Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Computeres Szemvizsgálat Cintényérral

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Más magyarázat nem nagyon van arra a fajta kommunikációra, amivel a Coffeeshop Company szegedi Kölcsey utcai egységének képviselője fogadta a helyet 1 csillagra értékelő lányok véleményét. A bulinak azóta végett vetettek, az oldal már csak tárolt verzióban elérhető, de screenshotoknak köszönhetően…..
Set top box leadva, szerződés lemondva, tartozás nincs - ilyenkor az ember úgy képzeli, hogy rendezte a rendeznivalókat, és kedélyesen búcsút intve a szolgáltatónak új utakra lép. Aha, meg ahogy Móricka elképzeli. Kedves Hilda! Engedd meg, hogy viszonylag röviden és tömören leírjam a…..
Computeres Szemvizsgálat Cintényérral 2017.01.24 18:45:04
@KaTe: de biztos vagy magadban.
Computeres Szemvizsgálat Cintényérral 2017.01.25 08:02:22
@Jessybátsi: : : fizess 60 ezret azonnal! - rendben, írd a számlaszámot. Ennyi jött át az írásodból. Mert okos vagyok. És jófogyasztó pollgár.
Computeres Szemvizsgálat Cintényérral 2017.01.25 10:30:32
A Westend-beli Lego Store hírét nem öregbítette a decemberi posztunk, bár végül annak az ügynek heppiend lett a vége. Ez a levél egy nap különbséggel érkezett. Lego Kaland Biztosan veletek is előfordult már, hogy vásárlási utalványt kaptatok ajándékba és a pénztárnál derült ki, hogy bizony nem…..
Computeres Szemvizsgálat Cintényérral 2017.01.25 00:54:35
@Szubrina: fogalomzavarban vagy. Vagy mi vagyunk abban. Rejtő egy egészségesen író író volt, a poszterek meg általában sajátstílus nélküli, ámde nagyon igazságot kieszközölni akarók, képrenyőre való hangosbeszélésüket, öregkori mártírkodási szokásikat előrevetítve felvett panelekkel kívánják felturbózni. Ha gyakrabban lennél itt, hidd el, benned is ugyanígy átértelmeződne a szó jelentése és még imádni is megszűnnél aztat. Az iróniát magam is szeretem, azonba' mi ezt jobban tudjuk, mer'.