Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hason.low

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes kis videó, jó az ötlet, és jól van kivitelezve. Köszi Gonzi! ..
Elképesztő, hogy miket kapok néha, de eddig szerintem ez a legérdekesebb sorozat ami érkezett. Lukacsmacska küldte a képeket. Szerintetek hogy készültek? Vagy talán valóban UFO?Holnap közöljük a megoldást..
Utóbbi napokban sok videó volt a mágusról. Nehezen érthető, hogy mi az értelme ennek a műsornak, ha a telefonhívások nem emelt díjasak? Miért méri a végbélem működését? Jöjjön akkor a magyarázat. Minden telefonálónak közli, hogy halála szélén van, mert minden szerve 30…..
Hát nem semmi halljátok... Összesen 96(!) videó készült el, ami legalább 40-el több, mint amit legextrémebb esetben vártam volna. Köszönöm mindenkinek a sok munkát, ezekkel a videókkal fogtam fel igazából először, hogy "emberi közönségem" van. Ez most elég hülyén…..
Érdekes üzenetet kaptam Ábeltől:Az új Nesquik, Chocapic és Cookie Crips gabonapelyhekhez adnak egy focis játékprogit, és a 4ből az egyik a Football Generation!!!És valóban, kis kutatás után ezt találtam a Nestlé honlapján. Elvileg azt mondanám, hogy ne próbáljátok ki azt, amit…..
Aki még nem küldött be semmit, de szeretne részt venni, ma még megteheti. Utána blokkolni fogom a videó response funkciót. Utóbbi napokban sajnos nem tudtam időt szakítani az új beadványokra, de mielőtt döntök, végig fogom nézni mindegyiket! Remélem már a hétvégén prezentálni…..
A következő képeket Bende fényképezte nekünk egy könyvből, nagyon jó illúziók, engem jól megizzasztottak:1. Hol bújkál a másik aranyásó?2. Hol van a hordár?3. Hol van a két antilop?4. Hol van a szobrász arca?..
Nagyon szeretitek a hasonló képeket, ezért Gonzi küldött nekünk egy nagy rakást. Én most így egyszerre ki is teszem őket. Váljon egészségetekre! :)..
hason.low 2008.05.07 11:00:38
Nos, hát a felén már túlvagyunk. Nagyon meglepett, hogy eddig ennyi beadvány érkezett. Egészen pontosan 74-nél tartunk, igaz párat töröltem, mert nem a nyereményjátékhoz kapcsolódtak.Megint igen nagy bajban leszek kiválasztani a győztest, mert csak új fejből van simán 20 videó,…..
ROFL-net Megdöbbentő 2008.05.03 10:03:00
Aki személyesen ismer, az tudja, hogy a balett az olyan távol áll tőlem mint a bekapcsolt vasalók nyalogatása, de ez elképesztő. Mintha kikapcsolták volna a gravitációt. Azért azt nem szeretném tudni, milyen módszerekkel tanították nekik ezeket, ismerve a kínai módszereket, az…..
hason.low 2008.05.05 19:56:58
Sokáig kellett várnotok, de most itt van. Voltak okok, amiért állandóan csúszott, de erről majd a nyertes többet fog tudni ;) Tölts le Alternatív link: wmv formátumban klikk Segítségül: A videó divx formátumba lett konvertálva (VLC Playerrel biztos nézhető) valamint ha…..
László már vagy fél éve írt nekem, hogy akar írni egy dalt, amely a videóimról/blogról szólna. Természetesen nagyon örültem neki, mert ez azért mégis egy komoly elismerés. Aztán írt egy pár soros dalt, nem túl jó hangminőséggel. Azt mondta, mindenképpen fog még készülni…..