Regisztráció Blogot indítok
Adatok
solomun

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Index hűtős fórumában megoszlanak a vélemények, hogy a Liebherr a hűtők Rolls-Royce-a vagy Audija, de az alapvetésnek számít, hogy minőségi háztartási gép. Ami persze azért meghibásodhat, de azt gondolná az ember, hogy prémium termékhez prémum vevőszolgálat dukál. Aha. Ki szeretne otthon…..
solomun 2017.01.19 13:45:21
@Ez hülye: takarodj!

A birodalmadbol, ugye te isten barma? Betolakodok kifele! :DDDD
solomun 2017.01.19 13:55:08
@Ez hülye: de legalabb harom szoban is ki tudod fejteni vegre, nem kell az irdatlan okosnak tuno boduletes suletlensegeidet vegigolvasni,fejlodsz kiskoma,jar a csoki. :)
solomun 2017.01.19 11:44:59
@Ez hülye: Betolakodo,idegen :DDDD Beszaras,milyen hulye szektas szavakat hasznalsz,te kis butus...komolyan,ez az otthonod ugye? Egyebkent szart pucolok, nem mosogatok,mar eloleptettek,ezert hasznalhatom a wc-laptopot.. Tudom,hogy a kis kommentvilagodba nem fernek bele nagyobb hordereju munkak,szoval alkalmazkodok hozzad... a csicska lelkivilagodat meg tokeletesen jellemzi,hogy supervisortol szoktal munkat kerni :) Es megint irtal egy esszet tartalom nelkul,nalad butabb emberke meg ezen a forumon sincs,pedig van jelentkezo boven. te meg probalsz okosnak is tunni,az a szomoru, bar gondolom a szuleid (nagy grat nekik ujra a csodas nevelteteshez) egyfolytaban ezt sulykoltak beled,szoval nem a te hibad,apa...csak annyit kerek az emberiseg neveben,hogy ne szaporodj :)