Regisztráció Blogot indítok
Adatok
punkcsaj

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes adatokat mutatott a minap Szikra Dorottya szociálpolitikus a „Város és nő” konferencián tartott előadásában. A magyar nők foglalkoztatottsága (53%) eleve alacsonyabb, mint a legtöbb nyugat- és észak-európai országban, illetve Európában átlagosan (EU15: 60%, EU28:…..
punkcsaj 2015.03.17 14:19:24
@zriff: "Az hogy az anyák nem dolgoznak talán amiatt van, hogy nem akarnak."---talán igen, de leginkább nem.

ja és még valami, egyik kedvencem: miért a nőnek dolga rendebntartani a lakóhelyet? ami nyilván nem kizárólag az övé?

(én egyébként marha szerencsés vagyok ezek szerint, mert a munkám a hobbim és a leginkább az önmegvalósításról szól.)
Tegnap tengeralattjáróval kalanodztunk a tengerfenéken, ma megszökni próbálunk egyből. Baresztől kaptuk a Nautilus Escape linkjét (köszi!), jellemzésül pedig csak annyit írt, hogy "pár perces szabadulós játék, helyes volt." Műfajét tekintve amúgy point'n'click, csodára pedig ne…..
punkcsaj 2014.08.05 14:32:58
Átmegyek én is szűkszavúba. Előzmény linkekkel itt, Liquid Measure Crystal Water Pack itt. Még mindig villog, mint az előző, de nekem most kevésbé volt idegesítő. A kép elkészítéséhez vezető agyalásra kifejezetten büszke vagyok. Szép hétvégét mindenkinek...
punkcsaj 2014.05.18 10:55:11
Királyvár Onnan folytatjuk, de szó szerint, ahol abbahagytuk, Cersei üvölt, Tyrion meg néz, mint egyszeri falusi a Pancho-arénában, hogy miafasz van itt, de lefogják és viszik. Sansa meg Ser Dontos tanácsa/rángatása után beadja a derekát és menekül, sikátorokon át rohannak,…..
TomTom nevű kommentelőnk még kedden írt nekünk egy kedves levelet, melyben arra figyelmeztetett, hogy napokon belül kész lesz a Submachine 9. És tényleg, ma (a poszt péntek éjjel készül) meg is jelent a legtöbb helyen, sőt, már végigjátszások is vannak hozzá. A szokásos…..
punkcsaj 2014.03.19 11:25:49
1. A férfiak 56 százaléka szexelt vagy csak recskázott már melóban 2. Szex közben több csaj trágárkodik, mint férfi 3. Egy jó kis hancúrozás, és nincs többé dugult orr 4. Az USA 26 államában jogos válási oknak számít az impotencia 5. A nők…..
és ha valakinek kérdéses, a giant size hansolo figurát nem a gyerekek kapták ..
Tudom, hogy béna, de engem még mindig kicsit azért lenyűgöz, hogy miután leraktad a bérelt autót és buszozol onnan 15 percet (már a reptéren vagy persze) aztán vonatozol még 15-öt a vezető nélküli reptéri vonaton. Aztán még 2O percet mész a reptéren belül a 8 terminál…..
„- Hogy van a feleséged? – Beteg. – És veszélyes? – Ilyenkor nem, csak ha egészséges.” Ilyen és csak ilyen vicceket közöl már jó ideje az V. kerület lapja, a Mai Belváros. A címlapon egy Rogán-portré, a hátoldalon pedig szép rózsaszín keretbe foglalva egy nagyadag…..
punkcsaj 2013.02.20 14:35:07
@doktor.dikhed: a gond csak ott van, hogy ezek nem a nők jellegzetes vonásai.
8ker Kesztyűgyári történetek 2011.04.29 00:02:00
 Azzal, hogy új vezetője lett a közösségi háznak, változások is indultak. Ezek között van olyan, ami nem biztos, hogy nagy érdeklődésre tart számot (dolgozó távozása, mivel az új vezetés nem szakmai alapon szervezi a dolgokat) és van olyan, ami vérlázító és a…..
Egy interneten is keringő orvosi levél szerint akár a rendőrséghez is fordulhat a kórház, hogy visszatartsa a szülés után korábban távozni készülő kismamát. A Zugügyvéd nem talált erre vonatkozó jogszabályi alapot, talán a kollégák már találkoztak ilyen…..
punkcsaj 2011.04.06 15:04:17
@tengerjáró: szerencséd van, ha mindent megmutattak. ez szerintem a kivétel kategória:(
punkcsaj 2011.04.06 15:15:58
@zed911: és azért is büntessük őket, ha túl forgalmas utcán sétálnak, mert a sénmonoxid is veszélyes. ezt kiterjeszteném azokra az anyákra, akik alacsony babakocsival teszik ugyanezt.
de büntessük azokat is, akik helytelenül táplákoznak, és azokat az orvosokat és védőnőket is, akik nem hívják fel a helyes táplálkozás fontosságára a figyelmet, helyette méregdrága terhesvitaminokat vetetnek meg a várandósokkal.
punkcsaj 2011.04.06 17:09:50
@zed911: látom, nem érted az iróniát. de akkor elmagyarázom: direkt írtam ekkora baromságot, mert a dohányzás büntetése pont ebbe a kategóriába esik szerintem
"Rossz a mi rendszerünk. Mert normális, vaginális szüléseknél semmi szükség nincs az én végzettségemre. Ha ezeket bábák segítenék, akik komplikáció esetén hívnák a specialistát, például engem, akkor három-négyszer ennyi beteget tudnék ellátni. Ez a mostani rendszer…..
punkcsaj 2010.10.11 20:27:42
jaj. mivel itt a hozzászólók egy része kizárólag a doktor urakat tartja kompetens személynek, szeretnék megosztani egy nyilatkozatot, amelyet ORVOSOK tettek.

