Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jack_the_lad

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csömörünk lehet az űrlény inváziós filmekből a közeljövőben. A népszerű táblás játék alapján készülő Torpedóban a csatahajóknak a földönkívüliekkel gyűlik meg a baja, hamarosan kezdetét veszi a Men In Black 3 forgatása is, ahol Will Smith fogja kiebrudalni a Földről a…..
jack_the_lad 2010.04.06 22:47:52
Legalábbis a yahoo-nál. A lista, videókkal a tovább mögött. 10. Up    9. Avatar   8. Mega Shark vs. Giant Octopus   7. Star Trek   6. G. I. Joe   5. Harry Potter and the Half-Blood Prince    4. Terminator Salvation…..
jack_the_lad 2009.12.28 23:26:22
  Itt hajnali három van ahogy kezdenek csordogálni az első reakciók a londoni bemutatóról. Hihetetlenül hangzik, de nem olvastam még egyetlen negatív kritikát sem az elmúlt egy-másfél órában. A nagy szaklapok közül a Guardian volt az első aki írt róla. Aláírattak velük…..
jack_the_lad 2009.12.11 20:43:56
@Dr. Schwanzkopf Rudolf: Ha jol latom TE kulonb vagy.
jack_the_lad 2009.12.11 22:19:46
@Bergeroth: ezek tortenetesen nem urban legendek...
jack_the_lad 2009.12.11 22:54:45
@Bergeroth: ahogy te is?
Filmdroid Quaritch ezredes 2009.11.21 18:53:00
Nyomatják nagyon az Avatart, minden nap érkezik egy új kép vagy egy videó James Cameron filmjéhez, kell is hírverés a filmnek, hiszen állítólag mindennel együtt (büdzsé+marketing+egyebek) 500 millió dollárba került a produkció. Nekem már kezd lassan a Watchmen reklámkampányhoz…..
Filmdroid Újhold rekord 2009.11.20 21:07:17
Az Újhold két rekordot is maga mögött tudhat. Az egyik, hogy bemutatása előtt rekordmennyiségű jegyelőrendelés érkezett a filmre. A másik pedig, hogy 26,27 millió dollárt hozott Amerikában az éjféli vetítéseken. Ezt a csúcsot eddig a Harry Potter és Félvér Herceg tartotta,…..
jack_the_lad 2009.11.21 17:31:58
@FayeFaye:

a comic con a geekeknek szolt mindig is, azon belul is elsosorban kepregenybuzulasrol.

twilightnak SEMMI koze ehhez a communityhez, es semmi keresnivaloja nem volt ott.
probalok egy kozertheto parhuzamot vazolni : Demszky nem fog konyvet dedikalni a fanoknak egy jobbik gyulesen, mert bar mindket csoport erdekelt a politikaban, megis inkabb olyanok ok, mint egy magnes ket polusa. ha egymasra tolod oket taszito ero lep fel.
Ma láttam a moziban az Avatar szinkronos előzetesét, elég jól mutatott a nagyvásznon is, de ha már nem eredeti hanggal fogják adni remélem az ezredesnek nem ezt a hangját fogják megtartani, inkább Vass Gábor vagy Gáti Oszkár kellene a feladathoz, de komolyan ki fogok rohanni a…..
jack_the_lad 2009.11.13 13:49:13
@duckit: latom kotni akarsz mindenkeppen :)

mindenesetre mintha azt sugallnad, hogy en keveslem az imax mozik mennyiseget otthon, es mindent angolul vetittetnek.

en ilyesmit egy szoval sem mondtam, de mar az elottem kommentelok kozott is voltak, akik szivesen neznek az eredetit.
szerintem par napra meg lehetne tolteni reggeltol estig az imax termet az angol verzioval tutira ( csak tudatni kellene az emberekkel mikor lenne a dolog ), en siman fizetnem a duplajat is ha kernek, es nem egy ismerosom szinten.
jack_the_lad 2009.11.14 03:06:07
@clemens: szanlak.
Filmdroid Avatar előzetes 2009.10.30 17:50:00
Tegnap láthattuk az Avatar előzetesét, amely japánul volt feliratozva, most ugyanezt a trailert nézheted meg, de ezúttal nincs semmi zavaró írás benne. Ezen kívül jó pár képet is láthattok, ami az előzetesből lett kiragadva. Szerintetek James Cameron ismét megmutatja, hogy a…..
jack_the_lad 2009.11.09 21:34:01
@prostatikus vogon jeltz:

