Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vera Zana

31 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádom az IKEÁ-t és imádom a kívánságlistákat. Ebből adódóan, persze minden körre készült külön lista, hogy célirányosan menjek és ne vesszek el a részletekben és a konyhai kütyük között... Összesen 5 köröm volt, de ahogy mondani szokás, egy lakás sosincsen 100 százalékosan készen. Nincs mit tenni,…..
Gondoltam itt az ideje a Lakáshajsza témát átnevezni Otthonná, mert már nemcsak, hogy nem hajkurászom a lakást, de inkább próbálom nap, mint nap otthonosabbá és otthonosabbá tenni azt.  Eltelt egy hónap. Szinte napra pontosan egy hónapja költöztem ki a szüleimtől és költöztem be a saját kis…..
Roni Does LAKÁSHAJSZA | Káosz 2017.11.27 19:51:00
Így néz ki most a szobám. El nem tudom mondani, hogy mennyire zavar már ez az elképesztő kupi és hogy mindenhol cucc van. A szekrényem akasztós részét két hete nem használtam, inkább csak farmert és pulcsikat hordok, ami a másik oldalon van... Ha a csillagok is úgy állnak, akkor szerdán talán…..
Igen, itt szeretnék élni! El sem tudom mondani, hogy mennyire felgyorsultak a dolgok. Minden egyes nap történik valami; helyére kerül a zuhanykabin, felhív az asztalos, hogy készen van a konyhabútor vagy éppen felviszem az első két bútordarabot a lakásba (két összecsukható szék az…..
Roni Does LAKÁSHAJSZA | Színek 2017.10.23 15:58:22
Mivel szegény lakás annyira rémesen néz ki jelenleg a villanyszerelési munkálatok után, ezért gondoltam inkább picit arra koncentrálnék, hogy milyen lesz. Szükségem van picit arra, hogy szép, megnyugtató képeket nézzek, hogy elhiggyem: egyszer készen lesz és nem fognak mindenhonnan lógni a…..
Vera Zana 2017.11.26 18:16:00
@hyggelove: Szia! Köszönöm, hogy írtál és bocsánat, hogy ilyen sokáig tartott válaszolni (nem szokott komment érkezni, így jól megleptél :)

Szívesen írok erről, épp most van készülőben egy poszt, amiben erről is szó van :) Remélem ma készen is leszek végre vele! :)
-20%; -40%... Szerintem mindenki, aki valaha felújított tudja, hogy soha nem annyiba fog kerülni az egész, amennyit szánt rá vagy amennyire gondolt. Mi most a költözés előtt elég sok mindent megcsinálunk a lakásban. Hozzáteszem, egyre több és több dolgot. Például, a konyha is teljesen fel lesz…..
Vera Zana 2017.10.23 16:00:59
@icandoittoo blog: hát igen, előre félek mit fog most mondani a vízvezeték szerelő, hogy mennyibe fog kerülni annak az egy falnak az átfúrása, ami eddig ép maradt... :) nektek is kitartást, gondolom lassan minden elkészül és szuper lesz :)
Hogy állunk most? Szeptember 30-a, este van. Nagyjából egy hónapja kezdtünk el dolgozni a lakáson, vásárolni a sok hetyét, amire egy lakásban szükség van. Hogy állunk most? Megkezdődött a pénzkötlés, de ezerrel...
Roni Does LAKÁSHAJSZA | Start 2017.09.17 18:53:15
Látom magam előtt mi lesz belőle Gondoltam mókás lenne, ha megmutatnám a felújítás előtti 'before' képeket a lakásról. Én egyszerűen imádom ezt a lakást, amikor belépek egy-egy szobába, nem a zöld falakat és a hibákat látom, hanem hogy mi lesz belőle egy-hét vagy pár hét után.... ha egyszer…..
Roni Does LAKÁSHAJSZA | Az első 2017.08.26 09:01:00
Nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan le fogom ezt írni... De, találtunk egy lakást. Nem egy lakás, A LAKÁST. Egyszerűen tökéletes, végérvényesen, örökre beleszerettem. Ennyi. Emlékeztek erre a bejegyzésre? Hol szeretnék lenni öt év múlva. Azt írtam, hogy szeretnék a VII. kerületbe költözni, közel a…..
Roni Does UTAZÁS | Dolce Vita 2017.08.22 09:01:00
Szó szerint millió élmény és kép vár arra, hogy összeszedjem magam és beszámoljak mindenről!..
Nem tudom emlékeztek-e a pár hónappal ezelőtti Bakancslista bejegyzésemre. A listámon jó ideje rajta volt már a holland Keukenhof, ami gyakorlatilag egy hatalmas tulipánkert. Én épp augusztus közepén költöztem ki Hollandiába, így pont nem volt lehetőségem elmenni és megnézni magamnak a szó szerint…..
Roni Does ABOUT ME | Life update 2017.07.05 08:47:00
Hová tűnt 2017?? Az utóbbi hetek olyan gyorsasággal szálltak el, hogy észre sem vettem. Már július van, 2017 első fele is elmúlt. Ez most tényleg sokként ért. Ha az ember belegondol, sok minden történt, de mégis úgy érzem, mintha csak ültem volna egy helyben, a napok, hetek…..
