Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mogyi1976

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó régóta lógok már ezzel a bejegyzéssel... A szeptemberi londoni vonatos utunk első részét már olvashattátok korábban (aki nem tette meg az kattintson ide és pótolja sürgősen), úgyhogy jöjjön a második rész. Míg a kirándulásunk első napja arról szólt, hogy Wight…..
“Remélem, elénekelhetem majd, ‘nincs már felettem más, csak a tiszta ég’ ”   Várkonyi László ezzel a Fonográf dalcímmel búcsúzott el egy üzenetben az Everestre utazása előtt. A Mount Everestről az 5300 méteren fekvő Alaptáborból egy hete telefonált, s azt mondta, hogy most egy kis időre…..
Melyik jelenleg a világ legerősebb csapata? A spanyolokat legelvakultabb rajongóik sem tennék most az első öt közelébe sem, az olaszoknál égszakad és földindul éppen, a Bayern ellenőrzőjéből pedig kilóg az oroszból kapott hatalmas karó, a többiek pedig szinte szóra sem…..
mogyi1976 2008.05.22 09:19:04
Hi!

Előre leszögezem, hogy egyik csapatnak sem szurkoltam, így semleges nézőként az alábbi vélemeny van a tegnapi döntőről:

1. Szerintem ez egy szar meccs volt. Néhány szép pillanattól eltekintve, a durvaság, a hiszti, a pofázás és néha alattomos játék ment végig. Bár nem csodálkozom, hisz ha két angol csapat találkozik, abból általában "taktikai csata" lesz. Így volt tegnap is. Remélem az EB-n jobb meccsek lesznek...

2. A bíró meg nagy kalap szar volt. Amikor Carvalho beleszált Celeb Ronaldo-ba úgy ki küldtem volna mint a huzat, erre Drogbát állítja ki egy kis paskolásért, ráadásul a megpaskolt MU játékos nem is csinált belőle nagy ügyet, nem esett össze, nem játszotta el, hogy őt aztán már mennyire megütötték. Hogy a másik oldalon hogytudta elnézni a 16-oson belül Ferdinad magaslábbal egybekötött karate mozdulatát, azt megtudná nekem valaki magyarázni? Minimum tizi + sárga kombó járt volna érte. A sok kis meccsközbeni tévedését nem is említem.

3. A magyar kommentár is megérdemel egy 1-es alát. Hogy lehet egy "profi" kommentátornak ilyen óriási elszólásokkal borzolni az ember idegeit??? Csak két példa:
- amikor azt sorolta, hogy minden páros évben van egy első döntős, és ők soha nem nyernek a 2004-es évnél volt egy fatal error. Fél perc néma csönd, majd a budapesti irodából újraindították a rendszert D) És végül csak kinyögte: Monaco. Ciki, de nagyon.
- A végén a mikor Terry-t mutatták volt egy olyan beszólása, hogy ha berúgja Terry a tizit, az a meccsen semmit nem változtatott volna, Ba.meg melyik meccset nézte ez a f.szkalap? Kotolyánbélaptelep-Szacskóhegymegi derbit?

4. Ha csak ezt a meccset nézem, akkor viszont szerintem kékeknek kellett volna megnyerni. Talán egy paraszthajszállal jobban akarták a gólszerzést, főleg a második félidőben.

5. Viszont ha az egész szezont nézem a MU valóban a legjobb csapat jelenleg a világon. Ezt el kell ismerni, és ezúton gratulok nekik és szurkolóiknak.

6. A legfájóbb pillanat egyébként számomra az volt, amikor Sir Bobby Chalton ment a MU csapata előtt átvenni a serleget. Akkor döbbbentem rá, hogy én 32 évesen soha nem fogom megérni azt, amit Chalton tegnap megért. Nevezetesen azt, hogy egy magyar csapat kupagyőzelmének örülhessek. És ez a legfájóbb az egészben...

Üdv: Egy 'Pool szurkoló
Energiatakarékos üzemmód, extra gyorsulási- és fékhatás, 140 km/h-s közlekedési sebesség – ezek az elmúlt egy év legfontosabb tapasztalatai a hazai síneken most már teljes létszámban közlekedő FLIRT villany-motorvonatokról. A szakemberek és az utasok pozitív…..