy tipikus befáradt szombat, délelőtt kötelező nagyizás, aki megint rákérdezett, mi van a kicsivel - a kicsi pedig nem a hamarosan születendő dédunokája, hanem újra előhúzta a kalapból a lassan egy éve elhunyt nagypapám állítólag azóta más nőtől született gyermekét.…..
"Örökké az enyém" infantilis 2011.02.09 15:35:00
V tegnap este közölte, hogy többek között azért is nagyon klassz, ha az embernek babája van, mert "legálisan" lehet infantilis. jelentem alássan, ő ezt annyira komolyan is veszi, hogy már gyakorol keményen. bele is gondoltam: milyen súlyos mértékben csinálnak magukból a…..
"Örökké az enyém" 3 hónap 2011.02.08 09:54:00
Nos igen, de ezt is ezernyi irányból vagyok képes szemlélni.Örökkévalóságnak tűnik, mert ebből 2 hónap még munkával fog telni, és azt egyre jobban rühellem, másrészt viszont állatira sok cuccot meg kell még venni, és ahhoz meg igen kevéskének tűnik.Hétvégén anyósos…..
"Örökké az enyém" dont táccs! 2011.02.01 15:55:00
És hogy el ne felejtsem: ma megéltem a várandósságom egyik legmeghökkentőbb, legfélelmetesebb pillanatát, amikor is a lesből támadó volt munkatárs a másodperc töredéke alatt ért az irodaajtóból az asztalomig, és suvasztotta be a kezét az asztal széle és a pocak közé egyetlen…..
Van ez az egyetlen szem sorozat, amit nem letöltött évadokkal, eredeti nyelven nézünk, hanem konkrétan hétfőn este, a TVben. Az utóbbi időben azonban a reklámblokkig bírtam általában, aztán kiütöttem magam, tegnap azonban még a főcímig se jutottunk el.Arra ébredtem, hogy férj a…..
"Örökké az enyém" re 2011.01.31 16:50:00
Hosszú idő után újra itt - hadd szóljon, időm lesz.Hogy valami aktuálissal, frissel indítsak: nyilatkoztam, DONT TÁCCS MÁJ MÁNI! Eleve nem lett volna hosszadalmas az üyintézés, de hasbedobással rövidítettem is kicsit a dolgon, és soron kívül intézhettük az ügyeket.…..
"Örökké az enyém" egy-két-há 2010.09.17 13:44:00
sokszor állatira nehéz befogni a számat, és nem a fizikai értelemben, mert annyira pl. az enyém nem nagy, hanem konkrétan nem beszélni, elhallgatni valamit. most is ezt érzem, de aztán belegondolok, és ráébredek, hogy ez most így a praktikusabb, és nem kicsivel. valójában jól…..
 az élet furcsa játéka: egy újabb veszteség után egy szinte váratlan boldogságocska. Hazudok - még nem teljesen az, de valami olyasmi - pánik, sokk, meglepetés és valami hasremegős hűbazmeg.szörnyű ezt mondani, de életem egyik legszürreálisabb élményén vagyok túl, ami egy…..
és arról még nem esett szó, hogy egy családtag elvesztése után itt az újabb drámai fordulat és küzdelem, és ma látogatás.not so good.....
"Örökké az enyém" apró 2010.07.28 14:46:00
Tegnap az LF tér középső parkos részén áttekintve próbáltam felfedezni azt a pincécsajt, aki a múlt héten sikeresen kihozott a béketűrésemből, de nem leltem. Ellenben fantasztikusat beszélgettem baggyvel, eszelős limonádét ittam (tényelg az volt, pedig lássuk be, ez önmagában…..
"Örökké az enyém" wtf 2010.07.27 14:57:00
Tegnap épp csak addig túráztattam magam, hogy bizony, lehet valami a már ecsetelt érzéseimből igaz, hogy este elballagtam a patikába, és vettem egy tesztet, Vnek nem szóltam róla. Nem is tudom, valahogy röhelyesnek éreztem. Reggel nagy titokban (ja persze, 10 perc a budin, biztos nem…..
"Örökké az enyém" változások 2010.07.25 17:46:00
 Nem vagyok jó, mert megint hetek óta semmit nem rögzítettem, pedig...A munkát ugorjuk, az most nem lényeg. Röviden az események: temetés, nagyi és család a kiborulás szélén (az előbbi dolgozik ezen erősen). Aztán hosszú szünet, és: anya 50 :D Repülnek Párizsba…..
zoli voltam Kussország 2010.06.22 10:23:00
Nesze, hülye paraszt. Bilincs a kézre, tapasz a szájra, megérkeztél Kussországba. Szögezzük le előbb: igen, oka van annak, hogy így alakult, két végtelenül elkúrt kormányzati ciklus után jutottunk idáig. A szocialisták képtelenek voltak egy igazságosabb, a liberálisok pedig…..
Rienn 2010.06.22 14:31:06
@csőrike2: egy óriási beszippantó bombát kéne beejteni a parlamentbe egy dolgosabb munkanapon, aztán mikor már elvégezte a dolgát, szépen minden padot lefertőtleníteni, és továbbmenni így, valamelyest tisztább lappal :) jajj, de szép is lenne...
Melyik sztár lakása lehet? Aranylemezek (vagy gyémántok?) a 4. és 5. képen, na meg egy bekeretezett újságcímlapnak tűnő tárgy a 7.-en  *Hogy tudjuk, mire számítsunk, ha találkozunk a tulajjal (via Lovely Listing)Rémálom 110 millióért (Varánusz)"Saját használatú,…..
Rienn 2010.06.14 15:45:23
hmmm... www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/elado-a-kabos-villa-2020785

Milyen eredeti cikk, vajon hogy találtak rá a hirdetésre? És vajon hol tippelgettek, kié lehet a "villa"? :)
"Örökké az enyém" megint... 2010.05.31 16:25:00
hétfő. Egy elég jó hétvége után ez különösen kellemetlen élmény, pláne ilyen szar időben.Ma lelkiismeretfurdalással jöttem be, mert az agyamban dúló vihar miatt azt érztem, nem tudtam odatenni magam a múlt héten munkafronton, és a mára készített anyag nem jó, nem olyan, ami…..
Nem szeretnék szürke és borús bejegyzéseket írni, de a sors így hozta, hogy most kell. Megválttatott, elment.Napok óta kértem az Istent, hogy ha számít valamit, akkor vegye magához, mert ez az állípot nem méltó hozzá. Viharos 1,5 hét alatt lett emberi roncs egy szellemileg és…..
Kell-e mondanom, hogy:- tegnap előtt délután a kórházi túra elhozta a mélypontot és totális kiborulást, hello pozitív gondolatok- tegnap délutánra újra teljesen ok volt a világképem- tegnap adtam fel az adóbevallásom (micsoda meglepő!).Valamikor volt egy olyan vágyam, hogy majd a…..
Most az van, amiben nem hittem - dől rám a sok szar a fene nagy optimizmusom közepette. Máskor ilyenkor hozzám se lehet szólni, depresszió és társai költöznek be az életembe, de most semmi, szinte félelmetesen higgadt vagyok. Ahham, majd biztos lesz egy pont, de addig mosolyogva…..
Manapság trendi kezd lenni a gondolatok erejébe vetett hit, sokat beszélünk róla, de képtelenek vagyunk rá. Vagy nem? Mindenestre az esküvő után rámszállt nyugalom, a "megtaláltam", "megoldottam" érzés magamra vett mosolya sok dolgon átsegített. Jelentem igen,…..