Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laszla

0 bejegyzést írt és 172 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerdán megvoltt Sidney Crosby ötödik NHL-es bunyója is. A világ egyik legjobb csatára nem sűrűn áll oda verekedni, de ha nincs más választás, nem menekül el. Ráadásul ebben a műfajban is a sikeresek közé tartozik, négyszer nyert, és csak egyszer veszített.Majdnem 200…..
laszla 2010.11.06 15:30:20
@Zsootika: Nem is azért viseli a C betűt, hogy péppé verje az ellenfél kiegészítő embereit. Miért kellene verekedni tudnia, amikor tud hokizni?
A második sor szenzációs teljesítményével nyerte meg a Sapa Fehérvár AV19 az október legfontosabb meccsét Jesenicében. Kézenfekvő: a két szlovén csapat a közvetlen ellenfelünk az EBEL-rájátszásért folytatott küzdelemben: az Olimpiját vasárnap legyőztük hazai jégen, ma az…..
"Úgy indultunk útnak, hogy nyerni szeretnénk ma este Klagenfurtban. Az akarattal és a hozzáállással maximálisan elégedett voltam vasárnap. Ha a csapat játéka ugyanúgy működik majd, mint a Ljubljana ellen, akkor nagyon meg tudjuk keseríteni a listavezető életét is."…..
"Nem nevezném magamat vezetőedzőnek, edző vagyok, aki átmenetileg ellátja a vezetőedzői feladatokat, amíg a vezetés nem talál végleges megoldást" – mondta blogunknak Énekes Lajos, aki hétfőn harmadszor lett a Sapa Fehérvár AV19 vezetőedzője. Mindannyiszor…..
laszla 2010.10.22 21:38:56
@OTeR: Jesenicében viszont komoly bunyó lehetett 58:49-nél. Nézzétek meg a statisztikát. Rotter testre ütött, aztán roughing hegyek. A vörösbor fogyasztást én is javaslom. :)
"A vasárnapi meccs után lógó fejjel és értetlenül álltunk az újabb vereség után – mondta blogunknak Ladányi Balázs, a Sapa Fehérvár AV19 csatára. – A bécsi kudarc ténye önmagában nem jelentene hatalmas problémát, de nyomasztott minket, hogy a meccs felénél…..
laszla 2010.10.22 07:56:36
@kiralyfi: Éppen, hogy az derül ki Godó szavaiból, hogy meg akarnak "dögleni" edzésen is, meg meccsen is. Az edző egyik feladta, hogy ezt elérje. Ezt a törekvést hiányolta Weinstocktól, ha jól értem szavait. Amint mondja, lagymatag dolgokat gyakoroltak hosszasan edzésen, amiben nyilván nem kellett holtra fáradni még akkor sem, ha teljes erőbedobással csinálták. Az kívülről sosem látszik elegánsnak, ha a játékosok részt vesznek az edző félreállításában, de úgy látom, hogy ebben az esetben éppen az vezérelte őket, hogy többet akarnak elérni, s nincsenek megelégedve a sem középszerű edzésmunkával, sem a meccseken eddig nyújtott eredményekkel, teljesítménnyel.
"Voltak olyan mérkőzéseink, amelyeket könnyedén megnyerhettünk volna, ha jobban játszunk. Értékelésem szerint 9 pontot ajándékoztunk el így, ezek nagyon hiányoznak." – mondta blogunknak J. P. MacCallum, a Dab.Docler kanadai edzője. A vele készült értékelő…..
laszla 2010.10.21 07:38:03
@OliBLOOD: A Volán háromszor döntőzött a Kontinentális Kupában. :)
A Pittsburgh nem különösebben ponterős szélsője háromszor tarolta le egy meccsen Rick DiPietrót, a New York Islanders egyébként sérülékeny kapusát. Az attakok közül maximum egyet lehet véletlennek minősíteni. Matt Cooke a tűzzel játszott, de megúszta. Pedig tudhatja, meddig…..
laszla 2010.10.20 16:24:53
A Calgary–Edmonton örökrangadón szerencsés gólt szerzett az oilerses Dustin Penner, lövése után a Flames-hátvéd Ian White fején megpattanva jutott a korong Miika Kiprusoff kapujába. White szemöldöke felrepedt, csúnyán vérzett, de a kőkemény védő visszatért, és 5-3-as…..
Mihály, Horváth, Durco, Benk és Jobb nélkül utazott Bécsbe a Sapa Fehérvár AV19 vasárnap, Satosaari pedig orvosi utasításra nem kezdhet a kapuban. Ladányi és Sofron nem százszázalékos egészségileg, de vállalják a játékot. A farmcsapatban eddig legjobb teljesítményt nyújtó…..
