Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anyuska31

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Indexen megjelenik naponta 50-70 cikk, és majdnem ennyi hírecske, ehhez jönnek még az indexes blogok. Ennyi anyaggal az Index sikeresen előállítja a saját médiazaját. A címlapon gyorsan cserélődnek az anyagok, könnyen előfordulhat, hogy aki délután néz rá, az már lemaradt…..
anyuska31 2008.10.02 12:18:08

Szerintem nem rossz ötlet a kinyomtatható retro hangulat! De egyébként ide illik a
news.dolphio.hu sajtófigyelő is (anno Árpi sajtóját is figyeltem vele). Persze nem csak az index, hanem sok magyar híroldalról lehet személyre szabott sajtófigyelést beállítani. Reggelente jön az összefoglaló e-mail linkekkel. De kinyomtatni persze nem lehet:) Szóval én megvettem az ötletet!
Ha pénzről van szó, akkor az emberi fantázia sok csodára képes. Kb. bármiből megpróbálunk pénzt csinálni, csak dolgozni ne kelljen. Egy kicsit nekem ilyen kategória az is, amit most olvasok éppen a Kereső Világ blogon. Egészen pontosan azt a kérdést járja körbe a blog, hogy…..
w Lyukasóra 2008.04.21 04:30:00
Egyre többen fordulnak a rendőrséghez és a sajtóhoz azzal, hogy látszólag gazdátlan, jelentős összeget tartalmazó pénztárcákat találnak nyilvános vécékben, villamoson, közterületen. A becsületes megtalálók arra gyanakodnak, hogy hamis vagy bűncselekményből származó…..