Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bridget Fairy

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hazai tévécsatornák műsorát jelenleg több török produkció is színesíti. Vannak, melyek minden hétköznap délután, vannak amik esténként, és vannak amik hetente csak egy alkalommal kerülnek képernyőre. A számuk azonban csökkenni fog, ugyanis egy-kettő hamarosan véget ér. Összeszedtünk ezért öt…..
Miután megkérdeztünk titeket, kedves olvasóinkat, hogy ki szerintetek a legsármosabb török színész és ki a legszebb török színésznő, adta magát, hogy annak is utánajárjunk, melyik lehet a legjobb török széria. Ezen a szavazáson nagy előnnyel indultak a magyar szinkronnal vetített produkciók, de jó…..
Vannak dolgok amiket az ember nem szívesen oszt meg közeli ismerőseivel. Vagy azért, mert már sok belőle nekik, vagy azért mert úgy érezzük, hogy jobb egy idegennek kimondani, leírni ezeket a dolgokat. Igen, és már sok vagyok a  családnak, és a barátoknak.  Bemutatkozom hát. Brigi vagyok. 32 éves,…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..