Regisztráció Blogot indítok
Adatok
di Canio

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai Florida állam egyik legszebb részén, a "gazdag nyugdíjasok paradicsomának" is hívott Naples Bay-en található ez a több millió dollárt érő villa, melynek mediterrán stílusa abszolút beleolvad a környező panorámába. Nézzünk is körül benne!  © Luxury Retreat Rendkívül érdekes, de az itt…..
Most utoljára megemlékezünk az évfordulóról, amelynek milliók köszönhetik, hogy olcsón repülhetnek, még többen, hogy nem dob ki a közös pénzből az ablakon milliárdokat az állam. Ma öt éve állt le a Malév, azóta szárnyal a forgalom a reptéren, mára pedig soha nem látott útvonalbőség alakult…..
di Canio 2017.02.05 20:11:49
@Fillér B. Gusztáv: nos kellő rosszindulattal így is értelmezheted. De akkor javaslom ne állj meg félúton zárjuk be az operaházat, mert nehogy már közpénzből finanszírozzuk kőgazdag sznobok elitista szórakozását mikor Csocsesz, Bunyós Pityu üzleti alapon szórakoztat. Nehogy már közpénzből finanszírozzuk esetleg verses kötetek kiadását mikor üzleti alapon ha valaki olvasni akar ott vannak Vujity Tvrtko pokoli történetei és így tovább. Ez kell ide fizetős kézipoggyász, acél karám mint a birkáknak, kannás bor, Balázs Pali meg faszhelikopter. Igénytelenek vagyunk rendben, de legalább büszkék ne legyünk rá. Hozhatjuk ide raklapszám Európa olcsó jánosait akik tök boldogok, hogy csak 2 euró egy sör és szintén 2 euróért lehet bebaszva zabálni a gyrost hajnalban a Király utcában. De ahogy már előttem is írták ha esetleg újra problémák lesznek a világgazdasággal (márpedig történelmi tapasztalat, hogy lesznek), pont ezek azok a rendkívül szimpatikus turisták akik 2 perc 10 másodperc alatt tűnnek el mi meg álhatunk letolt gatyával....
Mindegy amit mondani szerettem volna az az, hogy egy nemzeti légitársaságnak talán nem csak annyi szerepe van, hogy rohadt üzletemberek (akik valószínűleg több adót fizetnek, mint akik az "én adómból nehogy már ezt vagy azt finanszírozzanak" típusú kommenteket írják)kényelmesen röpködhessenek.
di Canio 2017.02.07 22:00:23
@cardiobascuralis: nézd a vicces az, hogy a Malév és a Wizz kapcsán tökéletesen egyetértünk. Ellenben a borokkal kapcsolatban orbitális butaságokat írsz, de ebbe most itt fölösleges lenne elmerülni, mert teljesen off topic.
Lengyel László, akit fordított Cassandrának szokás hívni, mert minden jóslatának éppen az ellenkezője történik meg, súlyosat hibázott. Emberileg, erkölcsileg és politikailag is. Azt hitte, ez még a kilencvenes évek szoci világa, ahol majd ő elmutyizgat, elkavarhat. Bukása legyen okulás minden…..
Úgy látszik, hülyeség volt csak tíz klipre korlátozni a legutóbbi nosztalgiabombát, de engedtessék meg nekem, valamiért úgy gondoltam, nem fog különösebb érdeklődést kiváltani. Azonban nagyon örülök neki, hogy nem így lett, rám cáfoltatok. Rengeteg ajánlást kaptam, ez miért maradt ki, azt be lehetne…..
di Canio 2017.01.29 18:48:09
Imádom ezt a korszakot. Lehet mások már korábban figyelmedbe ajánlották ha igen bocs.

www.youtube.com/watch?v=wTP2RUD_cL0

1986-ban ezzel a klippel indult az MTV Europe adása ha jól emlékszem. De ami miatt magyar szemmel különösen érdekes, hogy a klipben látható klipben szereplő "First level" együttes nem más mint az akkor nagyon sikeres Első emelet Kikivel alias Patkó Bélával :)))
Persze maga a zene is verhetetlen.
di Canio 2017.01.29 21:40:41
@csodatévő dzsagodar: amit olyan vason programoztak le aminél ma már a hajszárítóban is komolyabb hardver van. :)
di Canio 2017.01.29 21:45:04
Szerintem a The Cure is megkerülhetetlen:

www.youtube.com/watch?v=BjvfIJstWeg

www.youtube.com/watch?v=ijxk-fgcg7c

És már csak Helena Christensen miatt is jaj kiskamaszként milyen kikerekedett szemmel bámultam:

www.youtube.com/watch?v=vvvX5QM4z3Y