11 forduló után utolsó a magyar bajnok az EBEL-ben. A legfontosabb mérkőzéseket elvesztettük, helyenként kilátástalanul játszunk, itthon a sokadik vereséget szenvedtük el. A kialakult helyzet azt kívánja, hogy leporoljuk legendás rózsaszín szemüvegünket, és észrevegyük, ez az…..
laszla 2010.10.17 10:12:35
Azt el kell fogadnunk adottságként, hogy a többi csapathoz képest mekkora költségvetéssel indulhatunk neki egy-egy szezonnak. Gondolom, hogy a nagyságrendek nem sokat változtak az elmúlt három évben. Mi szurkolók is tudomásul vettük, hogy nem telik Pálffyra, de még a többi csapat első soraiban játszó játékosokra sem. Legalább is nem igazoltunk még soha ilyen játékost. Ne is álmodjunk róla. De ennek fényében azt nem értem, hogy akit viszont meg tudunk venni, az miért akkor jön, amikor már lement egy vagy két kör. Ráadásul úgy érkeznek, hogy nem készültek rendesen a szezonra, meccshiányuk van, stb. Pl.: Alanen, Yl-yunnilla (vagy mi), Couture, Elomo, Ftorek, hogy csak pár nevet említsek. Játszanak négy-öt meccset, aztán elküldjük őket, mert szezon közben nem tudnak mindjárt beilleszkedni, holott máshol nem voltak rossz statisztikáik. Pedig lehet, hogy ha augusztustól a csapattal készültek volna, húzóemberek lehetnének. Annyi pénz sincs, hogy az ilyenekkel nyáron leszerződjünk és kész csapattal, begyakorolt előnyös és hátrányos sorokkal vágjunk neki a szezonnak? Durco nem a KHL-ből jött, hanem a norvég bajnokságból. Mennyi pénzt kér? Ha most a jövő héten kijön rajta a meccshiány, akkor itt fogja anyázni mindenki, a vezetőség meg elküldi? A center is honnan fog jönni október végén? Ezt nem lehet előre megtervezni? Mi az akadálya? Ez tényleg érdekel, valaki, aki tudja, közölje velünk.
Közeledik az idei első válogatott torna, a novemberi Telenor Kupa. A székesfehérvári négyes tornán Franciaország és Ausztria mellett Japánt látjuk vendégül, az ázsiaiak meg is küldték utazó csapatuk keretét. Az olaszok is ébredeznek, egyik válogatott csatáruk nyilatkozott az…..
"A mérkőzés előtt megpróbáltuk tudatosítani, hogy ilyen tartalékosan is meg tudjuk szorítani a Red Bull Salzburgot – kezdte a vasárnapi mérkőzés értékelését Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. – Egyrészt ellenfelünk nincs jó szériában, másrészt ha…..
Jégkorong Fehérvár-KAC 5-6 2010.10.08 22:38:31
Háromszor egyenlített a Sapa fehérvár AV19 a Klagenfurt ellen ma este, de a hosszabbításban a vendégek nyerték a mérkőzést. Előnyből Craig szerzett vezetést, majd a hetedik percben Mihály Árpádot is elvesztette a csapat, akit végleges kiállítással sújtottak a játékvezetők.…..
laszla 2010.10.09 18:18:06
@Raon: Ott a pont. Páran tényleg kezdik el@ferrri: vetni a sulykot. Mintha nem is ugyanazon csapatért szorítanának.
Tényleg óriásit hajtottak a srácok 1-4 után.

ferrri: A KAC-os edző nyilatkozata valóban furcsa. Az igaz, hogy megkaptuk a két PP2-t, de jogos volt. Hozzá voltak eddig szokva, hogy ha már sima hátrányban vannak, akkor többet megengedhetnek maguknak. Aranyos, hogy azt mondja, "beszólásra" mentek a kiállítások. Mintha nem ők sírnának állandóan a bíróknak. A két tízpereces fegyelmi önmagáért beszél. És mindegyik labanc csapat folyamatosan ezt csinálja.
Az Európában túrázó Boston lőtt hét gólt Prágában a Liberecnek, a Columbus pedig Svédországban, a Malmö otthonában nyert 4-1-re. A szerdai Dinamo Riga–Phoenix Coyotes meccset adja a Digisport. Csütörtökön kora este kezdődik a szezon. A Columbus elsősorban Antoine Vermette…..
laszla 2010.10.06 10:32:39
Új műsorral bővült a Sport Tv kínálata, kéthetente fél órát kapott a jégkorongsport. Az adásban a magyar hoki kapja a főszerepet. Lesz szó EBEL-ről (Ocskay Gábor és Sofron István beszél az idei év terveiről és a szezonrajtról és megmutatjuk, hogyan akasztotta ki a speciális…..
