Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szaalka

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Művészeti tagozatos iskolákban gyakran tanítanak az adott művészeti ág jeles képviselői, magas színvonalon tartva a tagozaton végzett művészeti munkát. Sokuknak nincsen pedagógiai végzettsége, ami semmit nem von le a szakmai munkájuk értékéből, nem is jelent gondot, amíg…..
szaalka 2009.12.19 11:24:50
@Krajcs: nem értek veled egyet, én 7 éves koromtól 18ig emeltszintű rajztagozatos iskolákba jártam, ma már építészmérnökként tevékenykedem 5 éve...a rajz és művészettörténet tanulása nem jelenti azt hogy minden másból tök hülye lesz az ember..!! de az tény, hogy ennek élvezetnek kell lennie, ha stresszforrás, akkor ott valamit nagyon rosszul csinálnak.
Egy gyereket pedig igenis hagyni kell már kiskorban hogy sokmindent kipróbáljon, ami csak eszébe jut, és majd a sok közül kialakul, mi az amihez tehetsége kedve van, mit szeret és mit nem.
A kétszeres világbajnok megmutatja, milyen erő van a Forma-1-es pilóták nyakában. A videó egy forgatáson készült, Alonsót kérlelik, mutassa be különleges tudományát, és egy kis rimánkodás után kötélnek áll. Füle alá teszi a kemény héjú növényt, pontosan beállítja,…..
Ahogy arról az Urbanistán is szó volt, Erick van Egeraat "kissé módosította" a Városháza Fórum tervét és egy 65 méteres tornyot biggyesztett az épülethez. Hogy hogy fog kinézni azt mostanáig nem tudtuk, de a hg.hu-ra ma feltették a látványtervet. További részletek…..
Olvasónk helyzetjelentése a martonvásári vonatról. Ingyér szauna, némi ájulási ingerrel. "Isten hozott nálam öcsém ez a való világ...." (A szerkesztő spec ma 180 km távon rendezett versenyizzadást a műbőr ülésen utastársaival, manuál klíma be, allergia roham…..
Nem elég, hogy a Nyugati pályaudvar melletti parkoló felszámolásával újabb parkolóhelyek szűnnek meg a már így is tarthatatlan állapotok közepette, de ráadásul helyükre egy kivételesen ízléstelen üvegpalota épül. Az önző, érzéketlen, öncélú építészet újabb…..
szaalka 2009.06.02 19:54:10
@anyátok: na ja. ahhoz meg min. strukturált függönyfal szükségeltetik. mondjuk érteni vélem mi volt a cél, csak sajnos megint kommersz eszközökkel sikerült megvalósítani. gratulálok a tervtanácsnak. :)
szaalka 2009.06.02 22:09:37
@solaitid: a kommersszel egyetértek. tényleg nem provokatív, inkább ilyen tisztességesen összerakott, azaz semmi kül. ugyanakkor elgondolkodtató, h a nyugati mellé ugyan kinek hiányozna egy provokatív épület:) szóval mindig könnyebb megmondani mi nem tetszik, mint azt h mit szeretnénk mi legyen ott. és hát ugye manapság az a szebbik megoldás, ami mellé vastagabb borítékot mellékelnek :)
Vasárnap délutánra sötétségbe borult a magyar szerverekről futó szájtok jelentős része. Az adsl-előfizetők százezrei pedig rémülten pillantottak a kihűlt vonalra. No net today.Webmail-szolgáltatásokat, bankok szájtjait, a BKV honlapját vagy például az iWiW-et is érintette a…..
szaalka 2009.01.25 18:38:19
@kiscsikó: nemtudnám megmondani épp hol tartott a dolog, de az tény h közben ment el a net, gép újraindul, windóz többet nem indul :) de már túlléptem a dolgon, szerencsére laptopom is van...nem a nethiánnyal volt bajom, hanem h windóznak lőttek..
A mellékelt ábra nem egy fidesznácizó ballib képrejtvény, hanem az utóbbi idők egyik legszellemesebb európai vígjátékának bőrfejű főszereplője, Ádám, egy almafa alatt. Az almafa egy dániai falu templomának kertjében található, melynek lelkésze feltételesen szabadlábra…..
 Átrágtam magam Csernus doktor: A nő című könyvén. Csak a kedvetekért, meg azért, mert bevettem azt a reklámszöveget, hogy egy férfi megmondja: ki a jó nő. Persze erről szó sincs benne. Ehelyett viszont minden második mondatban benne van az a szó, hogy szar. Eszik a szart,…..
szaalka 2008.05.20 22:34:34
Egyre jobban érik a társkereső- és tanácsadó oldalunk megvalósítása, mert ez egy lekoptatás kísérlet. Van, amikor a semmilyen jelzést is képesek vagyunk pozitív üzenetként értelmezni. Szegény fiú csak szeretetre vágyott, és minden mosolyba belekapaszkodott. Vannak mosolyok,…..