Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyonciki

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szex közben megtörtént vicces esetek gyűjteménye. Kizárólag 18 éven felüleiknek!!! :) A Balatonon voltunk, én merev részegre ittam magam. Összejöttem egy csajjal és azt akarta hogy aludjak náluk. Elmentünk hozzájuk, kb másfél órás aktus után én már megmozdulni nem tudtam.…..
Sziasztok! Huszonéves srác vagyok. Gondoltam bátor leszek és megírom az egyik sztorimat, úgyis névtelenül megy. :) A múlt hónapban történt velem egy szó szerint nagyon gázos helyzet. Barátnőmnél voltam, és olyan a bejárati ajtajuk, hogy kívülről csak kulccsal nyílik. (Nincs…..
Akkor ez Neked szól. :)Ez nem egy sztori, de van benne tanulság... Statisztikai kimutatások: A nők 10%-a lép szexuális érintkezésbe partnerével az első randi első órájában. A férfiak 20%-nak szexuális élményei "nem hagyományos" helyeken estek meg. A nők 36%-a kedveli…..
Vigyázni kell, hol éri a reggel az ember fiát. :) Legkedvesebb sógorommal történt az eset még ifjú titán korában. Nagyon nagy csajozós volt, de egy alapszabályt mindig betartott: lányt nem vitt haza a lakásába éjszakára. Egy eléggé elgörbült éjszaka után történt vele a…..
Hányszor hallottuk már ezt? Hánysor mondtuk már ezt? És ezek közül hányszor gondoltuk komolyan? ""Te nagyon rendes ember vagy, és én nem érdemellek meg  téged""..
nagyonciki 2008.05.13 12:37:27
Újabb tinisztori, mert ahogy levélírónk állítja, már 6 éves korra kialakul az ember személyisége. Na, ma ebből a szemszögből közelítsük meg témánkat, ami az egyoldalú szerelem. Tinisztori. Mindketten 16 évesek vagyunk, én, a nőnemű lény életemben először szerelmes,…..
Befutott az első történet a vén kujon szexmániás professzorról, aki azért kreatív. :) Volt ofőm mesélte a következő sztorit. Az egyik budapesti egyetemen volt egy tanár, aki gyakran heccelte a lányokat. A csajoknak egy idő után már nagyon elegük lett ebből és megbeszélték, ha…..
Az első sztori egy igazi klasszikus. :) "Jövök haza Dunaújvárosból, busszal. Felszállok, már csak a második széksorban volt hely. Leülök. Az összes ülőhely foglalt volt, de nem állt senki. Elindulunk. Következő városban megáll a busz (ez az egy megállója van a 2…..