Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oyabun200

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B-oldal TOP10 ismeretlen jó film 2009.01.31 07:57:00
Átlag user már intő jelnek venné, hogy egy filmnek nincs magyarországi bemutatója, nincs fent az adatlapja a Port.hu-n, nem jelent meg dvd-n, és úgy egyáltalán: alig hallottak róla itthon.A következő daraboknak lehet, hogy volt bemutatója nálunk, sőt az is lehet, hogy már…..
B-oldal Beatles a heavy-metalban 2009.01.29 10:24:00
A Beatles White Album-ának negyvenéves évfordulójáról 2009-ben már nem lenne túl aktuális írnom, sebaj, megtették ezt helyettem elegen. Viszont nem bírom ki, hogy egy kicsit más megközelítésből ne ültessek “bogarat” a fületekbe. A bandát, illetve az albumot…..
Az amerikai Rolling Stone magazin már többször is foglalkozott Barack Obama zeneszeretetével, illetve azt a vak is látja, hogy az új amerikai elnök poprajongó, elég csak a beiktatását ünneplő rendezvényre gondolni. Egyszer, még a nagy választási küzdelmek alatt, kitárgyalták…..
Nem tudjuk, mi ez a szám eredetileg, de bulizunk rá. A 80-90-es évek legnagyobb húzása, és a legjobb módszer mind a mai napig slágergyártásra: fogsz egy 70-es évek beli 3 másodperces hangmintát egy B-oldalon hagyott, elfelejtett számból, és csinálsz köré egy tök új zenét mai…..
oyabun200 2009.01.24 17:46:47
2pac és Dre a California love-hoz nem csak a zenét vette mástól, hanem a refrént is, ami Ronnie Hudsonnak a West Coast Poplock c. számából való.

www.youtube.com/watch?v=FdFzqtglJ9w&feature=related

Ebben a témában ajánlom még a “Metal That Sounds Like Other Metal” c. összeállítást a Youtube-on, néha vannak benne mellélövések, erőltetett dolgok, viszont döbbenetes, hogy mit össze-lenyúltak a metalban is.

www.youtube.com/watch?v=adukrwHY09s&feature=PlayList&p=22CB0014DD675294&index=0&playnext=1
Szilveszteri bakiparádénkban láthattátok, hogy a frontemberkedés veszélyes üzem, ellenség a sötét, a lépcső, melynek eredményeképpen a színpad bármely szegletében el lehet tanyázni. Néha azonban ennél váratlanabb esemény zavarja meg a fellépéseket. Vis major, miközben a…..
Szuperapu nevű kommentelőnknek a Nitrome játékai mindig is a kedvencei közé tartoztak (nekem is, hiszen többször postoltam róluk), de a Dirk Valentine még az előzőekhez képest is nagy durranás. „A grafika illeszkedik a sorba, a sztori összetettebb, a pályaelemek változatosak,…..