2154-ben jarunk, es az emberiseg nem kis erofeszites aran eljut tobb ev alatt nehany fenyevre egy olyan bolygora, ahol a legtobb modern energia fegyver hasznavehetetlen az uralkodo korulmenyek miatt.
egyebkent mai napig az ak47 es modositott verzioi a top seller fegyverek, tobb mint hatvan ev utan...a genetika es klonozas is nagyon gyorsabban fejlodik, en nem latom be mi itt a gond az idoskalaval..egyedul az urutazas resze necces, de meg ott is lehetnek attoresek elobb utobb.
na mindegy, utaljad ahogy kell, pannon styleban :)
 Ma tartotta alakuló ülését a Jobbik Magyarországért Mozgalom homoszexuális tagozata. Az ülést Vona Gábor, a Jobbik elnöke nyitotta meg. Köszöntő beszédében hangsúlyozta, hogy az azonos neműekhez vonzódó nemzettársaink is lehetnek jó magyarok, jó keresztények és így a…..
Cameron közeleg. Update: immáron hivatalosan is debütált a második Avatar trailer. HD-ben is tölthető: a Theatrical Trailer mellett kattints a HD gombra...
jack_the_lad 2009.10.29 21:35:15
Valaki mondja el nekem, hogy ezen mi az, ami nem elethu :

img97.imageshack.us/img97/3899/13792238.jpg

Ha esetleg sorolna par "rajzfilmet", ami igy nez ki annak is orulnek.

Nem felrebeszelest kerek, hanem peldakat :)

