Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ignora

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az online átalakulás első és legnagyobb lépését a mai napon tesszük meg. Elindítjuk a hetek óta készülő, új honlapunkat, amely végre valódi otthona lesz a Reakciónak. Mostantól vége a csökkentett módnak: a blog mellett újra lesznek igazi reakciós cikkek, a blog pedig…..
Mandiner blog Kurultaj 2008.08.05 14:31:00
 Magyar vagy? Ezt a kérdést szegezték drága főszerkesztőnknek áprilisban turbómagyar honfitársaink. Tényleg, ki a magyar? Vagy madjar? Családfával kár is kísérletezni, hamar kiderülne még a Gyurcsány takarodj! szlogent rovásírással mellére tetováló honfiúról is, hogy…..
ignora 2008.08.05 16:08:26
Loxon · konzervativok.blogspot.com 2008.08.05. 15:25:58
lemaradt: érdekes az, hogy honnan származunk, kik a fizikai vagy szellemi őseink.

Ez valóban érdekes. Szerencsés az, aki már ismeri a családfáját .
Mennyiben határozza ez viszont meg azt, hogy valaki magyar-e vagy nem?
Magyar ősökkel rendelkező emberek sokasága nem vallja már magát annak, legyen annak ezerféle oka.

Aki pedig annak vallja magát, ki is áll mellette mindenáron,bármilyen politikai helyzetben, szvsz az már magyarnak mondható.
Ez a téma lerágott csont, valóban, mégis érdekes, s mindig aktuális.
Mandiner blog Kékítőt old 2008.07.08 15:01:00
 Nem azért, mert finnyáskodó puhányként odahagytuk 2002-ben a Balaton déli partját, és a bázist Badacsony mellett ütöttük fel, hanem mert az üzleti szemléletű tenyérbemászás most érte el nálunk a tűréspontot. Szórakoztatógyár és ízléstelenség centrum lett az én…..
Mandiner blog Kassa bombázása 2008.07.08 13:31:00
  Az imént olvastam gloire Negró Aladár, hol vagy már? c. nagyszerű bejegyzését az USH REPORTS blogon, ajánlom mindenkinek. Magyar és szlovák pilóták, hadilegenda, történelem, dráma...
Mandiner blog A tolerancia bajnokai 2008.05.28 14:01:00
 Mármost itt van ez az oldal, és korántsem viccről van szó. A keresztényfóbia, úgy tűnik, terjedőben van (a keresztény) Európában. Hogy kik követik el a keresztényellenes akciókat, az változó. Mindenesetre néhány példa demonstrálja azt, hogy a tolerancia bajnokai küzdenek…..
A tavasz tizenvalahány pillanata, képekbe öntött körutazás a nyugati gyepün: szélkerék, Vasfüggöny, reneszánsz, szörfösök, vagy amit akartok.Ódon SopronAz órás törpe házikójaKlerikális propaganda a soproni főtérenTávolban az Alpok széle, a Schneeberg ormai, negyven…..
Érdekes dokumentumra bukkantam ma reggel, mikor megnyitottam emaileimet. Egy „Put that bigger penis under the Christmas tree” tárgyú levél és a Nokedlipusztai Kastélyszálló karácsonyi üdvözlete között ugyanis ott volt Ján Slota, a schengeni határnyitás alkalmából el nem…..
 A nyári programok tervezgetése közepette felvetődött, hogy szervezhetnénk egy kicsit fesztivál-, kicsit tábor-jellegű Reakció-összejövetelt. Ezért hát ez a puhatolózó bejegyzés, hogy érdekelné-e a t. közönséget egy ilyen minifesztivál. Az időpont július egyik…..
 A reggeli hírekről lemaradva, gyanútlanul érkeztem meg tegnap a Magyar Tudományos Akadémia szinte teljesen üres Jakobinus Termébe, a ROMA élet Közép-Európában és Magyarországon konferenciára. Nem mellesleg Vona Gáborral egyszerre. Mindketten késtünk, de míg én mezei…..
 Született egy gyermek - hozzám nagyon közel álló rokon szülte. Ő a második náluk: úgy hívják, hogy Jenő.  Na mármost: a születésnek van egy csodálatos, idillikus és egy bonyolult, profán oldala. Mert ma már valahogy semmi sem olyan egyszerű.  Mindenki nagyon…..