Regisztráció Blogot indítok
Adatok
downdy

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kihalófélben lévő, vagy már teljesen kihalt műfajok térnek vissza az aktuális dalmegosztásban, ahol a szinte mindig előforduló poprock, magyaralter, elektró vagy rap mellett ezúttal van rockabilly, rock and roll, sőt, még nu metal (!!) is. Az ötvenes évektől kezdve tehát elég sok mindent lefedünk…..
downdy 2017.01.31 16:22:15
@sixide: Érdekes, de nekem az első benyomásom nem is a bizkit volt, sőt, ez abszolút nem bizkites szerintem, a ratm már inkább stimmel, de valahogy a stílus és előadásmód miatt mégis más picit. Vicces, de mégis felüdítő, hogy létezik ilyen itthon "vállalható" formában, hiába késett 10-15 évet. :D
downdy 2017.02.01 13:37:46
@sixide: Ezen röhögtem én is, a szerző több felkiáltó jellel kiemeli a "nu-metal" fogalmát, gondolom ez a meglepődöttségére utal, pedig az elmúlt 1-2 évben jelent már meg Korn, Deftones album is, a limp most nyomul egy UK turnén, ez a műfaj, ahhoz képest eleven még, hogy kicsit poros és idejét múlt.
Sőt, egy olyan blogon, ami lángol és gitározik, inkább ezekről olvasna az ember, mint a félelektro szarokról és dj-kről. :D De hát ez már nem a mi reszortunk.