Regisztráció Blogot indítok
Adatok
truvaj

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az, hogy a homoszexuális kisebbség nem a társadalom szíve csücske, senkinek nem újdonság. Mi, melegek ezzel nap mint nap szembesülünk. Hiába van ma már szinte minden sorozatban LMBT karakter, és hiába javult a szexuális kisebbségek megítélése, továbbra is a meleg fiatalok körében a legmagasabb az…..
truvaj 2017.01.27 10:40:37
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
én mondjuk 21 éves korom óta, több, mint 10 éve élek párkapcsolatban, remélem neked is megadatott, hogy a magad számára testileg és lelkileg vonzó emberrel élj hosszú párkapcsolatban, és nem az ebből adódó frusztráció íratja veled ezeket a rosszindulatú dolgokat.
így mondhatjuk, hogy az én bűnöm, hogy szeretem a párom, amit a vallásosok rendszeresen fel is emlegetnek, de - mondják megengedően - mindannyian bűnösök vagyunk. Csak a különbség, hogy nekik tenni kell valamit a bűnért, nekem (szerintük) végülis nem, készen kaptam :D Minden szentnek ugye, maga felé hajlik...
truvaj 2017.01.31 16:13:45
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Köszönöm, hogy nem tartja nagyobb bűnnek, hogy történetesen velem egyneműt szeretek, mint a rablógyilkosságot, vagy azt, hogy valaki felteszi az életét mások becsmérlésére, bántására, gyalázására, és csodálkozik, ha adott esetben a válasz is hasonló stílusú lesz. Igazán szép Öntől, hogy ilyen kegyet gyakorol. Ahogy az egyháztól is nagyszerű kegy, hogy a két utóbbi bűnt két miatyánkkal és egy üdvözléggyel hivatott megbocsátani, az enyémet meg azzal, hogy
1. tartsam magamat retardált beteg perverznek, mint aki kutyákkal töm vagy gyerekeknek mutogatja a f...rkát a parkban.
2. tartsam bűnös dolognak a párommal kialakult kapcsolatunkat
3. szégyelljem őt, lehetőleg rejtegessem, ki ne lépjek az utcára vele, ne menjek el vele vacsorázni, vagy ne csodálkozzak, ha a pincér leköp
4. a világ gyalázkodását pedig jobb, ha beolvadva helyeslem, velük röhögök, esetleg néha meg is alázok valakit, akiről lesír a dolog, nehogy még véletlenül is valaki érzékeny arcába toljam. Ugye, így mennyivel könnyebb lenne elviselni, hogy ilyen is van?
5. fogadjak "tisztaságot". ezt ugye azokra alkalmazzák, akik nem szeretkeznek senkivel soha.

és természetesen ebben a dologban semmi cinikus, semmi gonosz nincs, pusztán azért vagyok köteles ezekre, mert mások ezt várják tőlem, legyen szó egyszerű polgárról, magát isten küldöttének képzelő papról, hívőről, bárkiről. igaz?

ha pedig ettől könnyebb a lelkednek, és megígéred, hogy hasznos, kiegyensúlyozott tagja leszel társadalmunknak, jobban dolgozol, kevesebbet kommentelsz, nem ítéllek a polkorrektség béklyóira, magam részéről nevezhetsz buzinak, köcsögnek, fartúrónak, perverznek, amitől csak jobb lesz a lelkednek, ígérem, nem jelentelek fel a liberális zsidó gondolatrendőrségnél! :)