Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hadam72

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emberek! Én szeretem a verbális/klaviaturális agressziót, de azért számoljatok már háromig, mielőtt elkülditek a hozzászólást. Nyugi! Próbáljunk kulturált majmokhoz méltón…..
hadam72 2008.04.26 07:11:35
Na jó, álljunk meg egy percre!
Gondolom ez a topic nem azért született, hogy a mozgássérülteket szídja. Ennek nincs is értelme, akik valóban mozgássérültek, és még kellően gazdagok is, nyugodtan vegyenek olyan drága autót, amilyet akarnak.
Az egyetlen problémám, hogy szabálytalanul legtöbbször azok a "mozgássérültek" parkolnak, akiknek valamilyen feltűnően drága és szép autójuk van. Tegnapelőtt ugyanott, ahol ezt a Maseratit fotóztam, állt egy mazda MX5 (tudom ez nem drága, de ebből sem lehet túl könnyű kiszállni egy féllábú embernek). Szintén mozgássérült kártyával. Közben vele szemben, az utca túloldalán állt egy KIA Ceed, mozdássérült kártyával, és érdekes, de ő tudott szabályosan parkolni.
A héten láttam egy autót, ahonnan a tulaj, miután szépen elhelyezte a kártyát, kipattant, majd futva, a lépcsőfokokat duplán véve felszaladt az egyik épületbe.
Előtte egy 1-es BMW-t, ahová a tulajdonos (egy 30-35 közötti fiatalember) egyáltalán nem bicegve odaszaladt, bepattant, majd elhajtott.
Erre most jöhet az a reakció, hogy lehet, hogy a szülőké a rokkantkártya. De akkor miért használhatja azt a teljesen egészséges hozzátartozó bárhol, bármikor? Szerintem itt van a baj.
Hiszen én sem használhatok megkülönböztető jelzést, ha a családomban valaki mentős, nem?
Szóval tessék a szegény valódi mozgássérülteket nem bántani, csak azokat, akik annak ellenére, hogy nem szorulnak rá, visszaélnek a mozgássérülteknek jogosan kijáró pozitív diszkriminációval!