Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalandos

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balázs Zsolt ere teljében lévő férfi, mondhatnám úgyis: bármikor újra kezdhetné az életét. De ő neveli tíz éves autista kislányát, Bogit, vagy ahogy ő hívja: Bogyó. Ez önmagában is nagy feladat egy apa számára, pláne olyan körülmények között, ahogyan jelenleg élnek. Az anya nyolc évvel ezelőtt…..
kalandos 2017.01.19 18:19:04
Felmerült az valakiben, hogy a történet nem úgy igaz, ahogyan azt az apuka állítja...? Merthogy a fele sem igaz a sztorinak.
Ha jelenleg menekültekkel élnek együtt, akkor vélhetően a Baptista Integrációs Központ Menekülteket és Oltalmazottakat Befogadó Családok Átmeneti Otthonában vannak, azaz jelenleg is átmeneti otthonban élnek. Nincs ebben semmi titok valószínűleg.
Az azonban biztos, hogy nem először az életükben: az édesapa a gyermekkel lakott már családok átmeneti otthonában, nem is keveset.
Az meg kifejezetten butaság az iromány szerzőjétől, hogy egyedülálló apa nem lakhat családok átmeneti otthonában. Számtalan egyedülálló apa él így. Hogy Balázs Zsolt nem, annak is meg van talán a maga oka. S igen, míg intézményben éltek, addig a gyermek és az édesapa minden támogatást megkapott, a mindennapi étkezéstől kezdve. Az apuka igen jól ismeri a szociális hálót, s - még ha az lyukas is - egészen ügyesen kapaszkodik rajta.
Értem én, hogy a blogszféra szerzői nem kifejezetten oknyomozó riporterek, s felesleges is olvasgatni a sztárcsináló oldalakat (oké, én vétkem, minek olvastam el), de minimális utánajárás azért illene, vagy ha nem ismeri a tényeket a szerző, illene megjeleníteni, hogy amit leír csak a véleménye.
Mindezek mellett: Bogyó csodálatos gyerek, valóban megérdemel minden támogatást, s merek bízni abban, hogy édesapja is képes lesz egyszer a neki felajánlott segítséget jól használni, és saját kényelmét Bogyó érdekei mögé helyezni.