Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barylike

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A körkérdésünk, melyben felvetettük, hogy vajon mi a legvisszataszítóbb ruhadarab a férfiakon, óriási vihart kavart a kommentezőink körében. Többen követelték, hogy ennek a párját, a lányok fura öltözködési szokásainak a kivesézését is csináljuk meg. Most tehát itt a…..
OurFashion A tavaszi férfidivat 2008.06.25 08:53:00
Valahogy azt érzem, hogy egyre nőiesedik a férfidivat és a -modellek is. (Vagy csak Marc Jacobs miatt látom így?) A nagy tervezők tavaszi kollekcióit elnézegetve az az érzésem támadt, hogy a Ferragamo sortot, és a laza szövésű pulcsit én is felvenném, a kis piros…..
Zsani elküldte nekünk az új Timmy Woods táskáját, ami akácfából készült, kézzel festett és selyemmel van bélelve a belseje. Ezt a darabot is az ebayről szerezte, még éppen várja, hogy megérkezzen. Nekem nagyon tetszik a táska (a pántja kevésbé), lehet, hogy nem hordanám, de a…..
Barylike 2008.06.20 15:32:17
OurFashion Mischa Barton táskái 2008.06.18 20:11:07
Mint a celebek nagy része, Mischa Barton is tervezésbe fogott. Új táskakollekciójából két darabot már meg is jelentetett a nyilvánosság előtt. Nektek, hogy tetszik? És egyébként mi a véleményetek a hollywoodi sztárok ruha és kiegészítő tervezéseiről?..
UPDATE: Lelepleztek egy óriásplakátot a Macy's épületén is. Csak nekem tűnik fel, hogy AZ a bizonyos testrésze 1 emeletnyi?Love or Hate? (Bavallom, nekem nagyon tetszik!)Via PopSugar..
OurFashion Devi Kroell 2008.06.18 22:53:44
Devi Kroell inkább az agyagokat helyezi előtérbe, nem a formákat. Így a bőrök mintázata és színe rendkívül változatos, nagyon sokféle fastékkel vannak kikészítve. Az én kedvenceim a kristállyal díszített kis dobozkaféleségek. A táskák tényleg a legegyszerűbb…..
Barylike 2008.06.19 22:58:32
Mikor lett myspacem, szinte ő volt az első, akit bejelöltem. Nagyon ötletesnek találtam, amit csinál. És most, szeretném neketek is bemutatni Twinkie Chant, és az ő sálait. Amerikában él, és 2005 óta készítí vicces kis kiegészítőit. Kézzel egyedül horgolja meg őket,…..
OurFashion OurLicit - Zara szandál 2008.06.10 18:44:00
Többször kérdezgetettek az ebay-es rendeléssel kapcsolatban, mi van ha túl nagy a cipő? mi van ha kicsi? mi van ha nem olyan színű, mint a képen? mi van ha nem is az mint a képen? Éva olvasónkkal megtörtént az egyik. Rendelt ebay-ről egy Zara szandált, amire képről (nem a lent…..
OurFashion Love or hate? 2008.06.04 21:49:42
Az idei nyári Buffalo szandik egyike. Amúgy érdemes benézni a boltba, mert amit az interneten láttam, elég jó. Na de erről mi a véleményetek? Felvennétek? Hai gen, akkor mivel?..
Ugyanúgy, mint a nők a férfiak is feldobhatják öltözetüket egy-egy ötletes kiegészítővel. Ami idén igencsak szokatlan lehet azok a színek (főként az arany és az ezüst bátor használata) és az is, hogy a fazonok néhol nőiesedtek. Például idén tarolt a kifutókon a férfi…..
Tegnap este a magyar celebvilág apraja-nagyja (de leginkább apraja) felvonult a MOM park mozijában,  hogy elsőként láthassa a Szex és New York mozifilmet. Az Ourfashion csapata ott volt, hogy kendőzetlenül lerántsa a leplet arról, hogy milyen a film.Persze először a red carpettel…..
Tökéletesen megszervezve érkeztünk a helyszínre. Én a rajt előtt 1 perccel, Fashionista utána 10-el. De ez sem vette el a kedvünket, hiszen mi igazából nem a verseny miatt mentünk, hanem azért, hogy megnézzük, ki mibe öltözött fel. Engem pozitív csalódás ért, ugyanis voltak…..
Metálszínű tehát divatos. Louis Vuitton, úgyhogy majd sok komment érkezik majd attól hogy sznobizmus-e ilyet venni vagy sem, de egy vitathatatlan: ezt nem lesz könnyű hamisítani!Szépek, nem?Via Bagbliss ..
Barylike 2008.05.08 16:27:44
Az Elizabeth Arden legújabb sminkkollekciójának hirdetésében sikerült teljesen felismerhetetlenné tenni (azaz agyonretusálni) egy híres és gyönyörű színésznőt.A kommentekben tippeljetek - KI VAN A KÉPEN?A bejegyzés a the Cut cikke alapján készült...
Barylike 2008.04.24 17:11:16