Regisztráció Blogot indítok
Adatok
salsafan

69 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elsa Valle Winand Gábor a nyáron is aktívan koncertezik, íme hol hallhatjuk-láthatjuk őket a közeljövőben:   2016. Augusztus 6.Losonc (Szlovákia) Elsa Valle, Gábor Winand + NBS Trio2016. Augusztus 20.Spania Dolina (Szlovákia) Elsa Valle Gábor Winand Acapella Duo2016. September 10.IBS Budapest…..
December 13.-án ismét megnyitja kapuját a Magyar Rádió Márványterme a "Klasszikus és Jazz" sorozattal! Elsa Valle és Winand Gábor saját kompozicióit,klasszikus átiratait,feldolgozásait élvezhetjük ezen az estén! Színes,szinvonalas,és igazán változatos programmal készült a…..
2013. Augusztus 17-én Erdőbénye színpadán játszik a Rumba Caliente. A nyári  turné ezen állomása a Zempléni Fesztivál keretein belül valósul meg, egy csodálatos belső udvarban csendülnek majd fel a már ismert kubai ritmusok és dallamok. Elsa Valle és tradícionális kubai…..
2013. Június 28-án este 7 órától megszólal a salsa,a rumba,bolero,cha cha. Ne hagyjátok ki.....Szabadtéri felüdülés és ,tapas,italok.....Ne hagyjátok ki!!! Ha esik az eső,fedett részen ugyanúgy bulizunk együtt! Sigue la salsa esta vez nos veremos en esta direccion habra salsa tapas…..
Ismét egy gyönyörű nyarat köszönt Elsa Valle a Rumba Calientével a Mix terasz szabadtéri színpadán! Salsa, cha-cha, merenge, minden amire megmozdul a láb, és táncra hív! Elsa ismét Budapesten invitál mindenkit erre az őrületes nyári koncertre! Hozzuk együtt ide a "karibi…..
2013. Április 12-én pénteken hallható ismét Elsa Valle és Winand Gábor Acapella duója, ezúttal  a Moha Café színpadán. Az igényes zenéhez szokott közönség már jól ismeri a különleges zenei képességgel rendelkező művészeket, akik a nemzetközi és a hazai jazz élet…..
     2012. Március 28-án ismét egy különleges zenei élmény részesei lehetnek mindazok, akik ellátogatnak a Centrál Kávéházba, ahol a Jazz Pódium rendezvénysorozat keretin belül Elsa Valle és Winand Gábor Acapella Duó koncertjét hallgathatjuk meg.  A két…..
Várunk Titeket sok szeretettel! :) "Elsa Valle énekes, a zeneszerző, és a Rumba Caliente zenekarvezetője. Az énekesnő és zenekara nagy pillanatokat élt meg a kezdettől fogva. Zenéjük minősége okozza, hogy a legrangosabb fesztiválok, koncerttermek kapkodnak utánuk szerte a világon.…..
Péntek este március 8.-án mutatkozott be a Muzikum koncerttermében Elsa Valle és a Rumba CalienteMíg a zenekar a hangbeállással volt elfoglalva, a közönség a bejárati ajtónál gyülekezettl ,várta a nagy pillanaot néhány kétségbeesett és eufórikus kiabálásal, hogy a salsa …..
Gyertek, hogy élvezzük együtt az életet, a szabadságot, a táncot és a nevetést!!! Felejtsük el egy estére a bajokat és a gátlásokat ajelmezes, nőnappal egybekötött kubai karneválon, ahol megismerkedhettek a kubai konyhával és koktélokkal!!!A koncert előtt megnézhetjük együtt…..
Elsa Valle Fan Club 2012.12.06 21:55:13
2012. december 14. 19:30 - 22:00 Fesztivál Színház Winand Gábor - ének, szaxofon, fuvola, Ramón Valle - zongora, Omar Rodriguez Calvo - bőgő, Joe Quitzke - dob Vendég: Elsa Valle - ének Mi jut eszébe elsőre a jazzkedvelő közönségnek, ha meghallja a Valle-Winand házaspár nevét?…..
November 8. csütörtök 19.30 KAMARAMŰHELY ELSA VALLE - WINAND GÁBOR ACAPELLA DUÓ   Két hang, ezernyi gondolat. A két művész csodálatos duoján keresztül együtt felfedezzük a zene horizontjait, megismerjük a szabadságot és a zene által felszabadult érzések,…..
