Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EnigmaDotHu

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rész eseményeit ott folytatjuk, ahol az előzőt abbahagytuk – még mindig a bíró házánál vagyunk, a tag beszélni akar Simmonssal. Nagyon aggódik Carter és az öltönyös miatt, hogy elvitték Quinnt, és eljuthatnak vele az FBI-hoz. Na jó, lényegében a saját seggét félti,…..
EnigmaDotHu 2013.12.04 20:26:39
@AaannnaaA: Köszi a meghívást, mennék én, ha nem lennék otthontól nagyon távol, úgy 600 km-re a sógoroknál.

Amúgy azért is szeretem a hogyvoltjaidat, mert gyakran olyan dolgokat is meglátsz egy jelenetben, amit én nem veszek észre, vagy teljesen másképpen értelmezel dolgokat, mint én.
Szóval ne hagyd abba az írást! Legalábbis addig nem, amíg Főncsi és John irtja az ellent.
Nosztalgiában forgó szemünket ezúttal a BBC talán legismertebb sorozatára vetjük. Negyven éven felüliek tudják, hogy ez volt az a sorozat, ami a magyar televíziózás hőskorában bemutatott külföldi sikerszériák (Tell Vilmos, A Forsyth Saga, Az Angyal, Hosszú, forró nyár, Minden…..
Misztikus kezdés, Központ este kívülről, alagsori cella Angeloval belülről. Angelo felriad álmából, magában beszél, Jarodot figyelmezteti vmilyen veszélyre. "A gyűlölet elpusztítja Jarodot!" Angelo tombol, énekel, keresztet karcol a falra, majd helyszínt váltunk.…..
Az új pontozási szisztémában a Szomszédok esetében a következőt jelentik a pontok: überciki jelenetek, rettenetes párbeszédek, kellemetlen szék szélén csúszkálás (5), közhelyes, a napi aktualitásokra csak részben reagáló filler epizód (1). A többi meg úgyis kialakul…..
comment:com Picture of the week 2009.04.24 18:57:26
Salma Hayek visszatért a 30 Rockba, ilyen pólóban...
Az Indanet fejlesztőcsapatának háló mostantól a Comment:comot is elfoglalhatják az avatarok, ezentúl keménykedő Jack Bauerek és bikinis Gabrielle Solisok anyázhatják együtt a Napkeltét. Az avatarok persze csak akkor jelennek meg a kommentek mellett, ha azt a kommentelők beállítják.…..
EnigmaDotHu 2009.04.18 20:55:40
Zoltán kiborult azon, hogy minek takarítják gőz- vagyis dupla hókotrós erővel a Hősök tere közepét, az utak helyett. Nem gondolt ugyanis bele, milyen lenne, ha váratlanul megpördülne az Ismeretlen Katona. Jó reggelt mindenkinek ezen a havas reggelen!   Szóval hóhelyzet van.…..
EnigmaDotHu 2009.02.18 12:53:28
Kiadó hogyvoltjaink vannak, kérem szépen, sorozatdömping indul az RTL-en, és nem vagyunk felkészülve rá. A Mentalistát (22 epizód) elvitte Torrente XY kolléga, a Terminátorokkal hadakozó Sarah Connor krónikáit jómagam (9+22 epizód), de kiadó még a következő 5 sorozat, ha valaki…..
Úgy jött ki a lépés, hogy a szeretet ünnepén hőseink jól összeverik egymást, méghozzá nem is egy, hanem mindjárt másfél órában, ugyanis a hogyvolt a bővített változat alapján készült, amit sose fognak kiadni nálunk. Mivel olyan tetemes mennyiségű a változás az eredetihez…..
Három napja hagytuk el Új-Capricát, de hőseinknek még nemigen sikerült túllépniük a történteken. A partizánok továbbra is összejárnak, de most már Körnek hívják magukat, és pitiáner öngyilkos merényletek helyett az egykori kollaboránsokon állnak bosszút, azokon, akik…..
Adama éppen bejelentette, hogy megmentik az új-capricaiakat, mi mégis kövér Leevel és a nejével foglalkozunk a Pegasuson: az ifjú parancsnok kicsit nehezen viseli, hogy talán soha többé nem látja az apját, de a felesége meggyőzi, hogy ő egyedül is képes lesz az emberiség…..
comment:com Csütörtököt mondunk 2008.05.08 17:00:00
Ma nem sok mindenről maradunk le, ha sutba vágjuk a távirányítót, és mondjuk moziba megyünk tévézés helyett, mert elég gyér a kínálat, de azért lássuk, miből választhat az, aki ragaszkodik a fotelhez. Már a szokásos késő délután és a kora este is soványabb, mint szokott…..
hogyvolt NCIS 4x07 – Homokvihar 2008.04.22 07:09:00
Napfényes nyári délelőtt, ideális időjárás, hogy a munkában megfáradt dolgozók kimenjenek a szabadba, és egy kis mozgással töltsék idejüket. Így dönt Cooper ezredes és fia is, a tiszti golfklub ideális helyszín egy kis apa-fia csevejnek. Megtudjuk a problémát is: a srác…..