Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzabóMárk

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Konzervatórium Libanoni rémálom 2009.02.19 15:32:00
Boaz Rein Buskila, egykori izraeli hadköteles, ma negyvenes éveiben járó holdkóros rendszeresen ugyanazt álmodja. Ebben az álomban régi emlékei térnek vissza, ámbár nagyon furcsa formában. Huszonhat vicsorgó véreb üldözi városán, Tel-Avivon át, ő pedig menekül előlük, ahogyan…..
 Itt az ígért audiovizuális beszámoló a második Konzílium-estről, két változatban. Tömören, bő 3 percben: Konzílium Kerekasztal II - ajánló from konzilium on Vimeo.   Kevésbé tömören, szűk másfél órában (Uncut Edition): Konzílium Kerekasztal II -…..
SzabóMárk 2009.02.05 12:35:49
@sereslaci a söröspaci: hát, barátom, őszintén sajnállak ezért a fixációdért, hogy egy öblös kis zsidózással akarsz igazságot hinteni. De feszülten várjuk, hogy mutass, mutassatok valamit fel, ami ennél a kis liberálcionista bagázsnál jobban látja a lényeget, had okosodjunk már mi is. Csak nehogy a bombagyárral hozakodj elő...
 Gyurcsány Ferenc a Népszabadságban, Tóta W. Árpád a w blogon vészcseng. Worluknak nem érdemi, csak terminológiai vitája van a miniszterelnökkel: a veszélyt ő is érzi. A racionalizmusára máskor oly' kényes Worluk agyát egyszerűen elönti a harci düh, ha vallásról,…..
Mandiner blog Khmer rúzs, 1. rész 2009.01.07 11:01:00
Mi a legcsalhatatlanabb jele annak, hogy a lehető legszarabb korban vagyunk, a lehető legszarabb helyen? Hát az, hogy ha egy reggel arra ébredünk, hogy fővárosunkat megszállta a vietnami kommunista hadsereg, akkor majd’ kiugrunk a bőrünkből örömünkben. Valami ilyesmi…..
SzabóMárk 2009.01.07 12:41:15
@ergé: az jó, mostanra pont kezdett elegem lenni a zsidózós/arabozós verbális keretlegénykedésből odaát...