Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ninnaa

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ReAd-blog Affiliate marketing 2021.05.05 14:15:40
„A jó reklám az, amit megjegyeznek az emberek és tényleg el is adja a bemutatott terméket, szolgáltatást!”..
Minden háztatásban megtalálható, ám felesleges szemétnek nyilvánított dolog a WC papír guriga. Nálunk is bőven parkol itthon pár darab mindig. Kidobni sajnálom, hátha fel tudjuk használni némi kézműveskedésre valamikor. Ma egy vendégpostot hoztam Albert Bernadette- Mindenütt jóóó - Travel blog…..
Sziasztok! Végre elérkezett a nagy nap. Johanna Basford ingyenesen letölthetővé tette mindenki száméra a legújabb mini színezőkönyvét. Ezzel szeretné megkönnyíteni a karanténban töltött napokat. Ez egy nagyon szép és nemes gesztus a színezőkönyvek királynőjétől. A mini színezőkönyv második oldalán…..
Mozinapló Gemini Man (kritika) 2019.10.10 20:52:25
  Henry Brogan (Will Smith) egy profi bérgyilkos, aki azonban mára rendesen kiégett. Elege van az erőszakból, ezért úgy dönt, hogy otthagyja azt a szervezetet, ahol eddig dolgozott. Persze ezt sokan nem nézik jó szemmel, a férfinek pedig hamarosan az életéért kell küzdenie egy olyan hajsza során,…..
Mindig is idegenkedtem a csupa rózsaszín és habos-babos lányszobáktól és az olyan igazán babás bútoroktól, amelyeket a legtöbb drága bababoltokban árulnak horror összegért és maximum három évig tudja a gyerkőc használni, mert utána már teljesen más dolgokért fog rajongani. Régóta vallom azt is,…..