Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mertnem

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érthetetlen, miért kell egy sétahajóétteremre kutyát vinni, de Anita legalább megkérdezte előre, és azt mondták, hogy oké. Aztán élőben már nem volt annyira oké, pedig nem történt semmi botrányos, mégis visszafordították a hajót és kitették őket: Vasárnap…..
Nézzünk egy élethelyzetet: az ember nője holtrészegen, véreres szemekkel súlyosbítva telibehányja a budit. Kismillió filmben láttunk ilyet, biztos van nagyon sok olvasó is, aki ilyet tapasztalt. Az már sokkal kevésbé sanszos, hogy mindezt az illető meg is énekli, de ha mégis, abban…..
mertnem 2012.09.19 08:39:26
@netrunner71: A cowboy gyerek szólt, hogy ezt ő elő akarja adni az x faktorban. A dalszerző viszont határozottan megtiltotta!! Tiszteletben tarthatta volna, ha pedig mégsem, akkor nem engedi azt sejtetni, hogy ez az ő szerzeménye... Remélem a következő rostán qka!!
Harmadik X-faktor válogató jeles alkalmából Magyarország összes színitanodája és vidéki művelődési háza összefogott, és ráeresztette az RTLKlubra azokat a színészeit, akik túl hangosan énekelnek a kórusban és ezzel ellehetetlenítenek minden jelenetet, pedig csak…..
mertnem 2012.09.19 08:11:21
@jet set: Az RTL fizet a dalok után jogdíjat.. Azért külön köszi, hogy Zsoltit a Queen-hez hasonlítod, de azért ez túlzás :-D
Bogyónak sikerült kivennie egy 40 éve bomlásnak indult nyárikonyhát Siófokon, amiben az égvilágon semmi nem működött. Hát ezért volt olyan olcsó! Május elejétől Siófokon kaptam egy állást, ezért április közepén aktívan elkezdtem albérletet keresni. Sajnos mivel még…..
hogyvolt VV4 - 4X58 2011.02.11 11:00:00
A VV4 kezdete óta először érzek hálát, ha jövő szombaton lett volna a párbaj és addig a tribunusok kampányát kellett volna néznem, kiakadok. Most meg nézhetem Olivér hisztijét, csöbörből vödörbe, Andrisnak legalább jól áll a szemüveg és mostanában nem is tudálékoskodik.…..
mertnem 2011.02.11 20:44:57
Végre egy kövér zéertézés! Atticsi a Pannon hűségbónuszát szerette volna elsütni egy új telefonra, de ez láthatóan nem ütötte meg a szolgáltató ingerküszöbét:Előrebocsátom, nincs semmi bajom az egyéni vállalkozókkal, de azt gondoltam, hogy egy Zrt mindenféle ISO izékkel…..
Van, aki csak most vette észre, hogy a Pannon mostanában értesítés nélkül emelgeti tarifáit. Nem is került volna be a levél, ha nem 100%-os lenne a meglepetés:Jómagam több, mint 10 éve vagyok (voltam) a Pannon GSM hűséges, és elégedett előfizetője. Az elégedettségemnek az évek…..
Van rosszabb, mint begombázva bennragadni egy Fidesz-nagygyűlés közepén? Villamosajtó közé szorulva körbeutazni Pesten, majd eltölteni egy jeges éjszakát a remizben, ahol Hobó józsefattilát szaval? Megérkezett az év eddigi legbizarrabb olvasói élménye. Csak erős idegzetűeknek!…..