Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ganymedes

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fighter Futni jó 2011.10.03 17:19:00
Bárcsak én is megkaphattam volna ezeket a tanácsokat, tippeket, mielőtt elkezdtem futni. Az alábbi futásról, futóedzésről szóló vendégposztot kifejezetten a Fighterblog olvasói részére készítette két hosszútávfutó blogszerkesztő. Sok pénzt, sérülést, elfecsérelt időt és…..
Volt ez a legutóbbi írásom Andrásról, a hajléktalanról, amiben egy kicsit kiborultam: összesen körülbelül 65 ezren olvastátok a róla szóló öt írást, több ezer Facebook like-ot gyűjtöttek be ezek a posztok azért, hogy minél szélesebb kört érjen el a történet, de semmi.…..
Ganymedes 2011.04.07 13:15:39
@steverubellreborn: Én viszont ahhoz gratulálnék, hogy a második mondatomig már nem sikerült eljutnod. Vagy a "Klassz, hogy jött több ajánlat.." helyett "Őszintén örülök, hogy jött több ajánlat.." megfelelt volna finnyás ízlésednek?
Ma este indul a Dr. House hetedik évada a Tv2 adásán, ennek örömére játszunk egyet, ha nem baj. Két nagy (100 x 70 cm) House-plakátot sorsolunk ki kedves kommentelőink között, már ha sikerül helyesen válaszolniuk egy közepesen sem nehéz kérdésre. A válaszokat március 4-én déli…..
Ganymedes 2011.03.05 10:36:33
@belekotyogok: Még szerencse, hogy a( meghirdetett időpontra) beállított set-top-box lemaradt a végéről, még jó, hogy megy a gépre az évad többi része, és hiába tetszik a szinkron, többet ezügyben a TV2 felé se nézek és inkább feliratosan..
Az erővonalak nagyon abba az irányba mutatnak, hogy lassan a dobogós helyezéseket is ki lehet osztani. A Chelsea nyugodtan baktat a bajnoki cím felé, míg a Manchester az Emiratesben mutatta meg, hogy ki az úr a háznál. A negyedik helyért továbbra is négy jelentkező van. A kiesés ellen…..
Ganymedes 2010.02.05 13:39:25
@peter135: En most rendeltettem meg szuletesnapra (megy majd az "Utazas a 16-os melyere" melle, az siraly volt). Hornbytol mar van mas, ami tetszett, ezt viszont eddig sehol nem talaltam, az antikvarium.hu-s elojegyzes sem ert semmit..
Ganymedes 2010.02.05 15:28:29
@nils_h: ... ha egyaltalan lehet biztosan kovetkeztetni vki korara csak abbol, h olvasta-e mar a Focilazat v sem. De ezen elnezoen atsiklottam, latva a smileyt.
A papírforma érvényesült. Azok nyertek, akiknek kellett, és olyan arányban, hogy létjogosultságukat a négy között senki még meg sem kérdőjelezheti. Pedig azért Fülöp Lászlóról álmunkban sem gondoltuk volna, hogy bejut az elődöntőbe. Egyszerűen úgy kalkuláltunk, hogy…..
Hát, ez meg mi volt. Annyira költői a kérdés, még a kérdőjelet is lespóroljuk. Lássuk a definíciót: a tragikomédia a tragédia és a komédia tulajdonságait egyesítő drámai műfaj, amelyben a hős szubjektív tragédiája objektíve komédiának hat és nem zárul…..
Ganymedes 2008.04.23 09:36:50