Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wregister

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha még visszaütni se lehet, akkor mi marad világosnak? Sötét lép! A megoldást a hozzászólásokhoz várom!..
Tudományos körökben is vitatott kérdést boncolgatnék..   Amit általánosságban tudnak erről a „hétköznapi” emberek, az sajnos rendkívül kevés, így muszáj róla beszélni. A Terminátor filmek félelmei egyre közelebbivé válnak napjainkban az MI, azaz a Mesterséges Intelligencia fejlesztésével. A…..
Wregister 2017.11.12 19:26:22
@A tudomány sosem téved!: Szia Wmiki ! ! ! Latom te semmit sem valtoztal, pedig azota, miota fogalomma lettel, meg a gagyi robotok is hatalmasat fejlodtek. Nem bantasbol mondom, te legalabb kiallsz az eszmed mellett. Nagyon sz*r politikus lennel.
Ismét egy vendégposzt következik (itt jelezném, hogy ha bárki affinitást érez magában, hogy megjelenjen a blogon a története, segítve ezzel másokon, és magán [az írás segít!], akkor írjon nekem e-mailt a jozanakaroklenni@gmail.com -ra). A poszt írójának kérésére a nevét fedje jótékony homály, és…..
Nem titkolt szándákunk mai posztunkkal, hogy kedvet csináljunk a multiszerszámokhoz, úgy általában. Gyártótól, márkától, előnyök vs. hátrányok kivesézésétől függetlenül. Egyszerűen jó ha van multiszerszám az embernél. Ahogy az egyik gyártó egyik fejese egy interjúban elmondta: "egyszer legyen nálad…..
Szia. 25 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. 2016 december 17.-e óta nem ittam. A függőségem minden momentumát, őszintén, kendőzetlenül követheted itt a blogon, a sikereket, és a kudarcokat is. Ezen kívül meg fogom osztani veletek a mindenféle gondolataimat, agymenéseimet is az élet dolgairól.…..
Wregister 2017.03.19 19:33:55
@RTB: Az apai minta miatt kulonosen szomoru a helyzeted, de nem egyedi pelda. Azt leirnad, hogy miert NEM akarsz inni es gyogyszerezni? Nem provokalni akarlak ezzel a kerdessel, de mit varsz majd a jozansagtol? Vannak boldogtalan emberek, valoszinuleg te is az vagy. Drogosan is az vagy, jozanul is az leszel. Ha ezt megerted es elfogadod, talan leallhatsz a szerekkel, mert tudni fogod, hogy nem azert vagy szomoru es vegtelenul ures, jarkalsz idegesen fel es ala, vagy erzed papirmasenak a tavoli haztetoket, mert ma NEM ittal/gyogyszereztel.
Az olyan vizuális attrakciókra építő, a történetet és a figurákat a látvány alá rendelő műfajok esetében, mint az akció vagy a pornó, a hangalámondás tulajdonképp elhagyható, zárójelezhető extra szolgáltatás. Alapvetően más a helyzet viszont akkor, ha a párbeszédek nélkülözhetetlenek a…..
A boszorkányok közöttünk járnak, és nagyon - nagyon gonoszak, főleg a főboszorkány, de nem ezért viszi el a showt-t mindenki elől ebben a fimben, hanem azért, mert Anjelica Houston olyan dívásra vette a figurát, amilyennek a szerző sohasem írta meg a karaktert. Roald Dahl egészen mostanáig…..
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. 2016 december 17.-e óta nem ittam. A függőségem minden momentumát, őszintén, kendőzetlenül követheted itt a blogon, a sikereket, és a kudarcokat is. Ezen kívül meg fogom osztani veletek a mindenféle gondolataimat, agymenéseimet is az élet dolgairól.…..
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. 2016 december 17.-e óta nem ittam. A függőségem minden momentumát, őszintén, kendőzetlenül követheted itt a blogon, a sikereket, és a kudarcokat is. Ezen kívül meg fogom osztani veletek a mindenféle gondolataimat, agymenéseimet is az élet dolgairól.…..
Wregister 2017.01.29 17:42:43
@nem várt fordulat: Szoval, akkor az a korabbi post toled van? (1 honap absztinencia...)