Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horváth Árpi

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A konyhaszigetek méltán népszerűek, hiszen nemcsak praktikusak, hanem elképesztően divatosak is. Ráadásul rengeteg típus közül választhatsz, így egy ízléses konyhaszigettel könnyedén fazont szabhatsz a konyhának. Nézz is meg 17+1 lenyűgöző megoldást, amelyek közt te is…..
A minimalista stílus egyik hátrányaként szokták felróni a rideg hangulatot, pedig néhány trükkel könnyedén otthonossá varázsolhatod konyhádat. A nem megfelelő kiegészítők azonban elronthatják az összképet, ezért összegyűjtöttünk neked 15+1 stílusos megoldást, amivel…..
A konyha a családi élet egyik fő színtere, ezért különösen fontos, hogy ne csak a főzés közben érezd jól magad. Az otthonos hangulat megteremtése elképzelhetetlen a tökéletes szín eltalálása nélkül, ami nagyban függ konyhád stílusától is. Nézd meg ezt a 9 elképesztően divatos színt, és máris…..
Az edények, tányérok és tartós élelmiszerek tárolása sokszor még a legtágasabb konyhákban is problémát okoz. Pedig néhány praktikus fiókkal még a legkisebb konyhákban is rengeteg tárolóhelyet nyerhetsz. Ezért összegyűjtöttem neked 9+1 formabontó konyhafiókot, ahol még ott is plusz helyet varázsolsz…..
A magyar konyha gyökeres változásokon esett át az elmúlt valamivel több, mint száz év alatt. Bár nagyon lassan és nehézkesen indultunk meg a változások irányába, a konyhák fejlődése idővel annál látványosabb és gyorsabb lett. Nézd meg te is, hogyan változtak a magyar konyhák száz év…..
A világsztárok gyakran megmutatják otthonaikat, de a konyháik ezekből az összeállításokból mindig kimaradnak. Most megmutatom neked, hol főznek a leghíresebb énekesek, színészek és. Érdekes látni, hogy a legnagyobb hírességek is képesek háttérbe szorítani a fényűzést a praktikus megoldások…..
A konyhák esetében is tartja magát az örökérvényű igazság, mely szerint a fehér szín soha nem megy ki a divatból. Könnyen unalmassá válhat azonban, ha nem vegyíted más színekkel. Mi történik, ha fehér konyhádba fekete bútort választasz? Vajon jól mutat a zöld és a fehér együtt? Nézz rá 7+1 izgalmas…..