Szoros meccsen kapott ki Ljubljanában a Sapa Fehérvár AV19. A magyar bajnok Sofron révén gyorsan vezetést szerzett, ám a szlovénok még az első harmadban fordítottak. A másodikban sokkal többet lőttünk, meg is lett az eredménye, Vas Márton egyenlített. Az utolsó pillanatokig nyílt…..
2012. január 13–22. között Innsbruckban lesz az ifjúsági téli olimpia. Válogatottjainknak nincs esélyük ott lenni, de az IIHF Skills Challenge programjának keretében lehet sansza egy 1996-ban született magyar fiú és egy 1994-es lány jégkorongozónak. A három lépésből…..
laszla 2010.10.01 07:49:12
@Rock me Amadeus: Szerintem a 10-esben a lövés sebességét mérik. (különben tényleg nevetséges volna)
Hat forduló után utolsó a Fehérvár az EBEL-ben, első sora mégis a legjobb mutatókkal rendelkezik. Ladányi Balázs, Vas Márton és Sofron István a leghíresebb támadótriókat is megelőzik. Az adatok alapján eddig ők teljesítettek a legjobban a ligában. Ne felejtsük el azt sem, hogy…..
Komoly változtatásokat hajtottak végre az edzők a Sapa Fehérvár AV19 összetételében, ahogy azt Énekes Lajos edző a hivatalos honlapon előre jelezte. Csak az első soron nem módosítottak, a második és a harmadik új lesz, a negyedik pedig a találkozó elején nem játszik. A Linz…..
"A váltásnak köszönhetem, hogy a játékom sokkal ponterősebb lett" – mondta blogunknak Rafaj Attila, aki alaposan kibontakozott Miskolcra igazolása után: hét mérkőzésen hét gólt lőtt és négy gólpasszt adott, 11 pontnál jár. A HSC elleni pénteki,…..
laszla 2010.09.26 11:20:29
Négy mérkőzésssel folytatódik ma a Mol Liga. Helyi idő szerint délelőtt 11-kor a Brassó fogadja a miskolciakat. A hazaiak legutóbb ismét meglepő vereséget szenvedtek büntetőlövésekkel a Volán fiataljaitól, így volna mit javítaniuk. A vendégeknél a HSC ellen idegenben pontot…..
A Fehérvár ugyanazzal a sorösszetétellel megy a Vienna Capitalsnak, mint a Medvescak ellen tette. Tommi Satosaari visszatér a csapatba, de Hetényi Zoltán kezd. A bécsiek is három vereséggel kezdték a szezont, mint a magyar bajnok, és szintén magabiztosan nyertek legutóbb. A 19.15-kor…..
Négy Mol Liga-mérkőzés kerül ebben az évben képernyőre a Sport Tv-n: október 5-én 19 órakor a Vasas-FTC, november 2-án 18 órakor a Dab.Docler-HSC Csíkszereda, december 10-én 18 órakor a Miskolc-Dab.Docler találkozókat adják. A sportadó és a szövetség terveiben most is szerepel…..
laszla 2010.09.23 17:24:02
@gabute: Azért egy Volán-DAB meccs is klasszikusnak számít már.

@HAnonymus: Hogyan lett népszerű az NFL? Úgy, hogy elkezdték éjjel-nappal nyomni, amikor még azt sem tudtuk, eszik-e vagy isszák. Ki nézte eleinte? Az NFL-lel, pókerrel, meg bikarodeo erőltetésével szerintem legalább annyira alakítják, mint kiszolgálják az igényeket. Most már lehet, hogy sokan nézik, de szerintem a hokit se kevesen.
laszla 2010.09.23 17:26:55
@gabute: Ennyivel olcsóbb a műsorok átvétele a tengerentúlról, mint lebonyolítani egy közvetítést? Tényleg érdekel.
Lubomir Hurtaj belépője súlyos sérülést okozott Andrew Dertonnak. A HSC Csíkszereda szlovák csatára térddel ütközött a Miskolc kanadai bekkjének térdével. Dertonnál részleges térdszalagszakadást állapítottak meg az orvosok a szerdai kontroll során, ennek következtében…..
laszla 2010.09.22 14:58:05
Jégkorong Villach–Fehérvár 7-3 2010.09.17 21:49:25
Messze volt attól a Sapa Fehérvár AV19, hogy megszerezze első pontját vagy pontjait Villachban, a magyar EBEL-csapat már az első harmadban nehezen behozható hátrányba került. A háromgólos mínuszból kétszer is faragtunk, előbb Kovács Csaba (1-3), majd Sofron István (2-4), révén,…..