Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tannin

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az egyik kedvenc kenyerem, a formája számomra mindig az általam igen kedvelt német pékségeket idézi. Amúgy pedig az elkészítése is a legegyszerűbbek közé tartozik. Hozzávalók egy kb. 780g-os cipóhoz Rozskovász 100%hidratálású 150g Víz 310g (amennyiben frissen őrölt lisztből dolgozunk, a víz…..
Vendég-poszt következik. Alkonyi László boncolgatja a kézműves és technológiai borászkodás ellentéteit, egymáshoz való viszonyukat. Fogadjátok szeretettel!  ..
tannin 2017.02.01 14:25:52
@László Alkonyi: Azt hiszem egyetértünk. Jó esetben a történetnek valódi alapja van és ott van benne a különleges odafigyelés meg a termékre fordított többletmunka, a tisztelet a vásárlóval szemben és lehetne folytatni. Semmiképpen nem mindegy, hogy minek lett az eredménye egy jó bor és az sem, hogy milyen gondolatok indították útjára. Azt a borfogyasztót neveztem romantikusnak, nem rossz értelemben, akinek erre szüksége van.
Az ellentétekben viszont a piaci részesedésért folytatott közdelmet véltem észrevenni. A történet marketing értéke zavaró lehet azoknak akiknek ez nincs meg.
tannin 2017.02.01 14:55:50
@BZoltan: Nem lehetséges, hogy ebben az esetben ezt a problémát importáljuk az igazi helyi okok nélkül?
tannin 2017.02.01 15:31:59
@BZoltan: A kézműves borok elég sikeresek a komolyabb éttermekben és ez már konkurenciának számíthat nem mennyiségben hanem értékben.