Regisztráció Blogot indítok
Adatok
palackposta

18 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága olvasó, feltehetőleg ennek az index-cikknek a végéről ugrottál ide, ennek a posztnak egyetlen célja, hogy kommentárt írhass a publicisztikához, vagy csak jót mulass a többiek gyalázkodásain. Jó szórakozást!..
...és a győztes mindent visz....Nálam a film győzött!!! Tegnap láttam másodszor a "Mamma Mia"-t! Elvarázsolt teljesen!!:) Szuper, kedves, üdítő, "nagyonnézhetős" film. Nagyon illik rá az a szó, hogy életöröm!! Ami nálunk, ma Magyarországon szinte nem létezik,…..
Amikor először megnéztem a "Szex és New York" c. filmet, kicsit csalódottan jöttem ki a moziból. Nagyon vártam mert szerettem a sorozatot és nagyon is ütősnek tartottam az epizódokat. Néha, igaz mellbevágóan szabadszájúnak tünt, különösen Samantha…..
"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, hogy a világon semmi sem varázslat, vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat."Én az utóbbiban hiszek, ezért imádom a filmeket, a jó filmeket, mert sikerül elvarázsolniuk!"A nevem Lester Burnham. Ez a…..
Van az a hülye kérdés, hogy "egy lakatlan szigetre mi az a három dolog, amit magaddal vinnél?" Nálam az egyik biztosan a "Sors útjai" c. film lenne. Édes /de nem csöpögős/a story, kedves-szellemesek a párbeszédek, csak úgy dől a romantika az emberre:)...és…..
Rendkívüli színésznőnek tartom Emily Watsont a Jackie és Hilary c. film láttán figyeltem fel rá először. A film Jacqueline du Pré, varázslatos személyiségű, világhírű gordonka művész különleges életének története. Már négy évesen csellózott és húsz évesen…..
Az egyik ismert társasági oldalon rám kattant egy volt osztálytársam és szépen elkezdtünk írogatni egymásnak...de miután jelenleg mindketten egyedül vagyunk, elhatároztuk, akár találkozhatnánk is...én valamilyen, kávézgatással összekötött napfényes csavargásra gondoltam…..
Éppen Tina Turner válogatást hallgatok és elgondolkoztam azon, hogy milyen szerepet is töltött be az életemben a zene....nem tudom mi adott volna erőt ahhoz, hogy az élet gödrein és szakadékain átlépve, kisebb nagyobb ballépések, kudarcok,tragédiák után ép lélekkel /azért nem…..
...."Miért megyünk bele, mi nők, egy számunkra megalázó kapcsolatba? És miért maradunk benne? Mi ad erőt ahhoz, hogy végül - akár életünk kockáztatásával is - kiszálljunk belőle? Miért veszítjük el tartásunkat, tiporjuk sárba az önbecsülésünket arra érdemtelen egy,…..
A romantikus, szerelmi történetek iránti vágyam töretlen, nyílván ezzel is hiányt pótlok:), illetve tán a tavasz okán....régóta vadásztam erre a filmre /"Üzenet a palackban", végre azt fordították, ami az eredeti címe/, moziban kihagytam, mert a főszerepet játszó…..
palackposta 2008.04.30 22:51:56
"Már megint itt van a szerelem, már megint izzad a tenyerem. Minek? Minek? Minek?...":))A.E. Bizottság.... szóval jó dolog lehet New Yorkban élni, mert valahogy ott sohasem magányosak a szívek....odaköltözöm:).../az enyém igen, de mit tehet egy ötvenen túli nő???:)…..
Ma találomra választottam filmet, mindenképpen vígjátékot akartam és nem sablonosat!:)Nem riasztott el, hogy csak öten ültünk a nézőtéren!:) Nem csalódtam...egy fiatal pár szerelmének és konfliktusainak nagyon humoros, kicsit Woody Allen szerű, merész, picit szabados hangú…..
Személyes furaságok:) …elgondolkoztam magamon….milyen kiállhatatlanul frusztrált vagyok…egyszerre, hogy utálhatom és szerethetem ugyanazt a személyt….nem bírom, ahogy önelégülten elterpeszkedik az ágyamban…úgy tűnik, mintha ezzel az…..
http://www.youtube.com/watch?v=tEXm5974kUc&NR=1It's A Hard LifeI don't want my freedomThere's no reason for living with a broken heart This is a tricky situationI've only got myself to blameIt's just a simple fact of lifeIt can happen to anyoneYou win - you loseIt's a chance you haveto take with…..
Magyar szöveg:Nehéz életNem akarom a szabadságomat.Nincs miért élnem megtört szívvel.             Ez egy bonyolult helyzet,         csak magamat…..
A "Way black into love" c. dal angol szövege, nagyon, nagyon okés!!!:):I've been living with a shadow overhead, I've been sleeping with a cloud above my bed, I've been lonely for so long, Trapped in the past, I just can't seem to move on! I've been hiding all my hopes and dreams away,…..
Gabriel Garcia Marquez (Idézetek) 13 JÓTANÁCS AZ ÉLETHEZ 1. Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért aki én vagyok melletted. 2. Senki sem érdemli meg a könnyeidet, aki pedig megérdemli az nem fog sírásra késztetni. 3. Csak mert valaki nem úgy szeret téged, ahogy te szeretnéd,…..
"Megkívántam? Lehetséges. Ha a vágy kölcsönös és szabad embereké: érdemes egy kicsit utánanézni. Mi van ott? Húsod éhes húsára? Nem tragédia, sőt. Ámbár a nő olyan, mint egy szépségesen egyedi módon becsomagolt díszdoboz. Királyfi számára tervezték. Ki lehet…..
Zoe palackpostája Music and Lyrics 2008.04.22 22:38:00
Imádom a filmet, romantikus de nem csöpögős, a zenéje külön érték, a fő dalért ugyanúgy megizzadt a stáb, mint a sztori főszereplője Alex. A fő betétdal, ami a film hangulatát alapvetően meghatározza totál szuper, a legmeglepőbb, hogy Hugh Grant mindegyik dalt saját maga…..