ui:
Disneyrol meg annyit, hogy POTC is az o kezeik kozul kerult ki, es igaz, hogy a folytatasok, mint filmek nem tul erosek, de a latvanyvilaguk eleg brutal, semmi kozuk barmilyen korabbi disneys cucchoz.
Arról, hogy a 20th Century Fox újra kívánja éleszteni az Alien-franchise-t, már jó ideje tudunk, de csak július végén derült ki, hogy nem hajlandók belevágni, ha nem Ridley Scott rendezi a folytatást. A marketinghúzás egyből lázba hozta az internetet, de tényleg ő az…..
jack_the_lad 2009.09.07 22:14:18
@ssjani: jol! :)
[TKO] Újabb áldozat 2009.05.16 19:25:00
 Lassan ott tartunk, hogy egyes rablások, rablógyilkosságok, orvtámadások már nem is rendelkeznek hírértékkel, naponta esnek áldozatul ártatlan polgárok martalócok bandáinak. Sajnos egy újabb ilyen eset történt a közeli ismeretségi körömben és nem éppen egy olyan…..
Az alábbi levél igen elgondolkodtató. Ha egyszer boldog a kapcsolat és a pozitív irányba halad, elmondjuk e a párunknak , hogy egyszer félreléptünk. Sziasztok! 3 éve éltünk együtt boldogan a barátommal, amikor ez az eset megtörtént velem, Annyit kell rólam tudni, hogy egy…..
Tommy T-Bone Lee a Mötley Crüe azon tagja, akiről még az is hallott, aki nem tudja megkülönböztetni a glam-metált a grindcore-tól, hiszen alaposan megkúrta Pamela Andersont, és erről még videófelvétel sem átalott készíteni. Ez az igazi rakenroll, mondhatnánk, de hálistennek a…..
jack_the_lad 2009.04.22 17:34:21
Nagyon nagy szerencse, hogy a "minden idők legdurvább lakáshirdetése" címet még nem itéltük oda senkinek (csak a legfélelmetesebbet és a legidétlenebbet egyben), hanem szépen megvártuk vele a tuti nyerőt. Amikor Vetrov elküldte ezt a remek linket, percekig nem hittem a…..
jack_the_lad 2009.03.11 13:08:52
Nem térek magamhoz. Én mindig is mondtam, hogy a majmok túlértékelt, agresszív kis szemétládák, sőt, sokakkal ellentétben én aktívan fel is léptem ellenük. Hiába volt persze, a magyar társadalom még nem érett az ilyesmire. Aztán most tessék, egyszerre két, kísértetiesen…..
jack_the_lad 2009.02.19 16:31:36
@Közöd??: veled kene kezdeni
jack_the_lad 2009.02.19 16:34:46
@deuce_bigalow: kozepkorban divat volt sarokbaszarni..afrika/del amerika/azsia egyes reszein meg ma is az utcara vagy haz moge nyomjak ( egyes esetekben itthon is )
Napalm Death - Time Waits For No Slave (2009 Century Media) Ha valaki nekem szegezné a kérdést, hogy „mondd, te thorz, te tulajdonképpen miért nem hallgatsz sosem Napalm Death-t?”, konkrétan fogalmam se lenne, mit mondhatnék neki. Biztos mindenkinek vannak…..
Mivel szorgalmasan olvassátok a blogot, ezért megérdemlitek, hogy megkapjátok a világ legjobb szakítós sztoriját, amiben kicsi farkú dj-barátunk ostromolja a lányt, aki összejön a testvérrel, meg újra, meg mégse, meg újra a testvérrel. Csupa idézni való mondat a Balatontól 430…..
A délután sem a megúszós posztok ideje, csak címszavakban: kényeztetni kívánt alsó nyílások, elutasított bizsergető érzések, részeges céges buli, félrelépés, perverz fasz. Muszáj olvasni.Sziasztok,Fiú vagyok (örülnék, ha mindenki ezzel kezdené, néha a sztori…..
Egy erős filozófiai bevezetővel leírt szerelemi történettől nem várunk mást, csak Heideggert, de azt itt nem kapunk, mivel levélírónk a filozófia alapjaival kezdi: születés, halál, anál, muhaha.A Jankkovics-Szemadám szimbólumkönyv szerint is a tűz a szerelem régi metaforája,…..
jack_the_lad 2008.02.06 11:28:49
"Sziasztok! Olvasgatom az oldalt ,és nagyon meg fogott amit látok!Az érdekelne engem hogy szobafestő szakmával de más épitőipari tevékenységekhez is értve el lehetne-e helyezkedni,és hogy mennyiért?" - JannyAz izlandi munkaeröpiac szinte minden területén hiány van. A…..
jack_the_lad 2008.01.30 18:58:37
Hello there,