tunderfonal.blogspot.com/2010/10/orvosok-szabad-es-biztonsagos.html?spref=fb

de mivel azt is látom, hogy többen nem szeretnek elolvasni semmit, amit mások megosztanak, ezért idézek is belőle.
(MÉGEGYSZER: ORVOSOK ÁLLÁSFOGLALÁSA KÖVETKEZIK):

"A nemzetközi szakirodalmi adatok azt bizonyítják, hogy amennyiben a várandósság kis kockázatú, a tervezett, bábával kísért otthonszülés ugyanolyan biztonságos, mint a szakorvosi felügyelettel zajló kórházi szülés. A születés körüli halálozás előfordulási gyakoriságában sincs különbség. A kórházban azonban a műszeres beavatkozások és a szövődmények előfordulási gyakorisága statisztikailag jelentősen nagyobb. A szenzációra éhes médiában azonban eltorzított arányban lehet hallani az otthonszülés során kialakult szövődményekről. Ezek nyilvánosság előtti kitárgyalása – szemben a kórházi belső jelentésekkel, amelyek publicitást nem kap(hat)nak – pedig nemcsak etikátlan és jogtalan, de félrevezető is, mert azt a téves benyomást alakítja ki, mintha az otthonszülés során gyakrabban fordulnának elő problémák."
Pilu Kommandósok VS kismamák 2010.10.06 08:10:00
 Súlyos kor-, és kórkép ez. Gyalázat. Olvasat #1: Kommandósok mennek egy - ránézésre - negyvenkilós nőért. Nem lőtt, nem rabolt, nem robbantott, és még csak meg sem zsarolt senkit, missziójának tekinti az otthonszülést. A jelek szerint társadalmunk, államunk torkán…..
punkcsaj 2010.10.06 14:43:41
@hadada: érdekes, nekem más információim vannak.
punkcsaj 2010.10.07 09:56:47
@Medvebácsi: köszönöm, szívemből szóltál.

zárszónak egy kis olvasnivaló angolul bíróknak. a viszontlátásra:

www.naturalbirthandbabycare.com/home-birth.html

www.blogher.com/midwives-home-birth-proven-safe-contrary-acogs-false-assertion?page=0,0
BtheBest Kaja delivery 2010.01.27 08:25:00
Erikkel elég sokat e-maileztünk a blogról, a stílusról és a színvonalas életvitelről, aminek az lett a vége, hogy meghívott társ-szerzőnek, amit ezúton is köszönök Neki. Nem biztos, hogy mindenben egyet fogunk érteni Vele vagy akár Danny-vel, márcsak azért sem mert van köztünk…..
punkcsaj 2010.01.27 14:28:32
@Swabian Hill Wayne: aha, persze. a proli zuglóban meg fillérekért utánad dobnak egy egész házat.
BtheBest Utazási tanácsok 2010.01.07 17:37:40
Az ember csomót utazik egy évben, de a szeptember 11-es balhé óta egyre nehezebb konfortosan. Mert az ember nem viheti magával a krémjeit, zseléjét, tusfürdőjét, satöbbi. Jó erre azt mondják, hogy az ember vegye meg kint újra, és oké ez annyira nem is volna gáz, de pl. a zselé…..
punkcsaj 2010.01.27 13:32:23
@Sean Bateman:
ó, igen!:)

kedves Erik, tudod-e, hogy mi az a cellulitisz? az kérlek a narancsbőr.
a cellulite reduction (lefordítva: cellulitisz redukció) pedig mondjuk narancsbőr csökkentés.

és mit nevezünk narancsbőrnek?

"A narancsbőr olyan betegség, mely napjainkban a nők 95 százalékának okoz problémát. A közhiedelemmel ellentétben azonban nem csak idős és túlsúlyos nőknél jelentkezik, hiszen nagyon sok vékony és fiatal hölgynél is megfigyelhető.
A cellulitisz általában a comb, a csípő, a felkar és a has tájékán jelentkezik. Jellemző tünete a bőr alatt megjelenő dudoros, hepehupás réteg, mely komoly esztétikai problémát jelent.

