Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zph

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Húha, nem tudjuk eldönteni hogy ez most fake vagy nem fake, talán inkább csak szeretnénk, hogy az legyen. Egy normálisnak tűnő fiúról kiderült egy csomó csúnyaság, de hát a szerelem az szerelem. 16 éves koromban kiszúrt magának egy srác egy nyári táborozás során.Másodszori…..
Nem erős, csak tipikus és még sosem olvastunk ilyet igaziból. Szegény fiú többet nem hisz a műhajú lányoknak, pedig nem mind éhenkórász. Kezdem is, in medias res... Egy haver hozta rendszeresen bulizni az élettársát, a csaj meg a saját barátnőit. Így ismerkedtem meg…..
Zph 2010.03.03 20:55:33
@emzéperiksz:
"Ugyanúgy nonszensz, hogy azoknak fizessek étteremben, akikre odahaza főzök."

nananana, ne keverjük a szezont a fazonnal. A mondat első fele a randizási/"udvarlási" korszakról szól (remélem) a másik meg az élettársiról. A kettő között van pár hónap/év. Ez így egyben mindenképpen gáz.

Maga a hozzáállás meg olyan, hogy más az ha a pasi magától meghív mindenhova, és más az ha te elvárod.
Zph 2010.03.03 21:06:48
@emzéperiksz:
Jahogyúgy. Én általánosítva, mindennaposan értettem, hogy főzöl rá. A mondatból legalábbis úgy hangzott. :)
Nem szakítás, hanem egy érthetetlen bizalmatlansági őrület. Nem volt szívünk kihagyni, úgyhogy mondjátok meg a fiúnak mit csinál rosszul, jó? Mostmár nagyon szeretném tudni, hogy miért hazudik minden nő! Tud itt valaki arra válaszolni, hogy miért nem találni egy őszinte nőt…..
Zph 2010.03.02 18:45:16
@csbaly: szerintem te egy tökmás posztot olvastál. fuss neki még egyszer.
Zph 2010.03.02 21:43:26
Most akkor mi a szitu? @csbaly: írta a posztot?
Örök kérdés, de most a fiú volt fiatalabb, de összesen sem idősek. Számít e a korkülönbség vagy nem? Bárcsak soha nem beszéltünk volna arról a szar kocsiról!!!! Egy 24 éves csajszi vagyok, aki másfél évet töltött el egy kapcsolatban 21 éves â01Eálom pasijávalâ01D.…..
Zph 2010.01.05 11:47:55
@Zahal: ó végül is igaz, mi sem szilárdítja meg jobban egy kapcsolatot jobban, mint közösen gyerkőcért küzdeni, mert a nő esetleg már kicsit el van késve, és valamiért nem sikerül a dolog: együtt petevezeték átjárhatósági beavatkozásra járkálás, spermavizsgálat, hormont két kanállal enni, kiszámolni vajon ottleszel-e a gyerek diplomaosztóján, látni fogod-e az unokáidat, stb. Tök jó párkapcsolati programok.
Zph 2010.01.05 11:49:57
@Zph: -jobban. kicsit elszaladt velem a ló :)
Zph 2010.01.05 11:58:15
@Zahal: Nemrég volt valamelyik csatornán egy "Ki a legszebb xyz faluban" Ott a környkbeli öreg papperok meg mammerok mondták ezt a jelölt leányzóról :D

Helyes, kedves, rendes, értelmes.

Kicsit felnevettem :)
A zene összetartó erejéről mindig tudtunk, de hogy szétválasszon embereket a színes zenei ízlés? Jajh. Mondjuk Bon Jovi életem bármelyik szakaszában koptatóok volt. Szolgálati közlemény: akinek találkoznia kell velünk bizonyos okokból (papír, aláírás etc.), az ma megtalál…..
A levélírónk megkegyelmezett, és 80 ezer leütésben, sok kihagyással összefoglalta röviden, mi is a helyzet a szerelmi életével. Lányunk szerelmes egy rockzenekar frontemberével, majd jön az együttes, meg egy lány, akivel a lányunk csókolózik, aztán a frontember, aztán megjelenik…..
Egyre jobban érik a társkereső- és tanácsadó oldalunk megvalósítása, mert ez egy lekoptatás kísérlet. Van, amikor a semmilyen jelzést is képesek vagyunk pozitív üzenetként értelmezni. Szegény fiú csak szeretetre vágyott, és minden mosolyba belekapaszkodott. Vannak mosolyok,…..