Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roboz

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vagyok tehát. 6. rész 2017.01.21 00:23:36
… akkor is, ha nem ellenzed a budapesti olimpiát. Csalódott vagyok és értetlen. Úgy látom, nincs értelme a kommunikációnak. Szakmailag megalapozott, tényekkel alátámasztott kérdésekre ködös demagóg, szakmailag dilettáns válaszokat kapunk, nem is a feltett kérdésre. Tarlós István Elfogult…..
Roboz 2017.01.22 04:23:57
@VaradiJanos: Semmi gond, párbeszéd nélkül is eltakarodhattok.
Drága, felesleges és ellopják – mutatja be érzékletesen egy, az interneten keringő infografika, hogy milyen jellemzőkkel bír a budapesti 4-es metróvonal megépítése. Tarlós István pedig az egyik percben (tegyük hozzá: joggal) beledörgöli az előző városvezetés orrát a 4-es metróért visel felelősségbe,…..
Roboz 2017.01.22 03:59:29
@Jakab.gipsz: Te érted amúgy amit beszélsz?

Az általatok áhitattal imádott, agyon ünnepelt Trump, épp most tett meg egy befektetési bankrát pénzügyminiszterének, egyenesen a Goldman Sachstól. Ez most akkor hogy van? Csak a magyar befektetési bankárok buzik?

Aztán éh bérért dolgozó melósok? Nem ti mondtátok, hogy "47 ezerből is meg lehet élni?" Szerintem de. Az Orbán kormány minden eddigi intézkedésével a tehetőseket támogatta, pont az éhbérérét dolgozó melósok kárára. Nem csoda, hogy minden épkézláb melós menekül innen.

"állam rossz gazda majd a piac megoldja" - ezzel meg mit akarsz mondani? Megintcsak: pont ez az általatok ünnepelt republikánusok legfőbb elve is, ennek csak egy ellentéte van, azt úgy hívják, hogy szocializmus. Szóval akkor államosított ipart és tervgazdaságot szeretnétek vagy mit kell ez alatt érteni?

Na de térjünk rá az olimpiára, amúgy se értem, hogy jöttek ezek ide.

"Ne csináljunk semmit, úgy sem fog sikerülni ! "
Minek kéne sikerülnie? Az olimpiának? Ahhoz az ég világon nem kell semmi más csak pénz. Honnan vonsz el minimum 1000 millárdot ehhez a 2 hetes mulatsághoz? Nyilván el lehet vonni, viszont ez az összeg utána hiányozni fog máshonnan.

"Mert mi az alternatíva amit felkínáltatok és követendő példa képen felmutattatok"
Nagyon egyszerű: ne legyen olimpia, mert nem engedhetjük meg magunknak.
Ez az alternatíva. Szerintem elég világos.
Roboz 2017.01.22 03:46:39
@ogli dzsí: Nyeheheghetsz itt amíg jólesik, de amit a poszt leír az nem jóslat, hanem tapasztalat.

Hogy magyarázod meg azt, hogy amíg Simicska és Orbán jóbarátok voltak, addig a Közgép százmillárdokat nyert közbeszerzéseken, gyakorlatilag nem volt olyan infrastuktúra fejlesztési projekt, amiben ne vettek volna részt. Aztán amikor Simicska összeveszett Orbánnal, onnantól hirtelen bezuhant a Közgép, már akkor se nyernek közbeszerzést, ha sokszorosan aláígérnek másoknak. Szóval mi lehet ennek az oka?
Ha a Közgép azért nyert mindig 2014 előtt, mert annyira jók voltak, akkor hogy lehet, hogy azóta hirtelen nem nyernek? Hirtelen elfelejtettek utat építeni?

Vagy inkább korábban se az döntött, hogy ki a jó, sokkal inkább az, hogy ki a barátja Orbán Viktornak

És az is csak ostoba mese, hogy "legalább magyar nyer", hisz Simicska semmivel se lett kevésbé magyar attól, hogy Orbánnal összeveszett. Vagyis kurvára nem számít, hogy ki dolgozik jól, kurvára nem számít, hogy ki mennyit kér, kurvára nem számít, hogy ki magyar, csak az számít, hogy ki nyal be tövig Orbán Viktornak, azaz ki csorgatja vissza a hasznot a megfelelő zsebekbe.

Ti csak egy dolog miatt akartok olimpiát: hogy szétraboljátok.