Regisztráció Blogot indítok
Adatok
inyaface

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megszűnik a Film+2, aminek a helyére az RTL Magyarország új csatornája, az RTL Gold kerül. A júliusban induló csatornán új műsor is debütál, Nádai Anikó vezeti majd az Anikó #show (így hashtaggel) nevű műsort. Nádai az RTL Reggelijében elmondta, hogy napi szintű műsor lesz, egy civil talkshow…..
inyaface 2017.05.29 10:54:12
@bloggerman77:

Tehát a kisember valóban táncot és zárcsökkentést akár az országban, semmi mást? Szerinted, ha ő ennyit tud kinyögni a maga "kultúrális" gyökereivel, akkor ennyire is van igény, és akkor ennyi az egész? Vagy elég, ha te meg a három haverod (szerinted) tudjátok a tutit, aki meg hülye, az haljon meg? Nem gondolod, hogy az "erősebb kutya baszik" elved leginkább két doboz kőbányai és egy doboz Helikon között fér el egyedül? :D
Nincs vita. Nem vitázunk. Beszélgetünk, de csak akkor, ha tudjuk, hogy együtt tudunk majd érteni a végén. Nincs minőségi diskurzus, nem ütköztetjük az érveinket. Vagy hőbölgünk, vagy trollkodunk, vagy elhatárolódunk, vagy elintézzük annyival a témát, hogy "Nagyon hülye vagy!", vagy azzal, hogy "Nem…..