Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jennifer Zeller

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felszolgáló vagyok, vagyis voltam, szerettem ezt csinálni és jó is voltam benne. Már nyolc éve letettem a drekót és a hangedlit, kötényemet felakasztottam a szekrény belső polcára. Évente párszor, ha úgy adódik beállok segíteni pár havernak, vagy ha olyan ajánlatot kapok, elmegyek pár fesztiválra…..
Jennifer Zeller 2017.01.20 21:49:01
@Gergej Gergely: -el kell egyetértenem, kedves szerda úr. Röviden és tömören.. Néhányan nem is értem miről beszéltek.. :D De fix, hogy nem vendéglátósok vagytok :D
Az egy dolog, hogy van egy kettő "kedves okos" pincér, nekem is szokásom valamiért figyelem mindig ha beülünk valahova, hogy mit csinál, hogy csinálja a pincér, ez szakmai ártalom.. Nem rágózunk ha dumálunk a vendéggel stb. De attól függetlenül nem akkora hiba hogy én most erről blogot írjak :D mert én most együtt ebédeltem a híresnemes polgármesterrel. Tök mindegy ki az. Senkit nem érdekel.
Van véleményed és nagyon ideges vagy, meg kell nyugodni :D
Azért megnéznélek egy két nap után mikor már sok sok kedves vendég, akinek köszönsz -előre, csak néz rád mint az a bizonyos hal a szatyorban, hogy ki vagy te és miért köszönsz neki?!
Aztán néz.... Két kávé! Vagy lesz.. (Az is kedvenc.)
És ránézel köszönsz neki ismét napszaknak megfelelően.. És nem érti..
( attól függetlenül, engem arra tanítottak "Kislányom, ha bemész valahova, akkor köszönj!!" ha bemegyek egy étterembe akkor is én köszönök előre, ha a fodrászhoz, akkor is, ha a boltba.. Akkor is..! Szóval nem értem mi a bajotok van? :D nemköszöntelőreapicérúristennn. :D

Én inkább ha megyünk moziba, ott szokott jobbára előforduli,hogy még esetleg pakolom el a pénzt vagy akármi még hallom a mellettem -mögöttem álló kedvesvendéget. Lesz egy.! Inkább oda szólok hogy szeretnék kérni! Esetleg.!
A lényeg a lényegben, hogy valamilyen szinten mindenkinek igaza van. Attól még nem kell pökhendiskedni mert én ez meg az vagyok, mert én ezt meg azt dolgozom. Ez a baj a világgal, hogy mindenki jobbnak érzi magát a másiknál.
Megértünk a pusztulásra ;) puszi pá :*
Jennifer Zeller 2017.01.21 11:46:15
@Szerda Úr: Én értem, kérem alásssssan. Csak az álltalánosítást nem szeretem. Az egy dolog hogy a nagy big Buta fuckin pesten nem tudnak visekedni az emberek, rendben van..
Nekem is volt egy két agyhalott kolléganőm aki a nevét nem tudta leírni helyesírási hiba nélkül.. Meg még lesz is, tisztában vagyok vele! :D De nem mindenki fasz, és ne álltalánosítsunk ha kérhetem :D
És ha elmegy étterembe, kávézóba, legyen vendég., akit nem érdekel ha balról teszik le a tányért elé, ha elő is fordul.. Érezze jól magát barátaival kollégákkal.. ;)