Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bmwfan2017

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A minőségellenőr házaspár Nagyon szeretnének már egy minden igényüket maximálisan kielégítő hotelban pihenni végre, de mindhiába, nekik sajnos minden szar. Mindenre lehet fintorogni, mindent le lehet fokozni, minősíteni, megpiszkálni, arrébb tolni. Nekik ez remekül megy. Az már eleve…..
bmwfan2017 2017.08.04 12:15:32
Kimaradt az eredményeivel es üzleteivel orditva dicsekvő, kérkedő arany nyakláncos, borotvált mellkasu f@sz, aki egész nap nagy hangon tolja, nehogy bárki pihenni, relaxalni tudjon, vagy csak élvezni a vizet, aki folyamatosan magyaráz a mellette álló belőtt festett frizurájú milfnek, űgy hogy az csak a mellét áztatja nehogy bevizesedjen a frizurája pezsgőfürdőtől. Kimaradt csak az erkélyen telefonálni tudó, dohányzó apuka, aki nyolcadszorra és öblös hangon, krehácsolva magyarázza el mindenkinek, hogy megérkeztek muterrel és hol találja meg a fagyasztott tőtött paprikát a hűtőben pici fia, amit anyu gondosan elcsomagolt barna lábas mellett . Kimaradt a gyúrós csávó jónőjére titokban sóvárgó kussulós papucs férj, akinek állandóan magyaráz az szülésből 4 éve lefogyni nem tudó asszony, hogy kenje be a hátát és gyerek fejét naptejjel, mielőtt vízbe mennek, meg amúgy is állandóan oltja, szidja, akinek minden kedves szava férje felé a „minek..a”. Kimaradt a mélyvízbe tilos ugrálni tábla ellenére ugráló hülyegyerek, aki állandóan visítozik a szülei meg valahol a marson, holdon járnak, a riadt úszómesterek meg nem mernek rászólni, csak újságjukban kapaszkodnak. Kimaradt a viselkedni nem tudó gyerekes kuponos család, aki hagyja fejére nőni a kölköt, és csak a folyosó egyik végétől a másik végéig tudnak kommunikálni, várd má meg papót, na, és ugye megmondtam szófordulatok gyakran szerepelnek kommunikációs csatornájukon.

Kimaradtak a csajozni nem tudó infantilitásba eső, kurjongató friss céges-csapatépítős pályakezdők és újrakezdők, ügynökjelöltek, akik párkapcsolati alapok, önismereti szemfényvesztésssel kísérletével foglalkoznak, megpróbálnak beférközni frisspipi kolléganőjük bugyijába, ezt mámoros kiáltással próbálják a vendégek örömére tudomásul adni, ám a bájos hölgyek csak a főnökkel pezsgőfürdős jacuzziiban koccintanak. Ők nem szlovák rendszámos kocsikkal, hanem céges, ezüst, fehér dízel kocsikkal, kisbuszokkal foglalják el előlünk a helyet.
Az összes, tévén és kizárólag elméleteken élő, tisztességesen beidomított fogyasztó kéjesen imádja szajkózni a következő népi rigmusokat: „Az ilyen öreg szarokra állandóan költeni kell!”, „Csak az új autó a jó autó!”. Ezeken kívül is biztos van még rengeteg hasonló mondás, csak én érthető okokból…..
bmwfan2017 2017.08.03 13:01:33
Mindenki bizonygatja a kommentelők között milyen jó az autója. Nem évjáratot veszünk, hanem állapotot. Nekem egy 24 éves Bmw is megmentette az életem a szarból ráköltöttem 5 év alatt 2,4 millát patent állapotúra, majd belementek, tot car. És? Nem egy összegben költöttem rá, és addig nyújtózkodtam amíg a takaróm ért, utálom a sárga papiros veszedelmet. Szerencsém volt. A fizikai határokat nem tudja felülírni egyetlen új autó sem. Nem kell hinni a szemfényvesztésnek.Az kellett volna lejönnie mindenki fejében, hogy bizony öreg autóval csak kurva jó állapotú, vállalható és fenntartható állapotúval lehet autózni. A legfőképpen a Biztonság a jelszó. És bele kell nyúlni. És ahhoz, hogy biztonságosan utazzunk nem kell sajnálni rá a pénzt. Az autó mindig is pénznyelő volt és lesz. Soha sem olcsó. Újonnan buksz rajta, használtan apránként beletolod a pénzt, de tudsz autózni. Vállalható jól karbantantartott, jó nemzetközi kommentekkel rendelkező típusok sokáig örömöket okozhatnak, tehát azok amelyek a rostán fennmaradtak. Ha nem rohad és van fantázia benne akkor meg lehet venni egy jó szaki véleménye alapján. Teljesen felesleges azzal kérkedni, hogy az új autó az mennyire kevésbé zabálja le a hajunkat. Egyrészt mert idő pénz és energia a garancia érvényesítése, másrészt ha ki toltad a szalon kapun a kocsit minden extra csak hibaforrás lehet. Ésszerűen kell választani jól átgondoltan lényeg legyen a kocsid után koszt pénz maradjon a zsebben. Ha nem marad a kocsid után el lehet gondolkodni kell -e az a típusú kocsi az embernek. Ha nem foglalkozol a kocsiddal lerohad, lehet félteni, a lényeg használni kell, aminek mindig van költségvonzata. A cikkbeli példa kocsi, a német sajtó szerint a legkevésbé lerohadós fajta, emellett sikerült jól karbantartott példányt kifognia, kevés hibaforrással a szerzőnek, így azért könnyebb az élet. A kocsi veszte a rozsda lesz, de ha fun akkor úgy is életbe fogja tartani. Szerintem a bontóig fogják használni. Nem a szomszédnak veszünk autót, hanem magunknak. Aki kételkedik vegyen kettő használt nem rozsdás öreg kocsit, mint én valamelyik igavonó lovacska csak ellátja a feladatát a háznál. Akinek meg telik rá, vegyen újat főleg ha állambácsi pénzt dob utána. Egy a lényeg jó karbantartás, biztonság, és szerelés, valamint ami a cikkből hiányzik gyári minőségű alkatrészekkel szakszerű szervízelés.
Vannak helyzetek, amikor lelkileg nem állunk készen egy új párkapcsolatra. Az előző kapcsolat lezárulása nem feltétlenül jelenti, hogy fel is dolgoztuk sérelmeinket, megoldottuk a problémákat. Érdemes ilyenkor számot vetni a múlttal: tisztázni, miért volt nehéz fenntartani a kapcsolatot, és min kell…..