Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Coooler

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtad, hogy a Mortyr németországban betiltott játék? Az köztudott, hogy a németek mindig is már hisztérikusan óvatosak voltak azzal, ami a saját múltjukat illeti, de hogy ezt a nyamvadt játékot betiltották, az most engem is meglepett. Pedig azt hittem, hogy a horogkereszt…..
Ez a borzalmasan felületes, tudatlan dumcsizás (mert ez az) elképesztő és legkésőbb, mikor (elvileg egy színész, vagy kicsoda ez a cukifiú) Jeff Bridges-t összekeveri Mickey Rourke-kal, ott járna a mellbimbócsavarás. A James Szameron meg...Ehh... Andy Vajna, meg attól, hogy…..
Nem igazán tudtam, hogy most Tractor Racer-nek vagy Traktor Racer-nek írjam. Angolul a traktor az tractor, a játék viszont ragaszkodik a K-hoz, úgyhogy maradtam a hivatalos verziónál Szerk: Okés emberek. Nem mezőgazdasági munkagép, hanem kombájn. Mostantól tudom, lépjünk…..
András küldte nekem ezt a linket. Azt már én is tapasztalhattam, hogy ez a játék szenny, de ez még engem is meglepett  ..
Coooler 2009.08.01 18:23:46
G-Vee hívta fel a figyelmem az egyébként egész korrekt UAZ Racing 4x4 nevű játék hátsó borítójára. Már azt sem igazán értem, miért kap +7 jelzést egy ártatlan terepjárós játék, de miért kapott félelmetes (pók) jelzést? Itt megnézhetitek a játék profilját. Aki meg…..
Ryder62 elhatározta, hogy elkíséri útján az egyik vonatot. Mielőtt valaki arra gondol, hogy egyszerűen eltűnik a vonat vagy ilyesmi, akkor téved. Kicsit Harry Potteres...  ..
Coooler 2008.11.21 14:03:40
Elsőre jó lett ,de ha azt mondod hogy felidegesített akkor majd legközelebb érzékeltethetnéd is;) Nem rosszból mondom,csak azért, hogy segítsek ;)..
Rossz PC Juniorok Halooo(2) 2008.04.18 21:22:00
Pocoktól(prey) itt van a HaLoTÖRÖLT VIDEÓ..