Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valkyrie

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, 2017-ben is itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogy fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Valkyrie 2017.01.25 09:54:45
@Zoolex: Az a kocsma Hatvanban, ahol a Knights Of The Round-ot láttad, nem az egykori Jereván volt véletlenül a főúton?Ha igen, nem kocsma volt az igazából, hanem csak valami olyasmi szórakozóhely.Úgy értem, hogy annál sokkal "kultúráltabb" látogatói voltak, hogy csak piáljanak, balhé se volt soha.Volt viszont biliárd, flipper, és játékgép (amiben kb. úgy fél évente cserélgették a játékokat;amelyekre emlékszem:Double Dragon II.;Rastan Saga;Captain America and the Avengers;a már említett Knights Of The Round;és volt még valami Forma1-es, egy autós üldözős, és egy rendőrös, amiben drogosokat kellett letartóztatni, illetve kinyírni, de ezeknek már nem emlékszem a címére).
Valkyrie 2017.01.25 12:16:42
@Zoolex: Azt a helyet is ismerem amiről te írsz (az valóban kocsma, az is volt a neve hogy Péter kocsmája), de én egy másikra gondoltam.Viszont így az derült ki, hogy annak idején egyszerre két helyen is volt Hatvanban Knights Of The Round!:D