Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pulga

67 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Peter Lim taníthatná, hogy hogyan kell kétévente tönkrevágni egy csapatot, amelyet szakemberek kemény munkával összeraktak. A Valencia tulajdonosa szeptember 10-én parancsba adta Marcelino García Toral azonnali kirúgását, aki két éve egy minden szempontból mélyponton lévő csapatot vett át, majd…..
Három forduló után az Athletic Bilbao a második helyen áll a spanyol bajnokságban. A pénz irányította zord futballvilágban saját eszközeivel harcoló tradicionális baszk klub fél éve még a kiesés elkerülése ellen küzdött, ám a mély bilbaói kötődésű Garitano-család legújabb üdvöskéje édesapja…..
Ez egy beharang lesz...
Magyarország leggizdább spanyol foci bloggerei vették a fáradtságot és leadták tippjeiket a pénteken rajtoló 2018/2019-es La Liga-szezonra. A bajnoki címet egyhangúan megszavazták a Barcelonának, az Atléticóval BL-t nyerettek, a Valenciával megelőzték a Ronaldót és Zidane-t elveszítő Real Madridot.…..
A Roma között, a madridi derbi árnyékában, egy remélhetőleg könnyed szombat esti bajnoki. Még mindig veretlenül...
Tot El Camp A bajnokság él 2018.03.04 13:34:01
Az úgynevezett „Másik Clásicó", amely sokkal fontosabb, mint az igazi Clásicó. Barca–Atlético. A tét? A bajnokság!..
A Chelsea-től SMS-ben elzavart Diego Costát 65 millió euróért vette vissza az Atlético Madrid, amely 2018 januárjáig nem regisztrálhatott új játékost. A spanyol csatár szeptemberben, tíz kiló fölösleggel érkezett meg Madridba, ahol a legendás Óscar Ortega erőnléti edző vette kezelésbe. Speciális…..
Tot El Camp Jordi Alba, a 12. ember 2018.01.08 09:00:15
Barcelona–Levante 3–0..
Szezon előtt boldoltam egyet a la liga locás komáknak, hogy a Valencia idén top 4-ben végez. Arra mondjuk nem számítottam, hogy három hónap után úgy fog kinézni, hogy velük versenyzünk a bajnoki címért, de Marcelino neve elég jó garancia volt a sikerre. Bár sokkal valószínűbb, hogy egy tavalyi…..
Tot El Camp Valverde Valverde ellen 2017.10.28 17:21:33
Valverde két ciklusban összesen hat évig irányította a Bilbaót, ahol a „good bye” vacsorán több mint 200-an búcsúztatták. Bendak a bemutató posztjában leírta, hogy szeretik, tisztelik, rajongják őt a korábbi játékosai, de ne legyünk naivak, biztos, hogy nem fogják ajándékba adni nekünk a három…..
Ez itt a lead helye...
Augusztus 18-án a Leganés–Alavés (1–0) bajnokival elkezdődött a La Liga 2017/2018-as szezonja. A nyár a legkevésbé sem a futballról szólt Spanyolországban, ahol a szövetség elnökének letartóztatása, Ronaldo adócsalása és Neymar heteken át tartó átigazolási huzavonája jelentette a beszédtémát. A…..
Las Palmas–Barcelona 1–4..
"...Szent György, Katalónia és minden katalán védőszentje, neved legyen áldott! Szent György képében Messi megjelent, és ledöfte a sárkányt, a Real Madridot..." – Gerard Romero, a Moguts pel Barca rádió riportere Messi második gólja után...
„Spanyolország braziljai” – ahogy a kanáriakat nevezik. Quique Setién 18 hónap alatt a bajnokság legszórakoztatóbb csapatává faragta a Las Palmast, de az utóbbi időben annyira elmérgesedett a helyzet az edző és a vezetőség között, hogy szombat délben Setién bejelentette, az idény végén távozik. Az…..
A meccs előtt mindenki azt találgatta, hogy Busquets és Rafinha távollétében hogyan áll majd fel Luis Enrique. A katalán Sport három opciót vázolt fel: Marad a 3-4-3, Mascherano játszik Busquets helyén, és Mathieu vagy Alba lesz a harmadik védő 3-4-3, Rakitic játszik Busquets helyén, Mascherano…..
Két és fél éve az Eibar a másodosztály legszerényebb csapataként lett bajnok, és csak egy baszk férfi kezdeményezése miatt indulhatott el az élvonalban. Kilenc hónappal később a 81 lehetséges kimenetel sem segített a bennmaradásban, a Barca hanyagsága miatt az Eibar kiesett. Vagyis mégsem. Az Elche…..
A Valencia év végi helyezései a 2009/2010-es szezon óta: 3., 3., 3., 5., 8., 4., 12. A korábban szinte állandó BL-résztvevő csapat életében a 2014-es tulajdonosváltás hozta el a fordulatot. Az első év után még úgy tűnt, hogy ez a fordulat pozitív lesz (4. hely), de azóta nyakig ér a szar…..
Néhány nappal a meccs előtt Neymar fogadott a csapatársakkal, hogy legalább kettőt berámol a PSG-nek. Neymar tudta. Tudta, hogy ez az ő estéje lesz...
Tot El Camp Házhoz jön a mumus 2017.03.04 14:45:29
Az van, hogy szerda óta a tabella élén dekkolunk, amire legutóbb az első fordulóban volt példa (értsd: nem csak 1-2 óra erejéig voltunk ott). Ha a Real hozza is az elmaradt meccsét (épp a Celta ellen), akkor is csak két ponttal előz minket, vagyis ha mostantól nem hibázunk, miénk a bajnoki cím –…..
Tot El Camp Hullaszag 2017.02.20 18:31:28
1–1-nél már megvolt a poszt címe, és egy fasza felütés is. A 11-es után viszont újra kellett gondolnom az egészet, mert ha nehezen is, de nyertünk és maradtunk másodikak. A játékosok egyéni értékelésén finomítottam, és magasabb pontszámokat adtam. De jobban belegondolva... változtatott valamit, hogy…..
Tot El Camp Kétarcú Barca 2017.02.13 17:53:46
Ha újabban azon filozofáltunk, hogy a korábbi évek Barcájából alig maradt valami, akkor most Enrique, ha csak egy félidő erejéig is, de rá cáfolt erre. Az Alavés ellen egy kétarcú Barcát láttunk, két totál ellentétes félidővel, amihez persze kellett az ellenfél is...
Tot El Camp Sötétben tapogatózva 2017.02.02 21:16:44
Tot El Camp Két balláb 2017.01.25 11:22:23
A 4–0 szépen virít, de van itt valami, amit nem értek. Luchóval megpróbáljuk megkeresni a választ.....
Nem, nem csak a sárga mezszínük miatt nevezik így őket. Las Palmas Gran Canaria büszkesége, egy forró, homokos hely, ahol ugyanolyan könnyedén és ösztönösen játsszák a futballt, mint Brazíliában...