Elsa Valle y sus hermanos tagjai testvérek a zenében,külön utakon jàrnak, de összefonódik kifejezésmódjuk az együttzenélés örömében. A jazz amit játszanak, a kifinomultságtól a legnagyobb kontrasztig képes eljutni sokoldalúságával. A szōvetség mely a tagok közt létezk, tele…..
Elsa Valle és Winand Gábor különleges koncerted adott Békéscsabán, a kiváló művészek ezúttal zenekar nélkül, hangjukat, illetve Gábor hol fuvolát, hol szakszofont  használt a dalok életre keltéséhez.Az intim hangulatú, de mégis rendkívül izgalmas koncertet a hálás…..
Elsa Valle ismét Budakeszin lép fel Hermanos zenekarával. Legutóbb a nagyszerű művésznő, Mezei Mária tiszteletére rendezett koncerten énekelte az ő dalait, ez alkalommal pedig saját, Universo című nagylemezét mutatja be a közönségnek, valamint előzetesként egy-két dalt a…..
2012. Október 17-én Ausztriában, a bécsi Pilwax Jazz Klubban  hallható Elsa Valle Y Sus Hermanos, akik a művésznő legújabb nagylemezéről játszanak dalokat. Az "UNIVERSO", különböző zenei kultúrákhoz nyúlik vissza: A nagy "Univerzum" a régi, ősi zenei kultúrák…..
Elsa Valle Spanyolországból visszatérve folytatja turnéját, a nagy sikerű Zsinagógai fellépés után szeptember 29-én Nagyváradon lép fel. Az Hermanos formációval a - a magyar jazz élet kiemelkedő egyéniségei a kubai zene afrikai gyökereihez nyúlnak vissza, hihetetlen…..
2012. Szeptember 4-én Elsa Valle a Dohány utcai Zsinagógában lépett fel a Jazz Nagykövetei kíséretében.Szakcsi Lakatos Béla, Winand Gábor, Kőszegi Imre és Orbán György- a hazai jazz élet kiemelkedő művészei formálták meg a művésznő saját szerzeményeit, amik magával regadó…..
A jazz nagykövetei név egy all-star formációt takar: Szakcsi Lakatos Béla mellett Elsa Valle kubai énekesnőn és férjén, Winand Gábor énekes-fuvolista-szaxofonoson túl Csepregi Gyula tagja az együttesnek. Az elnevezés, amint azt egyszer Szakcsi Lakatos Béla egy koncerten elmesélte,…..
Elsa Valle a sokoldalú, előkelő és elegáns énekesnő gyermekkorától a legcsodálatosabbzenei stílusokba bugyolálva fejlődött odáig, hogy zenei munkája nemcsak művészileg, hanem mint humán túlcsorduló spontaneitással és frissességgel teljesedik ki.    Így lehetne jellemezni…..
A tél lassan-lassan bekebelezi Európát, ködbe burkolja a hajnali utcákat, a korai szürkület lágy melankóliába ringatja a városokat. A természet magába fordulva védi legbelül megbúvó energiáit, amiből a következő tavasz eljövetelekor új életeket, új csodákat, meséket kreál…..
Elsa Valle-t sokoldalú, professzionális és egész egyszerűen lenyűgöző énekesként tartja számon a kritika legutóbbi európai útja során. Legújabb lemeze, az Universo új horizontot nyit a kortárs jazz ablakán: az album az énekesnő afro-kubai gyökereinek mélységét és…..
http://youtu.be/0Kq6jvEaRv4A Salsa y Picante címűlemez egy nagy meglepetésként érkezett minden táncolni vágyónak.Az első naptól minden tánciskola beillesztette repertoárjukba, mely táncuk koreográfiájukat segíti. A dalok, és dalok szövegei nagy visszhangra leltek egész…..
ELSA VALLE sikeres  európai turnéjáról hazatérve július 30-án 20.00 órai kezdettel a "MŰVÉSZETEK VÖLGYÉBEN" KAPOLCSON a Malomtónál új lemezének az "Universo"-nak az anyagát mutatja be a közönségnek,méltán népszerű zenekarával, a Jazz…..
Elsa Valle művésznő 2011. Május 21-én Nagyváradon mutatja be legújabb "Universo" című lemezét .A nagyszerű dalok most is a jazz zene kiválóságai tolmácsolásában szólalnak meg, az Hermanos zenekar Winand Gábor, Rozsnyói Péter, Orbán György és Dés András a tőlük…..