Mi a cellulitisz?
A bőr hálószerűen tapad az izmokhoz. Az itt kialakuló zsírszövet tölti fel a bőr és az izom közti térközt.
A szakemberek túlnyomó része úgy véli, hogy a cellulitisz hátterében a bőr és az izomzat közötti réteg kollagén- és elasztinszálai között felhalmozódott zsír, szövetek közötti folyadék, toxinok, és méreganyagok állnak. Ezeknek a nemkívánatos anyagoknak a „csapdába esése”okozza a jellegzetes gödröcskéket, csomókat az erre hajlamos területeken, megszomorítva nagyon sok nő életét.

Hogyan ismerhető fel?
Ha testünk valamely részén hüvelyk- és mutatóujjunk közé csípünk egy bőrdarabot és azon narancshéj-szerű barázdák láthatóak, sajnos meg kell barátkoznunk a cellulit, azaz a narancsbőr fogalmával."

az Oligo Cellulite Reduction Gel a narancsbőrt csökkenti az ember combján, fenekén.
Ha te ezzel mosol hajat, gratulálok neked:)

ha viccnek szántad, isteni volt:)
Azt mindenki tudja, sokszor elmondták már, hogy a Margit híd felújításának idején nem szabad biciklizni a hídon, csak a gyalogosok, a BKV járművei és a taxik számára szabályos az átkelés. Látványra egyébként elég meglepő a híd, főként éjszaka, amikor kihaltságával…..
punkcsaj 2009.08.26 12:11:38
@Ómájgád: alagutat akár furjanak, de akkor már a hungária körutat vigyék le, a tetejére meg épitsenek parkot fákkal bokrokkal sétányokkal kutyafuttatóval padokkal stb
punkcsaj 2009.08.27 10:36:13
@Szkájvóker Lajos: meg akkor erről sincs mit beszélni:

index.hu/belfold/budapest/2009/08/27/szerzodest_szegett_a_fovaros_a_margit_hidi_kerekparsavokkal/

"A változtatás azonban nem csak a fenti gyakorlati érvek miatt jelent problémát, és nem is azért, mert a Városháza a társadalmi egyeztetés után végül a civileken átlépve, bürokratikus módon hozott döntést. A tervváltoztatással a Városháza szerződésszegést is elkövetett. A támogató NFÜ tájékoztatása és jóváhagyása nélkül ugyanis a terv nem változtatható meg."

csak hogy visszatérjünk, a minek a hid mindkét oldalára biciklisáv.
punkcsaj 2009.08.27 10:40:19
@soseleszekelső: igen igen persze. azok, ők, ott fent. arról nem tehet egy biciklis sem, hogy a városházán seggfejek ülnek és nem fejlesztik a városukat hanem lerohasztják.
Nemrég elkészült Péterfy Bori legújabb klipje a Téged nem című szerzeményre. A dal a majd csak most következő második Péterfy Bori & Love Band-lemezen lesz rajta, de már egy ideje digitális formában megvásárolható egy rakás remix társaságában. A klipet Gács Tamás…..
punkcsaj 2009.08.05 13:52:51
@Patrona: de legalább vissza szokta adni a hangulatot. ez nem ad vissza semmit.
punkcsaj 2009.08.05 14:51:28
@victoriginal: az ember legyen nyitott, különben sose tudja mire készül az ellen.
punkcsaj 2009.08.05 14:54:01
@victoriginal: az ember lánya legyen nyitott, különben nem tudja, mire készül az ellen.
Kezdjük is el az „Időgyilkosok a Facebookon” című sorozatunkat a Bejeweled Blitzcel. A program a szokásos „cserélgesd úgy az ékköveket, hogy három egyforma egymás mellé kerüljön” játékok adrenalinos változata. Egyetlen perc áll rendelkezésünkre, hogy…..
punkcsaj 2009.08.05 13:58:01
Menten egy-egy darabot, mert telhetetlen vagyok, mint a nem világi alkalmazott iszákja. A figurák mellesleg nem olcsók, mert 66 dollárért adják őket, és eleve csak 1000-1000 darab készül belőlük. Azért jó lenne, ha egy animációs sorozat formájában folytatódna a BSG, vagy…..
punkcsaj 2009.06.24 10:44:55
Zseniális megoldást eszeltek ki az ELMŰ-nél a válságra. A 2009-ben leolvasott 2008-as fogyasztás töredékét küldik csak ki "becsült" számlaként, majd a nagyobb részt 2009-es fogyasztásként számlázzák ki, idei áron: Valószínűleg egy sokakat érintő problémával…..
comment:com A hét pólója 2009.02.09 10:16:00
Innen lehet rendelni. ..
punkcsaj 2009.02.09 11:43:20
Örök sláger a fordítógépes használati utasítás, de a jellegzetes példány zokni vagy alsógatya csomagolásán található és angolból fordítanak bénán magyarra. Itt viszont liftben vagyunk és a fordítás iránya fordított. Az élvezet viszont ugyanakkora. tudom, nem egyedi…..
punkcsaj 2009.02.06 11:23:30
@nyúzott arcú lány: de képzeld, ezt is tervbe vettem, mert jófej vagyok.