eloszor is koszonet a blogodert, igen sok hasznos dolgot lehet belole tanulni.
Nekem is lenne par kerdesem..En 5 eve elek skandinavia egy masik reszen, de meg nem vagyok benne 100%ig biztos, hogy itt is szeretnek maradni eletem vegeig..Az egyertelmu, hogy a 4 orszag (DK-SWE-NOR-ICE) egyikenek testen kivanok megtapadni, de itt Koppenhagaban minden elonye ellenere egyre tobb problemam akad alapveto dolgokkal, pl a kozbiztonsaggal.En meg csak tulteszem magam ezen, de a dolog novekvo tendenciat mutat, es nem nehez kitalalni, hogy valszeg a nemet helyzethez hasonlo lesz itt is.Ha pedig lehet akkor inkabb olyan helyen nevelnem a leendo gyermekeimet, ahol ez nem problema...Olvastam egy korabbi bejegyzesedben a belvarosi verekedesekrol es az elemzesrol, miszerint a media szereti idonkent felfujni a dolgot.Vannak valahol valos statisztikai adatok az ilyesmirol arrafele?Vagy vannak sajat tapasztalataid errol akar ismeroson keresztul?
Osszehasonlitaskent az 5 ev alatt 2 kollegamat vertek hulyere, 1-2 assaultot sikerult az utcan vegigneznem, egyszer betortek hozzam, ismerosoktol pedig szamtalan szetveros/rablos/keselos sztorit hallottam.Es egyszer sem Rasmussen, Carsten vagy Jesper nevu emberkek voltak a hunyok ha erted mire celzok...Elkepzelhetonek tartod, hogy mondjuk 20 even belul kialakul ott is egy olyan reteg, akiknek nem lesz jobb dolguk mint gangekbe verodve balhezni ha kell ha nem?Vagy esetleg mar manapsag is elofordul az ilyesmi?
Egy masik fontos dolog :)
Bar leveleztem/randiztam egy-ket leanyzoval onnan, es nem talaltam kulonbseget pl egy dan vagy norveg lanyhoz kepest, de egy masik irasban a neten azt olvastam, hogy nem nagyon nyitottak az ottani holgyek a kulfoldiekre ( ami nem mondhato el a masik harom skandinav orszagrol ), latsz ebben igazsagot?En igazabol ezt nehezen hihetonek tartom, de azert gondoltam te csak jobban latod a helyzetet...Egy masik erdekes dolog, hogy jopar eve itt elek, de igazi baratom egy sincs aki dan lenne..vannak cimborak, stb, de olyan, akivel komolyabb emberi kapcsolatot epitettem volna ki egy sincs ( se ffi se no ), pedig nem vagyok se tusko, se budos, se randa.Szoval elegge maguknak valonak talalom oket, akik nem szivesen engednek be senkit a privat szferajukba..konnyu veluk haverkodni, de elmelyiteni egy kapcsolatot nagyon nehez.Ez jellemzo az ottaniakra is szerinted?
Meg van par dolog ami erdekel, de mar igy is eleg terebelyes az iromanyom, ugyhogy abbahagyom egyelore, kitartast a bloghoz, boldogsagot az elethez..
A következő sztoriért köszönet Capture nevű olvasónknak és Lóránt Attila fotográfusnak. Visszavonták az új Leslie L. Lawrence-regényt, a National Geographic jogászai ragaszkodnak a kötetek bezúzásához. Cirka 70000 példány lett oda egy borító és a jó magyar igénytelenség…..
jack_the_lad 2006.11.25 09:15:04
wire:

Senki nem akarja bezuzatni a konyveket a "amazonasi vadász" szemelyisegi jogai alapjan.Ezt fentebb korabban kitargyaltak eleg reszletesen, csak gondoltam felhozom ujra.

Felszereles kerdese : en nem vagyok fotos, de neha hasznalok fenykepezogepet a munkamhoz, ezert a ceg, ahol alkalmazott vagyok biztositott egy eos1ds-t a hozza tartozo optikakkal es egyebekkel.Szoval azon rohogni, hogy ki milyen felszerelessel dolgozik, es foleg hogy KI VETTE azt, teljes mertekben fuggetlen a tematol, a fotos vagy a grafikus tehetsegetol, es magamtol csak arra tudnek gondolni, hogy az irigyseg beszel az emberbol amikor ilyesmiket ir.

Ezenkivul senki nem ajnarozta ebben a topikban a fotost, ahogy on irta, viszont maga annal inkabb nekilatott fikazni ot.En nem mondom hogy jo vagy rossz fotos, mert fingom sincs rola, es semmi jogom eldonteni, ezert nem kezdem ajnarozni, de osztani sem.Az hogy elismert bizonyos korokben( nyilvan nem azokban ahol on mozog, es ezt nem rossz szandekkal fogalmaztam igy) nem kene hogy bosszantsa a profi fotosokat, hiszen ok a valodi es ertekes elismeresekre vagynak.

"A szerénység egyenes arányban áll a tehetséggel."
Amikor ezt megfogalmazta, valoszinuleg minden ismerose kenyeren es vizen elt, fuggetlenul a tehetsegetol, de a vilag mas reszein mar akkor is es korabban is leteztek zsenialis muveszek, akik bizony elkepesztoen gazdagok lettek, vagy csak egyszeruen jol eltek(elobbire jo pelda akkoribol pl Klimt vagy Sargent).Ez persze nem jelenti azt hogy a jo muvesz gazdag, de a fenti idezet szerintem leginkabb abban a kornyezetben volt helytallo, ahol/amikor Plehanov elt.

A temahoz meg annyit, hogy a grafikusnak tudnia kellett volna hogy ezert bizony megszivathatjak, ezert nem kellen csodalkoznia dolgon...