Roni Does ABOUT ME | Öt év múlva 2017.04.12 08:13:00
Ez egy személyesebb bejegyzés lesz, előre is elnézést - nem sokára érkeznek utazással kapcsolatos bejegyzések is. Egyrészről szó lesz Pozsonyról és egy újabb egynapos kirándulásról. Utána pedig szeretném elkezdeni a tavalyi utak elmesélését is :) De a mai poszt…..
Vera Zana 2017.07.04 21:41:02
@icandoittoo blog: Nagyon köszönöm a kommentedet! Csodálatos életed van, gratulálok hozzá! :)) Remélem hamarosan találkozhatunk is arrafelé sétálva ;)
- Say Cheese! Évek óta rajta tartottam a szememet a gyönyörű, cukorkaszínű kis polaroid fényképezőgépeken. Minden Black Friday vagy egyéb akciós időszakban betettem a kis virtuális kosaramba, majd otthagytam és elfelejtettem. Sokáig vívódtam, mert hallottam, hogy maga a gép nem drága, de sajnos a…..
Szerintem sokan tudjátok, hogy annyira szerencsés lehettem 2015-ben, hogy Erasmussal egy fél évet tölthettem el Nijmegenben, egy kisvárosban a holland és német határ mellett. Imádtam minden percét, beleszerettem az országba, a kultúrákba, az emberekbe. Így mindenképpen terveztem, hogy Hollandiáról…..
Az Európai Unión belül nagyon egyszerűen utazhatunk. Nincsen másra szükségünk, mint a személyinkre és kb. ennyi. Ha itthon történik valami az emberrel, akkor könnyebben juthatunk segítséghez, mint külföldön. Ezért érdemes előre gondolkodni és egy pici pénzt áldozni arra, hogy…..
- Van kedvetek elmenni Brnóba egy napra? - Mikor indulunk?! Nemrég egyik pillanatról a másikra adódott egy lehetőség, hogy ellátogassunk Brnóba. Bálint egyik barátja Csehországban járt előtte héten és még érvényes volt a matricája, így megkérdezte, hogy nincs-e kedvünk…..
Roni Does ABOUT ME | Nyugi 2017.03.26 11:19:55
Remélem mindenkinek szuperül telik a hétvégéje! Mi tegnap elvittük a kutyát egy hatalmas sétára - ami nem csak neki, de nekem is nagyon kellett már :) Elképesztően jól viselkedett, úgyhogy rendszeresítjük a testmozgást ;)  ..
Roni Does ABOUT ME | #tavaszvan 2017.03.21 18:46:59
- Nem fáztál így? - Képzeld, végre nem! Nem tudom kifejezni, hogy mennyire vártam már a jó időt, mennyire a világ végére kívántam már a borongós, szürke, picit hányás hideg napokat. Én alapvetően olyan ember vagyok, akinek nagyon befolyásolja a hangulatát és a kedvét minden, ami körülötte…..
Roni Does STYLE | Anti-haul 2017.03.12 11:51:00
"Na ez az, amit egészen biztosan nem veszek meg!" Nem tudom hallottatok-e már az anti-haul videókról vagy posztokról. Én Anna Gardnernél láttam az első ilyen videót, és már akkor is éreztem, hogy meg szeretném csinálni a saját verziómat. Az egész lényege az, hogy az emberek nem arról áradoznak,…..
Roni Does STYLE | Végre Vans! 2017.03.11 11:05:18
"Végre az enyém vagy!" Az első pár Vans cipőm egy franciakártya-mintás slip-on volt, amit még a gimnázium elején kaptam. Imádtam. Vagyis, IMÁDTAM. Tavaly előtti nyáron azonban sajnos eljött a búcsú ideje. Az Efott után muszáj voltam kidobni, mert már több volt rajta a lyuk, mint az anyag...
... és akkor ezt is lekaparhatod a térképeden! Bevallom, amíg a nővéremtől nem kaptam meg ezt a térképet, még sosem hallottam a lekaparható világtérképekről. Sokan beszéltem neki arról, hogy szeretnék egy szép nagy világtérképet, amit bekeretezve ki szeretnék tenni a falra és ahol bejelölhetem,…..
You gotta love the sales season! Mentem ma egy utolsó kört a leárazásokon. Hogy őszinte legyen fekete, bőr, szűk szárú chelsea bokacsizmát keresek egy ideje. Megtaláltam a tökéleteset a Vagabondban, de az elveim nem engedik, hogy 40 ezer forintot adjak ki egy pár cipőre. Úgyhogy még várom az…..
Szeretnék elmenni Disneylandbe és szeretnék egy Mickey egeres hajpántot is! Bakancslistát írni manapság nagyon menő, mindenkinek van. Természetesen nekem is :) A mai posztban pedig szerettem volna nektek és magamnak is összeszedni egy helyre, mert a legtöbb valamilyen post-it fecnin vagy a…..
Roni Does ABOUT ME | Február 14. 2017.02.14 09:43:00
Boldog Bálint-napot! Nem tervezem, hogy túl sokat mesélnék a párkapcsolatomról a blogon, de időnként vannak olyan dolgok, amiket ki kell írnom magamból. Végülis, ez a blog egy online napló, nem? Ismét február 14-e van, ismét Valentin-nap, Bálint-nap. Ez volt az a nap, ami soha…..