Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erika1788

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljött hát a búcsú ideje. Két és fél hónapja itthon vagyunk, úgyhogy már éppen ideje volt. :) Küldünk is egy képet, az elsőt és utolsót, amin mind a hárman láthatóak vagyunk elölről. (és tényleg :D azt nem mondtam hogy az arcunk is.) Köszönjük a sok pozitív visszajelzést, hogy annyian…..
erika1788 2017.01.29 11:42:34
@lazly: Köszönöm szépen a gyors választ. Karon partján foglaltunk szállást de még április közepéig lemondhatjuk. Csak kicsit félek most a májustól mert olvastam hogy elég nagyon asok hullámok ilyenkor ezen a partszakaszon. Megírnád hogy mi a neve a szállásotoknak? Bennünket amúgy inkább azok a piacok érdekelnek, ahol fincsi és olcsó kaja kapható. Kicsit tartok mondjuk a kisfiam étkezése kapcsolatban mivel elég lusta ahhoz hogy egyedül egyen és mindent petésítve kér, meg nagyon tejes. De megmondtam hogy a botmixert azért is otthon hagyom,megtanul...:)
Először fogunk repülni a gyerekkel. Transzfert szolgáltatott a szállásotok vagy egyedül intéztétek? Érdemes előre intézni vagy elég ha a reptéren fogunk egy taxit? Ti mennyit fizettetek? A fantasía-tól van valami vélemény? A túl-túl tényleg nagyon drága? Mi anno partyján 20 bathért tuk-tukozni. Előre is köszönöm a választ. Szép napot